Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 388252 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Selçuk

• Üye
ben halen bu adamlara güvenmiyorum .. gözlerim ile sahada görmeden ve sizlerden de aynı şeyleri gördüğümüze dair onay almadan kesinlikle inanmam ve sevinmem..

o yüzden beklemeye devam...
Biz akşam salona gidiyoruz herkesi bekleriz. Bilet alanlar ve kombinesi olanlar mutlaka gelsin. Gelmeseler bile orada olmalıyız diye düşünüyorum

Tapatalk

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
hani simdiye kadar cıkarlar dedigimizden yazmamıstım ama kesinlesince ınsanın aklına gelmiyor degil...

cidden anlamadıgım nokta su.ben oyuncu olsam; bu sebepten sampiyonluk macına cıkmamak istemem..kulup yetkilisi olmasa bile o sahaya ayak basarım erkekce.gene hukmen yenilirim ama ayak basarım..sonucta sıradan bir amc degil..sampiyonluk amcı ve kariyerinde onemli bir mac..ayrıca oyuncularla sorun yok..dert koclarıyla..

cidden anlamadım..

bana boyle birsey teklif etseler vallaha billaha giderim o salona bir turlu..

bu ısın arkasında cidden doping olabilir...
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2014, 17:03:43 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Bu olay genelinde biz hakliyiz.  Ben de arka planda kuculme planlari oldugunu ve kasitli yaptiklarini dusunuyorum.  Bence bu durus denilen yanilsamadan ibaret.  Taraftar desek zaten hepimiz ayni cografyanin insanlariyiz.  Sirf spor kulupleri farkli diye insanlarda degisik duruslar olacagina ihtimal vermiyorum.  Yoneticilere gelecek olursak, onlarin durusu tamamen politika gibidir: cikarlari el verdigi oranda durus gosterirler.  Bizim yoneticilerin de kuculme karari alip, boyle bir firsatin arkasina siginma ihtimallerini dusununce, bana o kadar uzak bir ihtimal gibi gelmedi.  Halkbank macindan sonra birkac hakem karari icin dunyalari yikip, akabinde bu Federasyon yuzunden voleybola yatirimi kesebiliriz gibi aciklamalar yapilmisti.
Haklısın abi zaten hepımız ınsanız bizimde kulup olarak ılla kı hatalarımız vardır.Lakin gs çok farklı, bunların ne yaptıgını ne istediğini anlamak güç bak o kadar oynaklar ki normalde sürekli açıklama yapıyorlar çıkmıyoruz diye ama yine de inanamıyoruz:))))))
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
saat 8i geçer, yola çıkmamış olurlar
o zaman belki derim
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
saat 8i geçer, yola çıkmamış olurlar
o zaman belki derim
Abi daha çıkmazlar.Çıkarlarsa kandırdıkları taraftarları da basında topun ucuna koyar bunları cunku:)))
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Sekiz

• Üye
olaylar hakkında tam bilgim yok uzun zamandır uzak kaldım netten ama ulan bu adamlar ne diye hala otelde kamptalar o zaman botoks kraliçesi açıklamayı yaptığında çıksalardı tatillerine neyi bekliyorlar hala bizim konsantrasyonu falan mı bozmaya çalışıyorlar yoksa

eğer oyuncularda biraz sporcu karakteri aklı olsa işin ucunda ne olursa olsun şampiyonluk var ben bu maça çıkmak istiyorum diye başkanlarına diretirlerdi onlarda da akıl yokmuş demek

ayrıca normalde o kadar başarısızlığa rağmen milli takım sezonunu hep zevkle beklerdim bu sene sırf o adam yüzünden milli takım maçlarını büyük konuşmayayım ama izlemeyi bir yana bıraktım desteklemek sevinmek şimdiden içimden gelmiyor her başarısızlığı benim mutluluğum olacak artık en büyük başarısızlıklar seninle olsun ergen engin ergin ataman

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Son Cagrı, Abdi İpekci'den Fenerbahce Ulker Arena'ya hareket edecek GS-3,5 sefer sayılı basketbol takımı oyuncuları ıcın son cagrı..

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Ntvspor muhabiri oyuncularla lobide görüştüğünü oyuncuların maça çıkmak istediklerini söylemiş anlaşılan tamamen yönetimin dolayısıyla Ünal Aysal'ın bir kararı bu. Bakalım nolacak, güya Ergin Ataman oyuncularla toplantıdaymış, teşekkür konuşması yapıyormuş onlara sonra evlerine dağılacaklarmış.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Ntvspor'da şuan kamptan ayrılış görüntülerini yayınlanıyor.Hangi istikamete gidiyorlar ona göre anlarız

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
GSli oyuncular şuan kamp yaptıkları otelden ayrılıp evlerine gidiyorlar, Murat Özyer açıklama yapıyor, son toplantılarını yapmışlar teşekkür etmişler güzel sezon geçirdikleri için maça çıkmıyorlar. Sezonu bitirmiş olmuşlar.

ŞAMPİYONLUĞUMUZ HAYIRLI OLSUN!

Çevrimdışı south

• Üye
Senin takımında ki oyuncular iyi ya da kötü bütün sene mücadele etmişler şampiyonluğu son maça getirmişler ve sen maça çıkmayacagız diyorsun.Çok merak ediyorum Ünal Aysal o oyuncuların yüzüne nasıl bakcak Ergin Ataman seneye bu oyuncuları nasıl ligde mücadele ettirecek galatasaray yönetiminin bu kararı sadece kendi oyuncularına yapılmış bir ayıptır başkada elle tutulur iyi ya da kötü hiçbir yanı yoktur

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Özyer açıklama yapıyor.''Sezonu bitirdik,yarın sezonu kutlama yemeği veriyorlarmış sonra tatil'' falan şeklinde.Şuan Ataman konuşuyor.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Arabalarıyla Avrupa tarafına gittiklerini görmeden inanmam
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2014, 17:27:44 Gönderen: Preldzic55FB »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bundan sonraki bu adamlarla herhangi bir branşta oynanacak maçlardaki olası olayların tek sorumlusu Ünal Aysal denen Türk sporunu katleden adamdır.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Özyer açıklama yapıyor.''Sezonu bitirdik,yarın sezonu kutlama yemeği veriyorlarmış sonra tatil'' falan şeklinde.Şuan Ataman konuşuyor.

GS TV Ergin Ataman'ı şampiyon koç olarak takdim etti basın açıklamasına gelirken, Ergin şimdi açıklama yapıyor. Anlaşılan Ergin de maça çıkmak istiyordu şuan tüm topu Ünal Aysal'a atıp yuvarlak cümleler kuruyor. :)