Fenerbahçe Tarihi / Yönetim ve Kurumlar > Yönetim ve Kurumlar Forumu

Fenerium

(1/3) > >>

Bogdan Bogdanovic:

akarship:
Ürünler hem materyal bakımından çok kalitesiz hem de fiyatlar çok pahalı bence, Ersun hocanın giydiği beyaz montu sormuştum 400 TL civarı bir fiyat söylediler kaliteliydi o malzeme ama asgari ücretin 700 küsur lira olduğu memlekette bence çok yüksek fiyat. Maliyeti 60-70 TL yi 1 kuruş geçmez kesinlikle. Madem taraftarın da orijinal ürün kullanması isteniyor o zaman bu malzemenin fiyatı 180-200 TL gibi bir fiyat olmalı, 1 forma 110 TL olmamalı, her kesime hitap eder kalite ve fiyatta malzemeler olmalı ürün gamında yani Kiğılı elini eteğini bu işlerden çekmeli ve başka birilerine bırakmalı bu işi. Kiğılı dan sms mesajı gelmiş 15 TL indirim kazanmışım da 229 TL bir gömlek olduktan sonra neyin 15 TL indirimi Abdullah abi yani :)

vonyc:

--- Alıntı yapılan: akarship - 12 Haziran 2014, 11:21:32 ---Ürünler hem materyal bakımından çok kalitesiz hem de fiyatlar çok pahalı bence, Ersun hocanın giydiği beyaz montu sormuştum 400 TL civarı bir fiyat söylediler kaliteliydi o malzeme ama asgari ücretin 700 küsur lira olduğu memlekette bence çok yüksek fiyat. Maliyeti 60-70 TL yi 1 kuruş geçmez kesinlikle. Madem taraftarın da orijinal ürün kullanması isteniyor o zaman bu malzemenin fiyatı 180-200 TL gibi bir fiyat olmalı, 1 forma 110 TL olmamalı, her kesime hitap eder kalite ve fiyatta malzemeler olmalı ürün gamında yani Kiğılı elini eteğini bu işlerden çekmeli ve başka birilerine bırakmalı bu işi. Kiğılı dan sms mesajı gelmiş 15 TL indirim kazanmışım da 229 TL bir gömlek olduktan sonra neyin 15 TL indirimi Abdullah abi yani :)

--- Alıntı sonu ---

Katılıyorum bence bir formaya 110 tl çok ideal fiyat BENCE 70-80 tl arası olmalı...

Cem Ağrak:
Ürün pahali kesin ama kalitesiz kısmına kesinlikle katılmıyorum
Fenerium öyle beya böyle son 10 senenin en başarılı projesidir. Klübü ciddi kaynak sağlıyor
Ama pahalı kesinlikle
Keşke her projemiz fenerium gibi olsa

Aaskın:

--- Alıntı yapılan: Cem Ağrak - 12 Haziran 2014, 17:38:59 ---Ürün pahali kesin ama kalitesiz kısmına kesinlikle katılmıyorum
Fenerium öyle beya böyle son 10 senenin en başarılı projesidir. Klübü ciddi kaynak sağlıyor
Ama pahalı kesinlikle
Keşke her projemiz fenerium gibi olsa

--- Alıntı sonu ---
katılıyorum. gs store işleten bir abimle sohbetim vardı. "Yavaş yavaş fenerium un çizgisine bizde yetişicez" demişti.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git