öncelikle çok güzel bir maç çıkardık, bence seriyi alacağımızın mesajını çok iyi verdik son çeyrekte yokları oynadı Karşıyaka.
Maça dönecek olursak ilk yarıda özellikle Melih çok iyi oynadı hatta bana göre maçta en iyi oynayan oyuncumuz Melih'di kaçırdığı şutlar var evet ama sürekli oyunu doğru yönlendirdi bence bu sene gösterdiği gelişim inanılmaz.
Maçtan önce Batista'yı durdurursak maçı rahat kazanacağımızı söylemiştim, gerçekten de Batista'yı çok iyi savunduk sürekli yardım getirdik ve istediği performansı sergilemesine engel olduk ancak skor açısından Diebler sıkıntı yaratınca koç Ömer Onan'ı onu savunmak için aldı daha sonra Dixon'a da önlem alınca Kleiza attığı üçlüklerle Karşıyaka'nın fişini çekti.
Günün özel performanslarından biri 9 asist yapan Bo'ya aitti belki ancak pota altında Batista'ya geçit vermeyen ayrıca 7/7 ile 14 sayı üreten Oğuz Savaş bu sezonki en iyi maçını çıkardı.
4. çeyrekte Kleiza'nın bitirici vuruşu yapmasının ardından Bojan da açılıp üçlükleri soktu.

Son çeyrekte 4-5dk kala fark 16 sayı iken koç kenara aldığı Kleiza ve Bojan'ı tebrik etti ve bütün genç oyuncuları sahaya sürerek Berk, Melih, Metecan, İzzet ve Bjelica beşine döndü. Sonuç olarak 19 sayı farkla maçı bitirdik. Bence takımın performansı, hasılatın Soma'ya bağışlanması, tribünlerin de iyi gününde olmasıyla 4 4lük bir gece yaşadık diyebiliriz.
Bu arada hakemlerin yaptıkları hatalara Hakan abi değinmiş son derece haklı tribünden net göremedim, Kleiza'ya çalınan sportmenlik dışı faul doğru muydu?
Tribünler için son bir bilgi daha vereyim GFB 4. kategoride yer almıştı, taraftar tribününde ise anadolu gfb vardı, bize çalınan saçma sapan fauller bile ıslıklanmadan tüm maç tezahürat yaptılar.