3-0 kazanabileceğimiz bir maçı 3-1 kaybettik,hem de 3. olma yolunda en önemli rakibimize,hatta kazansak 2. olma yolu da açılıyordu,şimdi ise çok dezavantajlı hale geldik,gerçekten çok yazık oldu.Wijsmans dışında bütün oyuncuların emeklerine heba oldu,bir maç sadece 1 oyuncunun performansıyla kaybedilir mi,eğer smaçörün 3 yaşındaki çocuklardan daha kötü servis karşılıyorsa kaybedilir,ben hayatımda bu kadar rezalet servis karşılama,bu kadar kolay toplara dokunmadan sürekli ace veren bir smaçör performansı görmedim,1-2 servis dışında iyi servis bile atmamıştı Paris Volley.Şu takımda Wijsmans yerine Taylor Sander,Kemal yerine de iyi bile olmasına gerek yok,orta sınıf bir orta bile olsa gruptan elini kolunu sallayarak çıkabilecekken şimdi çok büyük ihtimalle 4. bitireceğiz grubu,yazık oldu.
Ama çok kötü şekilde kaybettiğimiz zaman bile gerçekten şu takımı izlemek keyif veriyor bana,çok kötü şekilde kaybettik ama aslında çok zevkli maçtı,bizim dışımızda bu maçı izleyen herkes büyük zevk almıştır.Bayan takımı şu takımın çeyreği kadar keyif vermiyor bana,çünkü onlar oyuncu kalitesiyle kazanıyorlar,voleybolun iyi servis atmak dışında hiçbir şeyini doğru yapmıyorlar,bu takım ise voleybolun bütün doğrularını yapmaya çalışıyor ama oyuncu kalitesizliğinden dolayı kaybediyor,tıpkı bugün Wijsmans'ın yaptıkları gibi,yarın birgün de libero Serkan oynar,sırayla bir Wijsmans kaybettirir bir Serkan kaybettirir,Burak bugün olağanüstü oynamışken,nerdeyse servis karşılama hatası yapmamışken,bazen mükemmel defans yapmışken hala Serkan oynamaya devam ederse büyük ayıp olur.