Basketbol > NBA-NCAA-WNBA

Video Galerisi (NBA - NCAA - Dream Team vs)

(1/51) > >>

Hakan Yaman:
Oyuncu mixleri, Top listeleri, eski ve yeni full maçlar, kısacası NBA ve kolej basketboluna ait ister kendi yüklediğiniz, ister sosyal paylaşım sitelerinde başkaları tarafından yüklenmiş bütün videolar burada dursun. Günün maç özetleri ve güncel videolar sezona ait topikte durur. Kalıcı olacağını düşündüğünüz, arşivlik değerdeki videoları burada toplayalım.

Hakan Yaman:
Sanırım 1999 tarihli bir belgesel... Fakat çok harika hazırlanmış.

NBA'i sevin, sevmeyin; takip edin veya etmeyin; basketbolu seviyorsanız izlemenizi ısrarla tavsiye ederim. İzlemeyen kesinlikle basketbol adına çok şey kaçırmış olacak. 1 saatinizi ayırıp izlemeniz önerilir. 1999 senesi itibariyle NBA tarihinin unutulmaz hareketlerini onar onar bölüştürmüşler. 10 smaç, 10 asist, 10 blok, 10 son şut, 10 fast-break, 10 takım oyunu vs... Arada kısa kısa yorumlar var ama onlar da görsel destekli...

Şahane bir video, şahane... İmkanı olan arşivlesin:


NBA Tarihinden 100 Unutulmaz Hareket

Hakan Yaman:
Vince Carter... Basketbol tarihinin gördüğü en iyi smaç ustalarından birisi, belki de en iyisiydi. Basketbolun bir spor dalı kadar estetik bir sanat hadisesine dönüşmesinde büyük pay sahibi olanlardandır. Estetikle basketbolun birleştiği yerdir.

Onun en güzel smaçlarından 100 tanesini paylaşıyoruz.

Bu 10 dakikalık videoyu başı dönmeden izleyebilene helal olsun. Ayaklarınız yerden kesilecek;


(Not: Dailymotion videolarının görüntü kalitesini sağ üst köşeden ayarlayabilirsiniz.)


Vince Carter 100 Muhteşem Smaç

KaPaLı:
İzlerken ohooo hadi lan hassss bu ne yaa lan buda olurmu be dediğim adam Vince Carter. T-Mac ve Iverson'la beraber kariyerinin bitiş şekline üzüldüğüm adamlardan.

Hakan Yaman:
Basketbol tarihinin bana sorarsanız benzeri olmayan son oyuncusu Magic Johnson'dır. Pivot fiziğinde oyun kurucu. Her pozisyonda hakkıyla oynayabilen genetik harika. Gerçek bir basketbol sihirbazı. Onun büyüleyici yeteneklerinden bir kesit sunuyoruz.

İzlenmesini, en azından ilk 8 - 10 dakikalık bölümünün izlenmesini çok istediğim bir video... En başta yer alan lise ve kolej görüntülerinden oluşmuş bir buçuk dakikalık kısmı bir yana bırakırsak gözlerinizi kamaştıracak görüntülerle karşılaşacaksınız. Boy ve kalınlık olarak pivot oynasa sırıtmayacak adam (nitekim oynamışlığı da var) oyun kurucu rolünde ve hiç bir kısanın veremeyeceği pasları veriyor.

(Hatırlatma: Dailymotion videolarının görüntü kalitesini sağ üst köşeden ayarlayabilirsiniz. Bu videoyu da 380 olarak izlemenizi tavsiye ederim. 240 modunda değil.)


  Magic Johnson Basketbol Sihirbazı

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git