Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 164088 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı CemiL

• Üye
  • Yer: Adana
Angel'in gidişine en çok üzülenlerdenim.Angel Zellous değişiminden sonra güç kaybettiğimize inanan ümidini kesen ben son maçlarda kendi kendime Allah allah bu bizim takımmı dedim şaşırttılar beni.Sanki bu değişimle daha bir takım gibi oynamaya başladık.Koş koş oyunun yerine güzel setler paylaşımlar oluyor takımda.Cansu ve Ndour çok süre almaya başladılar formdalar Biba form sıçraması yaptı keza Birsel'de ilerleme var Zellous takıma alıştı.Umarım bunlar yanıltıcı değildir ve bu şekilde devam eder.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
O saatlerde Ataşehir'de olma ihtimalim olduğu için belki giderim.Bilet alabilmek gene sıkıntı olur mu?
« Son Düzenleme: 02 Mart 2015, 10:37:37 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Maç hakkında uzun uzun yazmak istiyordum ama uğursuz olduğum konusunda bir fikrim oluştu..

Ama kısacası şunu söylemem lazım Aziz Yıldırımın saçma sapan tutumundan sonra salonda çok destek olmaz.Tribunler dolar ama pek etkili olmaz.Oysa o salon etkili tezahürat ile yıkılan bir salon bence..

Yinede içeri girebilme ihtimali olan herkes orada olmalı..Evet bizi hayal kırıklığına uğrattılar ama yinede arma uğruna herşey yapılır koşun salona..

Neyse gelelim maça..Maçın anahtarı QUANİTRA HOLLİNGSWORTH neden derseniz Gs nin ayakları çabuk ve sert pivotlara karşı zaafı var ve takımın en önemli savunmacı uzunu..Mümkün olduğu kadar sahada kalmalı..

2. önemli nokta Gs nin 2 tane 4 numara ile oynayacak olması.Çok dikkat etmek lazım..

3. Nokta Birsel-Biba ve Zellius un şut performansı ile Tuğba-zellius ve Bojoviçin Gs nin tek driplink atan oyuncusu olan Martinezi bezdirmeleri...

Eğer bunların 2 sini doğru yaparsak +10 luk maç olur.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Bu sene takip etmiyorum kadın basketbolu malesef. Takımlar ne durumda bilmiyorum. Geçer miyiz turu?

Çevrimdışı valance

• Üye
takıma koça şubeye zerre güvenim yok bu seriyi geçseler de bu böyle
ama kazansınlar bi şekilde artık
birazcık onurları varsa kazanırlar

Çevrimdışı Leggenda di Trieste

• Üye
  • Yer: Pendik
gs seri öncesi hem daha motive hem de daha rahat...
yarın ki maçın başından itibaren en iyi oyunu oynamak lazım
o geçen seneki namağlup finale geldiğimiz maçların pek çoğunu son periyotun sonunda çözmüştük.
bu sene o durumdaki maçları kaybetme potansiyelimiz çok
maç başa baş giderse eğer son ana kadar;onların kazanma ihtimalleri daha yüksek
ama ben en önemli faktörü bone un oynamaması olarak görüyorum
nevriye tek başına Q yu maç boyu savunamaz
savunmada Q ve Tina rakibin iki 4 ünü iyi savunursa o zaman baştan farkı açar vurup geçeriz
özellikle Tina nın sancho yu yakın savunması lazım
« Son Düzenleme: 02 Mart 2015, 14:35:05 Gönderen: Leggenda di Trieste »

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Maç hakkında uzun uzun yazmak istiyordum ama uğursuz olduğum konusunda bir fikrim oluştu..

Ama kısacası şunu söylemem lazım Aziz Yıldırımın saçma sapan tutumundan sonra salonda çok destek olmaz.Tribunler dolar ama pek etkili olmaz.Oysa o salon etkili tezahürat ile yıkılan bir salon bence..

Yinede içeri girebilme ihtimali olan herkes orada olmalı..Evet bizi hayal kırıklığına uğrattılar ama yinede arma uğruna herşey yapılır koşun salona..

Neyse gelelim maça..Maçın anahtarı QUANİTRA HOLLİNGSWORTH neden derseniz Gs nin ayakları çabuk ve sert pivotlara karşı zaafı var ve takımın en önemli savunmacı uzunu..Mümkün olduğu kadar sahada kalmalı..

2. önemli nokta Gs nin 2 tane 4 numara ile oynayacak olması.Çok dikkat etmek lazım..

3. Nokta Birsel-Biba ve Zellius un şut performansı ile Tuğba-zellius ve Bojoviçin Gs nin tek driplink atan oyuncusu olan Martinezi bezdirmeleri...

