Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 383495 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #3630 : 19 Haziran 2014, 18:57:22 »
21.21'i bekleyelim... Karşımızda tarihin en ahlaksız kulübü var.... Bunlar tek tek salona gelip maça çıkarlar

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
Akşam inşallah futboldaki şampiyonluk kutlamasındaki gibi bi sıkıntı olmaz

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
Bundan 10 gün sonra kimse bu olaylardan bahsetmez.Herkes gs parkeden kaçtı diye söyleyecek.Kendi içlerinde dahi bölünmeler başladı.Kendi topuklarına bilerek sıktılar.Sahte kabadayılık yaptılar hem kupayı verdiler hem kendi içlerinde kaosa sürüklendiler.Ünal aysalın koltuğu tehlikeye girdi,belkide kaçmak için senaryo uydurdu.Nereden bakarsan bak yapılan bu hamle bu gs yi geriye götürür.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Ben de Cem gibi resmileştiğini görmeden inanmayacağım. Her şey beklenir onlardan.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kaldı 2 saat 10 dakika. .....

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Az kaldı az
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
Gs camiası kendisini tbf nin yerine koyup basketbolun patronu olduğunu sanarak bizim ceza almamız ve saha avantajımızın kaybolması için elinden geleni yapmasına rağmen sonuç alamadı.Kaos sürecini iyi yönetmelerine rağmen tarafsız saha ve hakemlerin değişme talepleri saçma idi.İşte bu yüzden gerekli desteği alamadıkları için verdikleri sözden dönemediler.Bugün parkeye çıksalar onlar bize göre daha avantajlı olacaklardı.Hakem var gücü ile maçı adil yönetmeye çalışacak,belkide ince pozisyonları gs lehine yorumlayabilirlerdi.

Taraftar desen aman takıma zarar gelmesin diye temkinli davranıp rakibi germeye yönelik tezahürat dahi yapmayabilirdi.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Üstad hakemler böyle bir ortam olduğu için eskiden lehimize çalacakları düdükleri artık çalmayacaklar.

Hakemler ne zaman bizim lehimize birşeyler çalabiliyorlar ki, ayrıca ben çalmalarını da istemem ortada dursunlar bize yeter

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Bu süreçte gelecek sezon futbolda çıkacak kavganın küçüğünü yaptı bizle Gs... Ama Ergin Ataman'ın u dönüşü ve politik destek alamadıkları için ellerinde patladı.... TBF kanadını arkalarına alamadılar ki politik destek bulsalar TD istediklerini yapacak, ortalık iyice karışacaktı... Ama mini savaşı kaybettiler.... Yine de şimdiden söylüyorum gelecek sezon Kadıköy'de oynanacak maçtan önce maç sırasında 3. Dünya savaşı çıkacak... Ben bizim futbolcuların bu maçı iple çektiğini biliyorum...Hele Melo, Burak ve Sneijder karaktersizlerini... Bakalım üçünden kaçı sahayı sağlam terkedecek

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
Aziz yıldırımın basın toplantısındaki turgay demirel herhalde fibaya gidince galatasaraylığı aklına geldi lafı hedefi tam ortasından vurdu.Birçok kişiye mesaj niteliğindeydi.Her istediğini tbf ye yaptırabilen gs bu sefer ortada kaldı.Bunu 20 kere disiplin kuruluna sevkedip 13 kere ceza almaları ve bizim 6 kere sevkedilip 7 ceza almamızdan anlayabiliriz.

Çevrimdışı akarship

• Üye
Valla kimse kusura bakmasin ama hukmen kazansak bile "sulalem rahat" modunda sampiyonlugu kutlarim ben…

e herhalde Besim, kendi düşen ağlamaz, basar geçerim :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Salon şu anda boşmuş...

Çevrimdışı akarship

• Üye
son anda gelmeye karar verip trafige takılırlarsa ne olacak? hoho..21.20'de gelirlerse yani...

hiçbirşey değişmeyecek :)

Çevrimdışı hercumerc

• Üye
  • Yer: Tampa,FL
ya gercekten aklim almiyor. ne oldu simdi? sampiyonluk icin sahaya ciksan kazanma sansin vardi kendi elinle en buyuk rakibine verdin kupayi. hakikaten bazen hamaset yapmaya baslayinca insanlar makul dusunemiyorlar. tabi isin altinda baska bir varsa o ayri ama su gorundugu kadariyla cok sacma bir is yapti galatasaray.

Çevrimdışı akarship

• Üye
ben halen bu adamlara güvenmiyorum .. gözlerim ile sahada görmeden ve sizlerden de aynı şeyleri gördüğümüze dair onay almadan kesinlikle inanmam ve sevinmem..

o yüzden beklemeye devam...

Bunların nesine inanacaksın ki Cem, al benden de o kadar :)