Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 391800 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
maalesef bizimkilerin dün yaptığı 'Bunlarla her yerde oynarız' açıklaması başımıza bela olacak..bu gece zor geçer ama herifler hala konuşuyor bizden de bir tek Muraz özaydınlı ortalığı iyice karıştırıyor...

Renkdaş öyle bir dünya yok.Biz normal lig serüvenini 2. bitirerek play offlarda da seriyi son maça taşıyarak kendi evimizde oynamayı hak ettik.Hakkımız olan salonda oynayacağız bu kadar net.

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Kardeşim sana da Utkana da katılıyorum haklı olduğunuz noktalar çok fazla bende sizin gibi düşünüyorum lakin şunu unutmamakta fayda var Zeljko benimde efsanemdir bize geldiğinden beridir rüyada gibiyim çevremde basketbolu bilmeyen takip etmeyen arkadaşlarım bile ismini ezberlediler sürekli benden duydukları için ama Fenerbahçe benim hayatımdır ailemden sonra değer verdiğim tek şeydir benim için en karanlık anda bile beni aydınlığa kavuşturan varlıktır o yüzden değil Zeljko öz Babam koç olsa eleştiririm kendimce yaptığı yanlışı söylerim şunu da çok iyi biliyorum senden benden veya bu kıta uzerindeki herkesten daha iyi biliyordur bu işi ama ne yapalım işte Türküz kanımız kaynıyor yapımız bu bizim zaten biz böyle olduğumuz için Zeljko bizi tercih etmedi mi?bu adam yıllarca Pana da niye kaldı hep taraftarı yüzünden değil mi?yani bu adam senin benim gibi kanı kaynayan salona giden,takımını coşturan,takımını seven. özellikle de seyircisi olan kulüpleri tercih ediyor çünkü kendisi de bizler gibi kanı kaynayan bir milletin üyesi gecen yıl efesi niye reddetti o kadar para vermelerine rağmen veya milanoya niye gitmedi sebebi hep taraftar.Zeljko yu sahıplenme konusuna gelince valla sevsekte sevmesekte bu adamda bizi belli yerlere getiremezse başka kimse yapamaz bu işi zaten onun başarısız olduğu takımı da aklı başında hiçbir koç gelip almaz öyle bir riske girmez o yüzden destek olalım sevelim sayalım ama bir hata yaptığında da senin de dediğin gibi eleştirelim buna hakkımız olsun onu eleştirmek için Utkan kardeşimin dediği gibi koç olmamıza da gerek yok sonucta ben bu branşa önem veriyorsam takip ediyorsam eleştirme hakkım vardır.hiç istemem ama birgun ılla kı koç gidecek veya koçlugu bırakacak sonucta yıne sen ben kalacaz babalarımızdan aldığımız Fenerbahçe sevgisini çocuklarımıza aktaracaz ve bugunler birer anı olarakk zıhınlerde kalacak son olarak şunu da söyleyeyim Obradovic herşeyden önce dürüst ve adil bir adam eğer onu seviyorsak en az onun kadar adil ve dürüst olalım hatalı kimse söyleyelim ama herşeye rağmen destek olmayı da ihmal etmeyelim çünkü bizler Fenerbahçe olarak çok çok çok büyük bir AİLEYİZ...

Murat, -aramızdaki samimiyete dayanarak isminle hitap ediyorum-

Tekrar tekrar bu cevap gelince kendimi sürekli açıklama yapmak zorunda hissediyorum :)

Sizin bana söylediğiniz şeylerle, benim anlattıklarım kesişmiyor. Ben asla bunu savunmuyorum zaten. İki mesaj üstte de tekrar belirttim bunu.

Çevrimdışı Fikredovic

• Üye
  • Yer: İstanbul-İnegöl
Aynen suç bizim yönetimde.Arkadaş elde ettiğin bi hak var senin elinde.Ne diye istedikleri her yerde oynariz diye artistik yapıyon.Karşındaki adamlar yüzsüz işte.O zaman her takım canı istediğinde kritik bi maçta bu maç tarafsız sahada oynansın desin.Böyle saçmalık mı olur allah askina

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
maalesef bizimkilerin dün yaptığı 'Bunlarla her yerde oynarız' açıklaması başımıza bela olacak..bu gece zor geçer ama herifler hala konuşuyor bizden de bir tek Muraz özaydınlı ortalığı iyice karıştırıyor...

orada ironi yapıldı..anlamak istemeyen basketbol medyası varsa yapacak birsey yok..
bunu kabul edecek takım acizdir...ezikligini kabul eder..kaldı ki gs aynen bunu yapacak kapasitede..yemi yuttular yani..
yani bizde salagız saha avantajımızı yok edecegiz..
oldu biz maca cıkmayalım bari..
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 14:56:17 Gönderen: Vanguards of FB »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
şampiyon olalım Allah'ın izniyle Obradoviç ile bizim günlerimizden güzel birkaç anektot anlatırız keyfmize keyif katarız
ne dersin eren ?

tabi o dostumuzdan izin almak şartı ile...