Eğer bunların 2 sini doğru yaparsak +10 luk maç olur.
Maçın anahtarı Q ise yandık desenize..
Q, Bojoviç bunlar basketbol fakiri..
Daha ucuza hemen her maç double-double yapan Sanders, 14-15 sayı atan Daboviç varken biz tercih ettik.
Tabi onların kabahati yok, şubenin seçimi.
Yine de inşallah iyi oynarlar ve kazanırız.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bence guarda baskı ve zaman zaman yapmamız gereken tam saha baskı kilidi çözmemizi sağlar rakipde topu yere vurup getirebilecek bir tek Nuria varken sete yerleşirsek maçı koparmak zorlaşır..Bojoviç beğendiğim bir oyuncu değil ama Galatasaray maçların da ondan etkili bir savunma performansı bekliyorum..Allah utandırmasın..İnşallah seriyi maç vermeden kazanırız..

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
Gs de bone yoksa sadece Sancho ile bize rakip olamazlar...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Ben şimdi Maçın anahtarı Q dediğimde neden yandığımızı anlamadım..Gayet öyle..Bizde sert tek pota altı oyuncusu Q..Gs nin onu pota altında Box etmesi kolay değil..Ciddi P n r oynayabilir..

Dersin Ki sanders iyi..Bence Bize savunma lazım o yüzden Q yarın eğer 10 sayı civarı atar sert savunma yapar ve 30 üzeri dakıka sahada kalırsa iyi olur.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ctunc

• Üye
başarılar diliyorum takımımıza.
bu sefer Allah utandırmasın.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Sezon Başından buyana hep aynı şeyleri söyledik ,eleştirdik,7 maç arka arkaya galip gelirkende yanlışları eksiklikleri söyledik.Bu saatten sonra artık eskiye çok yer vermeden kısa kısa geçeceğim.

Kadın Basketboldan sorumlu İsfendiyar Başkan en son açıklamasında ‘’biz geçen senelerden daha iyi bir takımız’’ demesi gösteriyor ki ,siz Transferi unutun.
Bu Takım 2010 senesinde yenilgisiz Lig Şampiyonu oldu.Kadın Takımı Geçen sene yaşadığı Avrupa,Lig ve Türkiye Kupası Hezimiyeti ni hiç yaşamadı.Bu kadınlar 9 sene üst üste şampiyon oldu.

Geçen senenin kadrosundan on kadar oyuncu gönderilirken 4 Transferle kapattık.Bu gösterdiki en büyük eksiğimiz uzun ve oyunkurucu rotasyonumuz.Fenerbahçe Ülker eğer bu durumlara geldiyse 1) hocamızın Obradovic olması . 2) Rotasyonumuzun geniş olması na ve 3) Arkasında bulunan Taraftarın geridede olsa takımına güvenmesine borçlu. Yanlış hatırlıyorsam düzeltin 10 senedir daha ligler bitmeden ilk kez ligde 4 yenilgi aldık.
Birsel’in formsuzluğu,Bojovic’in verdiği hayal kırıklığı ve çok şey beklediğimiz Olcay’ın,Cansu’nun Hoca tarafından iyi hazırlanamamaları ve yeterince süre alamamaları.

Zelleous geldiği zaman çok kızanları hep uyardım.Bu oyuncu 3 aydır oynamıyor ve tam hazır değil.Hazır olduğunda Bojovic’in eksikliğini bile kapatır diye.Yani sıkıştınmı oyun kurucu oynat.Kaç Maçtır Bojovic yok Birsel eskiye göre daha iyi,zellous da takıma alıştı,Birsel,Olcay,Tuğçe,Cans hatta Biba  üzerinde ki ölü Toprağını atabilirlerse daha iyi olacaklar.Bu 5 oyuncuyu tanıdığım kadarıyla Şutör özellikleri fazla,fakat hazır olamadılar bir türlü,Tuğçeninde her şeyi iyiyken skora katkı yapamaması düşündürücüydü.Son maçta hepsi kendine gelmiş gibi.İnşallah her maça yayarlar.

Ben hala Winnickiye alışamadım.Ben Hala Bojovic’in butakımın oyuncusu olduğuna inanmıyorum.Ben hala bu takımı bozmadan,takımda Latoya Antoinette Sanders'i,Alba Torrens’i,Maya Moore’yi.Seimone Augustus’u,Rezzan’ı,Dele  Donne’yi görmek istiyorum.Bazı arkadaşlar sıkca Anna Dabovic’i istiyorlar ama ben çok dikkatli izlememe karşın okadar aman aman bir oyuncu olarak göremedim.ama Bojovic’den daha iyi olduğu kesin.

