"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rufat bu berbat maçta bile %38 ile oynamış 18 sayı yapmış Sedanın bu skoru yapma ihtimali 0 0 0. diğer maçlar neyse burda çok belli oluyor.
Plase olmaz. Vakifbank'in liberolari ve file alti savunmalari da muazzam.
3-0 alsaydık bu maçı, moralli olarak dönecektik, şimdi Vakıfbank'la oynayacağımız zaman setlerde üstün olsak ta oyuncuların aklında,hep acaba mı olacak.
Nasil olmaz? Brakocevic var hemen dibimizde Sheilla Castro'nun biraz adi var. Ne derece katki saglar, bilemiyorum. Bu sene Sarah Pavan'in durumu nedir? Yakindan takip edebilen oldu mu? En kotu Larson'u alip, 3 smacor sistemi yapalim. Canavar gibi de blok yapar.
amatör branşlar için 13 Nisan 2014 lanetli gün olarak ilan ediyoruz...
Masa tenisinde Avrupa kupası finali bugün kaybedildi.Kadın basketbolunda Euroleague finali...Erkek Voleybolunda ve Kadın voleybolunda Türkiye kupası finali...13 Nisan 2014 tarihinde kaybedilen dört final, yani dört kupa...Üstüne erkek basketbolunda Karşıyaka'ya kaybetmek... Tek teselli futbol takımının Antalya maçında aldığı 3 puan...
Hui Ruoqi ile ilgili ne guzel hayallerimiz vardi. Takip edemedik. Son durumu nedir?
Yanlis anlamayin cok fena azdim ben, hemen tum branslarda play offlar baslasin cok kotu durumdayim suan