Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862816 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Yazık oldu. Alabilirdik su macı. Bu kadar önemli forvetleri olan bir takım olarak herhalde euroleaguein en kötü üçlük atan bir iki takımından biriyizdir.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
bo şut sokamıyo diye gönderiliyor en iyi savunmacımız , oleson 2 üçlük sokunca savunmak için Kenan giriyor oyuna ??? top getirmekten başka hucümda opsiyonu yok . rotasyon 7 yi geçmiyor , yerliler niye alındı ???

Kimseyi savunmak veya kötülemek için yazmıyorum ama Oleson geçen sene top16'nın ilk maçında da çok canımızı yakmıştı .

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Evet, "Barcelona'nin bu kadar tutuk oldugu" mac klisesini ilk soyleyecek kisiye odul var :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
bo şut sokamıyo diye gönderiliyor en iyi savunmacımız , oleson 2 üçlük sokunca savunmak için Kenan giriyor oyuna ??? top getirmekten başka hucümda opsiyonu yok . rotasyon 7 yi geçmiyor , yerliler niye alındı ???

Yav, yabancilar sut sokamiyor, yerliler ne yapacak?  :)

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
F.Bahçe Ülker'in bu sezon(4 maçta) Euroleague üçlük yüzdeleri:
 Yediği, 37/74(%49.3)
  Attığı, 16/67(%23.8 )
« Son Düzenleme: 06 Kasım 2014, 23:35:28 Gönderen: onee »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Yazik oldu mücadeleye..ama bu oyun bayern dede oynamali ve İSK riske sokulmamali..bayern maciyla cikmayi cebe koyariz gruptan..yoksa Milano macimiz daha zor geçer..

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Hickman ajan falan galiba ya valla başka açıklaması yok !! Bogdanovic tabi çok suçsuz değil geldiğinden beri iş yapmadı Kenan desen maçta hiç yok topu getiriyor birine veriyor sonra eline değmiyor hücumda

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Yazık oldu. Alabilirdik su macı. Bu kadar önemli forvetleri olan bir takım olarak herhalde euroleaguein en kötü üçlük atan bir iki takımından biriyizdir.

Bu maç dahil %23.88 ile sondan ikinci sıradayız. Altımızda olan tek takım olan Valencia henüz maçını yapmadı .

Çevrimdışı Adnanmurat

• Üye
  • Yer: Buenos Aires
Rezil ettiğimiz Zoric harika oynadığı bir maçta yine dış atıcı sıkıntısı çekiyoruz anlamıyorum bu takım şut çalışmıyor mu?  Hickman hakkında birşey diyesim gelmiyor... Yazık

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
Hickman'a toz kondurmayan adamlar yuzunden bu hale geliyoruz bence.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Jrsmith
allah korusun ama bi kanser ol da gör ebeninkini terstten..
az usturuplu yazın.

active

• Ziyaretçi
Daha sezon başlamadan bir oyun kurucu bir de savunmacı kısa istedik burnumuzdan getirdiniz adımız saygısıza terbiyesize çıktı.Aslında sizin de bariz olarak gördüğünüz eksiklerdi ama nedendir bilmem sanki boğazınıza birisi bıçak dayıyormuş gibi hiçbiriniz söylemeye cesaret edemediniz.
Takım maçın sonlarında alan potaya atsın basketbolunu oynadığında içinizden ne geçirdiniz?Bizim okul takımı bile böyle oynamıyor ya.Zoric bugün mükemmeldi ama onu bence hiç besleyemedik ne versen atacaktı ama biz inatla onun üstünden oynamamayı tercih ettik.Koçun basketbol bilgisine kimsenin laf ettiği yok ama sen 20 milyonla şu kadroyu kurarsan itiraz eden değil itiraz etmeyen taraftarda art niyet ararım ben.
Bir de son olarak şu noktaya zaten herkesin canı sıkkın gibi bir de sen başlama gibi cümleleri rica ediyorum kurmayın çünkü ben daha önce söyledim yazacağımı ve takımı eleştirmek de burada en doğal hakkım.Voleybolda bir iki şey yazdık diye terbiyesize çıkardınız adımızı burda da yazıyorum istediğinizi söyleyebilirsiniz ama benim tek derdim takım.Onun için canımı bu kadar sıktım.Sizinle bu kadar tartıştım.Hepinizin basketbol bilgisine saygım sonsuz.Ama inatla lay lay lom havalarında koç ne yaparsa doğrudur havalarında olan insanlar hariç.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Valla ben oyunun 28-29 dakikasından memnunum. Goudelock da neyle karşılaşacağını görsün, ona göre ayağını denk alsın. Gözünü kırparken sokuverirler üçlüğü, burası Eurocaup'a benzemez.

Taraftarın Hickman'a bu kadar takmasını da anlamıyorum ben. Adamın nereden, nasıl buralara geldiği belli. Daha senenin başındayız, çok ciddi kazalar olmazsa daha epeyce de maç var. Nedir bu fevrilik, bir türlü anlamıyorum. Biraz sabredin arkadaş. Bu adam ne bu kadar kötü şut atar ne de bu kadar savruktur normalde. Siz yuhlayınca yardımı mı oluyor?

Ayrıca bunca olaya rağmen maçın kaderini gene hakemler belirledi. Pascual'a verilmeyen teknik faul aslında bitirdi olayı ama önemli değil. Öyle ya da böyle bu gurptan çıkacağız. Mühim olan o zamana kadar taşları yerine oturtmak.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
16/67 üçlük yüzdesi nedir ya valla profesyonel basketbol oynadım hayatımda bu kadar kötü şut atmadım 67de 25 30 var yani garantim bu nedir ya

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Kimseyi savunmak veya kötülemek için yazmıyorum ama Oleson geçen sene top16'nın ilk maçında da çok canımızı yakmıştı .

savunacak kısa yok ki hocam , birebir savunma zaten yok adam değişimleri sıkıntılı , rakip sonlara doğru vites artırınca hucümda zorlamalar 18 sn yi elde eritmeler... top 16 ya böyle kalıcaksak hiç şamsımız yok .
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem