Fenerbahçe 89-57 Orman Gençlik
Basketbol Takımımız ligde 18. hafta maçına çıktı.Takımımız;Maçını Fenerbahçe Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda oynadı. Dikkat ediyorumda Taraftar maça gelsin gelsin diyorlar ama Ne Taraftarın bir isteği bile dikkate alınıyor Nede Asbaşkanlarımızdan İsfendiyar Zülfikari’den başka Fenerbahçeli Yönetici,İdareci yok.
Ligde 4 galibiyeti bulunan başkent temsilcisi karşısında Fenerbahçe mücadeleye Birsel Vardarlı Demirmen, Tuğba Palazoğlu, Shavonte Zellous, Quanitra Hollingsworth ve Tina Charles ilk beşiyle başladı.
Evet maç okadar zor değidi,ama Takım için böyle maçlarda gerekli .Nekadar antreman yaparsan yap bir maçın eforuyla aynı olamaz.
Maçı beğendim ama beni ençok sevindiren Birsel'in Performansı,Olcay'ın istekliği,Cansu'nun maçta süre alması.Kaptanımızn biran önce Forma girmesi lazım derken yavaş yavaş kıvamına geliyor. Kaptan 13 sayı 3 ribaund 5 asist Bize bunları alıştıran sensin Kaptan.
.Tuğçe genelde iyi ama onun gibi bir oyuncunun skor gücüde üstlenmesi lazım,Geçen maçta dediğim gibi çok çalışması lazım.
Zellous'a bir şey demiyecem çünkü tahmin ettiğim gibi 3-4 Ay oynamamasının verdiği pası açmaya başlıyor,Dahada iyi olacağına inanıyorum.Farkettiyseniz Oyun kurucu posizyonundada takıma katkı verebiliyor.Birsel onunla hem uyum içinde hemde Oyun kurucu olarak güveneceği bir omuz oldu ,Bojovic onuda Olcay'ıda bozdu.Onun için Bojovic'in gitmesi yeni bir oyuncuya yer açması anlamında iyi olacak.
Hülya hariç Tüm kadro yer aldı..Ben Hülya’ya bu maçlarda yer vermiyecen de diye söylenirken Hülyanın ağır bir sakatlık geçirdiğini öğrendim.Ama ben yinede son 2 dakika bile olsa oynatılası lazımdi derim,
2 Uzun sakatlanınca düşündümde kadroda Uzun Alternetifimizde yok .Maçın sonlarınıda kısalarla bitirdik.Yine yoğun tempoya giriyoruz. Ama Transfer yapılmadan ne kadardaha gidebileceğiz onuda göreceğiz.
(
https://twitter.com/Ahadeli )