Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Teledünya Türkiye Kupası (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 108995 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurol1967

• Ziyaretçi
Sarı Meleklerin gs maçı İstatistikleri ;

Blokta :8-1,Serviste 7-2 fark maçın özeti.
Blok ve etkili servis ile yıktık.
Bauer'in 13/9.% 69 hücum,2 blok,1 servis toplam 13 sayılık performansı bir Smaçör kadar.Bravo.
Seda ise 13/6.% 46 hücum,1 blok toplam 7 sayı ile oynamış.
Kim 22,Garay 18 kez top almış.Seda takımın PÇ olarak onlar kadar top alamamış.
Gene de fena değildi performansı.
Ama Bauer'in performansı çok iyi iken yarın Seda mı Aneta mı oynamalı çok zor karar.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Sarı Meleklerin gs maçı İstatistikleri ;

Blokta :8-1,Serviste 7-2 fark maçın özeti.
Blok ve etkili servis ile yıktık.
Bauer'in 13/9.% 69 hücum,2 blok,1 servis toplam 13 sayılık performansı bir Smaçör kadar.Bravo.
Seda ise 13/6.% 46 hücum,1 blok toplam 7 sayı ile oynamış.
Kim 22,Garay 18 kez top almış.Seda takımın PÇ olarak onlar kadar top alamamış.
Gene de fena değildi performansı.
Ama Bauer'in performansı çok iyi iken yarın Seda mı Aneta mı oynamalı çok zor karar.

abi Aneta formsuzken Bauer de bu kadar formdayken Seda kumarı oynanır..çok top kullanmasına da gerek yok...ortalarımız Eda ve Bauer ile daha tehlikeli olur hücumda o açığı kapatırlar. Ayrıca blokta da çok iyiler....Seda da bloğu yükseltir..bugün arada iyi toplar da vurdu...Hem play-off için de bir deneme olur...

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Bu maçtan alacağımız her türlü galibiyette kupayı kazanacağız (3-2 lik galibiyet dahil)
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Maçın tekrarı şu an FBTV de..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Valla Eczacıbaşıbasi macindaki oyun nedeniyle bu maca dair derin suphelerim var.  Maalesef mac icinde mental olarak cok inisli cikisli olan oyuncumuz nedeniyle, kriz anlarina girdigimizde cikma sansimiz olmayabiliyor.  Ozellikle Hoca da bu kriz anlarinin cogunlugunda muvaffak olamadi.  Bakalim, bu mac nelere gebe.
Kesinlikle katılıyorum. Kriz anlarında inme geliyor koça. Yaptığı tek değişiklik ki o da kriz anlarında değil krizi geçirip üzerine yoğun bakımda olduğumuz anlarda oyuna müdahale etmesi. Oyuna müdahale etmemesi gereken yerlerde hele hele özellikle servis serisi yakalamışken 2 li değişiklik yapması. Manşeti Seda dan daha kötü olan Derya yı Seda nın yerine oyuna alması ,Aneta nın çıkması gereken yerde değil de çok ama çok sonra çıkarılması. Yani bunlar benim kafamı kurcalıyor. Vakıf ı yendiğimiz maçtaki gibi kızları hazırlarsa ne ala ama işte belli olmuyor. Bence Aneta nın yerine Seda nın oynatılması ve ortaya bugünkü gibi Bauer in geçmesi düşüncesindeyim. Yani Aneta kötü başladı mı ondan ümidi kesin üzerine toprağı dökün yani o derece. Seda az da olsa katkı veriyor ama Bauer in hücum gücünü düşününce ilk 6 da olması en mantıklısı. Bakalım görelim. Birde çok iyi servis atmamız pasörlerini bol bol koşturmamız iyi manşet getirtmememiz lazım.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
Ben Seda'nin ipi ile kuyuya inmem ama neyse.
Valla Aneta nın son maçlardaki durumunu görünce Seda nın ipiyle inmemiz lazım o kuyuya. Bauer in hücum gücü bu kadar iyiyken Seda 10 sayı alsada olur yani. Aneta kötü oynadı mı alternatiflerimiz azalıyor.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
Seda'yi Vakifbank bloklari fena harcar.
Bugün dikkat ettiniz mi Elif Seda yı bloksuz vurdurdu bir kaç kez. Seda diğer sayıları da blok autlarla aldı. Şimdi ortada Bauer olunca rakip takımın blok düzeni de dağılıyor

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Teledünya Süper Kupa Bayanlar

2. gün maçları;

Fenerbahçe 3–0 Galatasaray Daikin
(25-12, 25-16, 25-22)

Vakıfbank 3–0 Eczacıbaşı VitrA
(25-19, 25-22, 27-25)
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Teledünya Süper Kupa Bayanlar

Bugünün maçları;

14.00 Eczacıbaşı VitrA – Galatasaray Daikin Sports TV

19.00 Fenerbahçe – Vakıfbank  Sports TV

FENERBAHÇE

istanbul1986

• Ziyaretçi

Çevrimdışı bödöfff

• Üye
  • Yer: mersin
    • @bodofff
ben de aneta'yı kesip bauer ile başlama düşüncesindeyim. acaba vakıf'ın yabancı üçlüsü kim olacak o da önemli tabi. brako, fürst diğeri de nikolic olabilir. ligde 3-0 kazandığımız maçta aneta, garay, kim üçlüsü ile başlamıştık ama hepsi de beklentiden öte katkılar vermişti. bir de fürst ortadan canımızı çok yakmıştı. eğer inandığımız takdirde yenebileceğimiz ve arada o kadar da çok güç farkı olduğunu düşünümüyorum. 2011-2012 sezonuna benzetiyorum bu durumu. tamam orada 3-2 kaybettiğimizde seda'yı kaybetmiştik, tek maçtı vs vs ama vakıf inanmıştı. şimdi de biz inanalım. ben final serisinde iyi oynayıp kupayı alabiliriz diyorum. bugün de türkiye kupasını alabiliriz diyorum.
en kötü gün bugünse, bugün de fenerbahçe.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
Seda'nin kotu gunune denk gelirse (ki bu 10 macin 8'ine tekabul ediyor), 5 sayi gelirse duaci olursun ama :)
Seda nın açığını Bauer ile kapatırız diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
Valla ben sizin yerinizde olsam, Galatasaray'in blok kurgusu ile Vakifbank'i karsilastirmazdim.  Galatasaray bu macta blok kurgusu acisindan yoklari oynadi.  Zaten Hoca'sindan yoneticilerine, oyuncularina kadar tamamen bir belirsizligin icerisinde olan bir takim nihayetinde.  Cok da sasirtici degil.
Evet Gs nin blok kurkugus çok ama çok kötü lakin Bauer e Vakıf ın öyle rahat blok yapacağını sanmıyorum. Bauer devreye girince köşe oyuncuları rahatlıyor ayrıca. Şimdi Aneta kötü oynadığında elimiz kolumuz bağlı kalıyor. Çünkü Eda nın son zamanlarda hatta Gökçen i de dahil edebiliriz performansları iyi değil. Elif Bauer e ggüvendiği kadar Gökçen e güvenmiyor. Pasları çok az atıyor orta oyunculara. Aynı şekilde Eda da hücumda bekleneni veremiyor.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Erkek maçında salonda formayla Aneta'yı gördüm.Kadroda demek ki.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
bari siz kazanın ya