Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 846996 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Conrad McRae

• Üye
  • Yer: Denizli
Zoru bize maç boyunca kolay gösterdi bu takım(son 2-3 dakika hariç) teşekkürler!!!
Daha 19 yaşında
Düşlerinde özgür dünya
Öptüğü çubuklu forma
Yaşayacak anısında
Ali İsmail Korkmaz
FENERBAHÇE yıkılmaz!!!

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
PAO'ya 20 fark atamazsak grubu 3. bitiririz
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2014, 23:46:09 Gönderen: furkanzengin »
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
haftaya PAO'ya 20 fark atamazsak grubu 3. bitiririz

Haftaya Turow ile oynamıyor muyuz ?

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Oh be . Zor olacak diye bekliyorduk sonra kolay gözüktü ama gene zora soktuk . Önemli galibiyet , tebrikler takıma .

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Güzel galibiyet,tebrikler tum takima
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Güzel galibiyet semih başta olmak üzere tüm takıma tebrikler.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
klasik kanser moduna soktuk maçı ama milano deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. Tebrikler takıma özgüven kazandık. İyi yoldayız iyi.
Melih şimdide semih den katkı aldık bunlar güzel gelişmeler.
Hickmann kritik 3lükleri atlanmasın.

Tek eleştirim maç sonunu semihle oynamalıydık.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı exex

• Üye
tebrikler takıma, çok iyi oldu. Sondaki saçmalama potansiyelini görmemiz adınada mükemmel oldu :D

hickman 14 sayı , 5 rib. , 1 top çalma , 1 asist ,  3 top kaybı

Zorlu seriden 4 te 4 ile çıktık;  Karşıyaka,Münih,Gs,Milano

İçerde 2 maç Turow ve Panatinaikos u  hedefe koymalıyız şimdi :)
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2014, 23:57:55 Gönderen: exex »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Super oldu bu is...evinizde plana galibiyeti ne skorla olursa olsun bence bizi 2. Yapar..pana Milano deplasmanina da gidecek...muhtemelen son mac barcayi yenseler bile grubu 6-4 bitirecekler...
Biz deplasmanda barca hariç elimizdeki maclari aldigimiz an 7-3 yapiyoruz zaten...
O yüzden son 4 maçta pana bizim mac hariç 1 mac daha kaybedecektir..muhtemelen milano deplasmani.yoksa Milano elenebilir.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Ricky tam anlamıyla 2ucu keskin bıçak, emirden sonra bence 2.bi bıçağımız daha oldu :) umarım bu bıçaklar hep rakibe dönük olur :) semihin performansı mücadelesi benim gözümde onu maçın en iyisi yapıyo, heleki son 5dk ya girerken fark 4 e inmişken emirin zorlama 3lüğünü iyi takip edip aldığı hucum ribaundu ve yaptığı sayıyla tekrar bi nefes aldırdı bize. Ribaundlarda üstünlüğümüz vardı, ilk yarı sadece 3top kaybımız varken, 2.yarı 11top kaybı yaptık. Kaçan serbest atışlar olmasa zaten maç çok önce kopardı. Son periyotta oyun kurmakta topu getirmekte çok zorlandık çok top kaybı yaptık,bu noktalarda sanırım o meşhur dillerden düşmeyen pg eksiğimiz yine ortaya çıkıyo sanırım. Gerci milano nunda hakkını yemiyelim son periyotta can havlüyle efsane bi baskılı savunma yaptılar zaten daha fazlasını yapamazlardı. Bayern deplasmanında  nasıl hucumumuzla kazandıysak, bu maçtada genel anlamda savunmamızla kazandık bence. Artık ilk 3 cepte bunda sonrası artık takım 2.olmak isterse 2.oluruz, 3.lük isterlerse de 3. :) çok güzel çok keyifli bi 3periyot, yine bi fenerbahçe klasiği gerilim dolu son anlar ve keyifli biten bi perşembe gecesi. Hepsinin eline yüreğine sağlık. Obradovic neden obradovic olduğunu bu maçtaki mudahaleleriyle bi kez daha gösterdi. Ellerinden öperim reis :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
macın kahramanı degil ama kilidi hickmandı
Bu kadar kötü basladıgı bir macı, karakter koyarak bitirdi. Yüzdesi falan beni ilgilendirmiyor sahsen (2 turnikesinde de cok net darbe vardı, calmadılar)

macı güle oynaya bitirememizin sebebi de hocanın zoric tercihi oldu. Bu adamla olmayacak cok net belli.
Bizimkiler eger guard falan almayı düşünmüyorsa lütfen bir pivot alsınlar su takıma

kenan iyi
semih muazzam
emir birkac dakika haric kararında/iyi
bogdanovic vasat
vesely iyi
goudelock iyi
bjelica icin bir kelime bulamadım :)
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 00:02:14 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Karşıyaka, Münih, Miyavlayan Mahlûklar ve bu gece de Milan... Üst üste dört önemli galibiyet... :)

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
3.çeyreğin sonu içimden maç o kadar rahat gidiyor ki hadi hayırlısı dedim.Çoğu taraftar gibi ben de alışkın değildim buna.Nazar değdi herhalde son çeyrek sallandık biraz.Ama güzel oldu.Baskıyı da gördük.

+Kenan savunmadaki enerjisi bir tarafa,boş kaldı mı da iyi kötü sokarsa bugünkü gibi o zaman bazı şeyler daha güzel olur
+Semih Erden sahalara döndü,haydi bakalım :D
+Vesely,neden bir kez daha ben doğru transferim dediğini gösterdi.Geçen sene pota altında mücadeleci,takip smaçlarını yapacak birini çok aradık.
+Milano deplasmanında ilk 3 çeyrekteki oyun,hücumlarımızın akışkanlığı,savunmadaki stratejilerimiz harikaydı.3 çeyrekte Milanoyu kendi evinde 49'da tutmak başarıdır.
+Gou'ya olan baskıyı ilk yarı çok iyi değerlendirdik boş adamları kolayca bulduk
+Maça hükmetmek

-Son çeyrekteki baskıda biraz panik yapmamız.
-Hickmanın önce harika iş yapıp ardından kötü bir şey yapması ya da tam tersi olan durum.Hickman yine daha iyiydi ama bakalım.
-Fast-breakleri çok cömertçe harcadık,acemi hatalar yapıldı
-Serbest atışlardaki yüzdemiz

Çevrimdışı garcia88

• Üye
Soru işareti Semih ve eleştri merkezi Hickman özelinde çok iyi galibiyet. Tebrikler takıma. Zor periyodu kayıpsız atlatmak özgüven adına önemliydi.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Goudelock un 4.periyodun basında rakibi bağa bahceye yollayıp kaçırdığı boş 3lük girse (dönüşü bize 5-0 la geri döndü fark bi anda 8 e indi) muhtemelen yine orda fişi çekiyoduk. Olsun gerilimi seven bi takımız bunlarda lazım :))
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...