Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845990 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Goudelock'a karşı iyi doldurmuşlar Emir'i onun meyvelerini ! bu üçlüklerle alıyoruz ..
ahahahahha fena laf soktun ...
sigara için kusura bakma. Senin sigara paketinin yarısı ben bitirdim gece seni zora soktuk
hakkını helal et...

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Sana değil paketler kartonlar feda olsun ..

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
maç hakkında çok bir şey yazmaya gerek yok

Pao gibi bir hezimet sonrası verilen reaksiyon güzel
Bjelica,Zoric gibi bu sezon pek ritm bulamamış parçaların oyunu güzel
8 sayı farktan maçı kafa kafaya getirmek güzel
Hickman'ın, ıslıklandıktan sonra oyuna girdiğinde 2 basket arka arkaya yapması güzel

Bogdanın "neredeyim ben aq" şeklinde sahada dolaşması kötü
Taraftarın enerjisini Hickman'ı ıslıklamaya harcaması kötü
Obradovicin son 3 topa kalan oyunu 1 molası kalmış olarak bitirmesi kötü
Kenan'ın bırak oynatmayı dripling'de bile zorlanması kötü

Emir'e de kızmayı mantıklı görmüyorum. Sonuçta bu adam bu yürekle oynuyor. Geçen sene GS maçını kazandırdığı veya Finlandiye maçında attığı şut dünkü maçtan daha zor değildi. 5 kere atar o son topu birinde kazanırız gene manyak gibi seviniriz. 4 kere atamaz sürekli kahroluruz. NBAcilerin yanında ahkam kesmeyelim ama şöyle bir şey demiş Jordan:

I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.

Bir de biz demiştikçiler türemiş her zamanki gibi. Seneye Obradovic gider, sizin dilediğiniz bir koç alınır, bir sürü adamın opsiyonu biter, onların da yerine bir sürü adam alınır. Biz o koça da, onun kurduğu takıma da güvenir destekleriz. O koçun da basketbol bilgisini, ahlakını sınatmayız. Yeri geldiğinde de onu eleştiririz. Özetle kendimizi nimetten saymaya pek gerek yok. Siz kimsiniz? Biz kimiz? Obradovic, Gherardini,Aziz Yıldırım, Ahmet Özokur falan kim? Fenerbahçe olmasa bunların hangisi olacak?

Hayırlı İşler
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #1143 : 07 Kasım 2014, 23:18:43 »
Birçoklarının bitik dediği panathinaikos, euroleague nin en tehlikeli takımlarından biri olarak adlandırılan armani milanoyu son periyotta 30 farka bagladı şuan yedekleriyle antreman maçı kıvamında takılıyo... Bazı şeyleri fazla büyütüp bazı şeyleri fazla değersizleştiriyoruz bence...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Hücumda setimiz yoktu , birebirlere kaldık ama iki üçlük atabildiğimiz maçta Barcelona'ya 78 sayı attık . Dünden beri bu çelişkiyi çözemiyorum kendi içimde :)

Çevrimdışı Adnanmurat

• Üye
  • Yer: Buenos Aires
Bayern in ribaund canavarı sakatlanmış diye duydum umarım guard larından birini star yapmayız

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bayern in ribaund canavarı sakatlanmış diye duydum umarım guard larından birini star yapmayız
tosuncuk  John Byrant mı diyorsun

hmetin

• Ziyaretçi
Kolay mac olacagını dusunmuyorum umarım yanılırım.Barca deplasmanında 10 sayı onde iken verdiler macı baya da zorladılar.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Hissiyatım yarın ksk dan tatsız bi maglubiyet alır(ufuk sarıcadan dolayı hiç sevmem kendilerini isterimki eze eze yenelim) klasikleşen reaksiyonla munih deplasmanından düzenli istekli bi oyunla galibiyet alırız. Şu kasım ayını çok canımız yanmadan bi atlatırsak zaten kafaca da rahatlarız diye düşünüyorum bayağı zor bi fikstur bizi bekliyo... Hakkımızda hayırlısı olsun
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
su macı alalımda su ölü topragını atalım üstümüzden yaa.. yoksa top16da riske girecek en azından top 16 yı yüksek ihtimal garantilemiş oluruz
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Adnanmurat

• Üye
  • Yer: Buenos Aires
tosuncuk  John Byrant mı diyorsun

Aynen sportando da mı ne okumuştum dün.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
5galibiyet bize yetmeyebilir , kalan deplasmanların en alınabilecek olanı. Olurda kaybedersek moral bozukluğu ile milanoda üst üste 4. mağlubiyet kaçınılmaz olur.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Maç NTVSPORda yayınlanacak
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Rahat kazanacağımız bir maç olur.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ulan Ribery inizi de koyun Robbeninizi de tavana asacağız!
HaBaBaM GüM GüM GüM