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
şampiyon olalım Allah'ın izniyle Obradoviç ile bizim günlerimizden güzel birkaç anektot anlatırız keyfmize keyif katarız
ne dersin eren ?

tabi o dostumuzdan izin almak şartı ile...

Abi pek dışarıya çıkacak bir durum değil. Ramazan buluşmasında anlatırız artık. İnternette bulunmasın :)

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
biraz argo olacak belki ama geri vites yapmaya başlıyorlar  @alperaslan01 SON DAKİKA! Galatasaray Liv Hospital maça çıkacak...

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
hakemler değişirse maça çıkacak gibiler

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Renkdaş öyle bir dünya yok.Biz normal lig serüvenini 2. bitirerek play offlarda da seriyi son maça taşıyarak kendi evimizde oynamayı hak ettik.Hakkımız olan salonda oynayacağız bu kadar net.

Yahu öyle de bizimkiler öyle konuşunca adamların eline kartı veriyorsun...şimdi de önümüze sürüyorlar.... Bu kadar mı kötü kriz yönetimi olur ya... Sabah  öğrendim sinirden pasaport randevumu kaçırdım...ortalık karışmış bizimlkilerden ses seda yok..konuşunca da batırıyorlar zaten her şeyi

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
aha donduler...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
kesin çıkacaklar maça da öncesini geriyorlar işte...
Bu arada yarın maçta tribünlerin çok dikkatli olması lazım...ufaktan yavaş yavaş vermeliyiz ayarı

Çevrimdışı Fikredovic

• Üye
  • Yer: İstanbul-İnegöl
orada ironi yapıldı..anlamak istemeyen basketbol medyası varsa yapacak birsey yok..
bunu kabul edecek takım acizdir...ezikligini kabul eder..kaldı ki gs aynen bunu yapacak kapasitede..yemi yuttular yani..
yani bizde salagız saha avantajımızı yok edecegiz..
oldu biz maca cıkmayalım bari..
Abi tamam ironi yapıldı da karşıdaki adamlar herşeyden bişey çıkarıp çıkar elde etmeye çalışıyolar..Bunlar açıklama bile yapar madem Fenerbahçe istediğiniz her yerde oynariz diyo o zaman şurda oynayalım derler.Bizimkilerde olur mu öyle sacmalik deyince hem açıklama yapıyorlar hemde şimdi olmaz diyolar korkuyolar deyip algı yaratmaya çalışırlar.Yapmazlar diyemiyorum ben.Gerçekten yaparlar.Adamların işi algı yaratmak sonuçta

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi pek dışarıya çıkacak bir durum değil. Ramazan buluşmasında anlatırız artık. İnternette bulunmasın :)

tamam iftar çadırında onları anlatırsak değişik bir durum olmaz mı :)
ama evet off the record olması lazım ama güzel anılar :)
o iftar çadırına Ragıp Ulaş Altun u getirmemiz lazım .. foruma üye olmazsa da fenomen bir kardeşimiz.
herkes o şerefe nail olmalı
temmuz ilk haftası iftar işini yapalım ben mekanı ayarlarım ...
makul ve uygun bir yer olur tabiki ...
dün gece ki hesaptan sonra akıllandık ahahahahahahah

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
işi iyice gerecekler
yarın sahada ısınmaya çıktıkları andan itibaren başlayacak işleme.
çok dikkatli olmamız gerek çok
dün söylemiştim gene söylüyorum
"Şeytan bunları tanısa şeytanlığından ar eder, Allaha secde eder"
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
Sen kendini maça çıkmazlar diye hazırlarsan kesin kaybedersin.Profesyonel basketbolcusun,para kazanıyorsun.Son 40 dakika, kendi evinde kendi seyircin önünde bundan büyük avantaj olamaz.Taraftarda gerildi.Ama akıl ile hareket etmek zorundayız.Çıkma,çıkmama her türlü manüpilasyonu yapsalarda onlar korkuyor,elleri titriyor.Bizimkiler hırs yapmalı.