Gelelim Galatasaray maçına ; Galatasaray’da krizden kaynaklanan sıkıntılara ve takımı bırakan oyunculara rağmen bizden daha çok rotasyonu olduğuna inanıyorum.Nuria Martinez’in,Sancho Litte’nin,Nevriye’nin,Bahar’ın,Kelsey Bone’nin (Sakat olması bir avantaj) bizi çok zorluyacaklarına inanıyorum.

Bu maçta 3 anahtarımız var.1) Hoca Faktörü 2) Bizim oyuncular gününde olurlarsa onlar istediği kadar güzel oynasın bizi zorlıyamazlar. 3) Hakemler Tarafsız olsun yeter.

Winnicki Savunma savunma diyor başla bir şey demiyor.Ama bu savunmada bir lider olması gerekmez mi? Hani liderin?
Fenerbahçe Euroleague’deki Grubu lider bitirdik.Sorarım size Blok da,Asist te,3lüklerde,Top çalmada,Ribaundlarda,Sayı kırallığında ki listelerde hiç birinciliğimiz varmı?Angelin ve Tina’nın 3-4 lüklerde adı vardı sadece.Angelde bizde olmadığına göre sadece Tina’nın adı var.Oda birinciliklerde değil.
Birsel Euroleague’de 30 da 5 3 lük kullanmış.Ligdede bir maçta 13 de 0.

Birsel Artık Sazı Eline alması lazım.Onun eski haline gerçekten ihtiyacımız var.

Bu maçta Birsel.Bojovic,Olcay,Tuğba’nın savunması ve eline geçen topları üstün körü kullanmadan,top kaybı yapmadan verecekleri Asist ve atacakları yüzdeli  Üçlükler  çok önem kazanacak.

Galatasaray Odeabank’tan Nuria Martinez’i çok iyi savunmamız gerekmekte.Sete set oynarsak Enson maçta bizi yendi yine yener.Sete set kalırsakda ozaman 1 Numaralara çok iş düşüyor.Bojovic’in alınma nedeni savunma bu maçta oynarsa ve Birsel’le el ele verir biz bu maçı koparırız derlerse bu maçı alırlar.
Galatasaray Alan savunmasına geçincede Zelleosu,Biba Zaman alırsa Cansu,Tuğba ve 1 Numaraların atacağı üçlükler bizi rahatlatır.

Galatasaray durarak oynamayı seven bizde hızlı oynamayı seven bir takımız.Eğer hızlı çıktıklarımızda boş dönmezsek,İlerde saçmalamaz,top kayıpları yapmazsak fark bile açılabilir.Çünkü bizim Uzunlarımızda geriye çabuk koşan savunma yapabilen oyunculara sahibiz.Tina’nın Ndour’un ve oyunuyla Quanitra Hollingsworth’un gününde olması enbüyük temennim.Rotasyonumuzun dar olduğunu düşünerek (özellikle Uzunlar da) Faul problemine girmemeye özen gösterelim.

Bu saatten sonra Transferlerin yapılmamasıda oyuncularımızın kalitesinide eleştirecek aşamayı geçtik.Sezon sonu Hesaplar dökülür.En büyük dileğim Önce Galatasaray maçlarını kayıpsız kapamak.

Futbolda FENERBAHÇE -galatasaray,Erkek Basketbol da FENERBAHÇE ÜLKER-Galatasaray , Kadın Basketbolda FENERBAHÇE-Galatasaray Odeabank Maçlarında Takımlarımıza en içten dileklerimizle Başarılar dilerim.Hep Destek Tam Destek.

Vakıfbank,ZiraatBankası,Halkbank,Eczacıbaşı,Efes ve Belediye Takımlarının Feshini İstiyorum !!!
Devletin Sporda Haksız Rekabeti Yaratmamasını İstiyorum !!!

( https://twitter.com/Ahadeli )
« Son Düzenleme: 03 Mart 2015, 16:35:26 Gönderen: ahadeli »

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Quanitraya hiçkimse çöp muamelesi yapamaz, sezon başından beri en çok katkı aldığımız isimlerden birisi.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Quanitraya hiçkimse çöp muamelesi yapamaz, sezon başından beri en çok katkı aldığımız isimlerden birisi.

O olmasa Pota altında çadır kurar karşı takım zaten
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
Bone un olmadığı maçta quanitra bulunmaz nimetngs pota altinda..yeterli erken faul problemine gitmesin...sahada kalsın ve üzerine düşeni yapsın sadece..reb ve ikili oyun sonrası en fazla 2 metreden atış...o kadar..