Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, Bayern Münih karşısında yüzdeli şut atmalarının kendilerini galibiyete taşıdığını belirtti ve oyuncularını kutladı.
Deplasmanda Alman ekibi Bayern Münih karşısında elde edilen 86-93'lük galibiyet sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, şu ifadeleri kullandı:
“Savunma ve hücum olarak çok agresif olmasını beklediğimiz bir takıma karşı oynadık ve kendimizi buna hazırlamaya çalıştık. İlk yarıda kilit noktalardan biri, çok fazla ekstra sayı bulmamızdı ancak Bayern’in kaliteli skorerleri nedeniyle savunmada sorunlar yaşadık. Üçüncü çeyrekte savunmamızı da iyileştirdik. Herkes iyi savunma yapmaya çalıştı. Bizim için çok önemli olan bu maçı kazanma yolunu bir şekilde bulduk. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok özel bir üç sayı performansına tanıklık ettik. 17/30 üç sayı yüzdesi kesinlikle sıra dışı. Euroleague’de ilk dört maçın toplamında 16 üç sayı isabeti bulmuştuk, bugün bir maçta 17 isabet bulduk. Oyuncularımla ekstra şut idmanı konusunda konuşmuştuk, onlar da çalışıyorlar. Bunun mu etkisi oldu bilemiyorum ama bugün çok yüzdeli şut attık ve kazandık. Bayern Münih’e bol şanslar diliyorum. Onlar için çok önemli bir oyuncu olan Anton Gavel bugün oynayamadı, umarım o da en kısa sürede parkelere döner. “