Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 863916 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Semih i yine kenarda çok unuttuk..uzunlarımızın hepsi kötü oynadı bugün..farklı nedenler var serbest atış yüzdesi bize konya maçında değil böle maçlarda iyi olmalı..hakemler çok kötüydü aynı pozisyonlarda bize faulü vermezken cska ya verdi..

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Evet, ribaundlar 44-43 imis.  Cok ilginc.  Demek ki aldiklari ribaundlar cok kritik yerlerde geldiginden algida secicilik yapiyoruz. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
Abi istatistiklere baktım .

Evet, simdi yorumu bulamayinca uste yazdim.  Eyvallah. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
Maalesef son çeyrek özellikle son uzatma Periyodu Gou kenara gelse oynamasa maçı alırdık

O ceyrekte uclugu ve asisti var, eger yanlisim yoksa. 

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Zisis çok iyi başladı ama süre ilerledikçe çok tedirgin oynadı ama ilk maçı için bence iyiydi..bogdan-zisis-hickman 3 lüsünün savunması çok iyiydi

Çevrimdışı Besim

• Üye
Zisis çok iyi başladı ama süre ilerledikçe çok tedirgin oynadı ama ilk maçı için bence iyiydi..bogdan-zisis-hickman 3 lüsünün savunması çok iyiydi

Zisis ilk maci olmasi nedeniyle, atmasi gereken uclukleri atmaktan da imtina etti.  Alistikca, onlardan cok sayi bulabiliriz. 

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bu Cska'yı grupta birileri yener. Yenen takım da ekstra galibiyet almış olur. Keşke biz olsaydık bu.
Yazık oldu. Avucumuzdaki maç gitti. Yenseydik o havayla üçte üçe giderdik. Şimdi haftaya oynayacağımız maç kritik oldu.

Bir biz yeneriz bir Oly...Adamlar iyi takım

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Zisis'in en büyük hatası neredeyse orta sahadan üçlüğe kalkan Teo'ya faul yapmak oldu . Onun dışında gayet iyiydi .

Çevrimdışı Besim

• Üye
CSKA'nin cikabilecegi maksimum oyun seviyesi ya budur ya da buna cok yakin bir yerdedir.  Zisis ve Hickman'in arttiracagi vites ile biz bunun cok ustune cikabiliriz oyun olarak. 

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Maçta 5 numarada 4 farklı oyuncu ile oynadık . 23 sayı , 12 ribaund , 2 asist , 7 top kaybı istatistiği yapmışlar . Bunun üzerine çıkılması lazım diye düşünüyorum .

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Eğer saçma isler yapmazsak diğer maçlarda bence zisisle beraber bundan sonra her maçta cska ve oly deplasmanlari hariç ibre bizden yana..bence biz bu grubu 11-3 bitirecegiz .

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
Bu şekilde kaybetmek çok koyuyor. Maçı hiç uzatmaya taşımadan kazanabilirdik, efsane serbest atış yüzdesine ve hakemlere yenildik. Zisis cuk oturmuş, 3-4 idmanla bile benimsemiş takımı, çok faydalı olacak. Goudelock ne kadar en skorer oyuncumuz olsa da yaptığı top kayıpları can yaktı, bu kadar küçük detaylarla belirlenen maçlarda böyle basit hataları minimuma indirmek lazım.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
O ceyrekte uclugu ve asisti var, eger yanlisim yoksa. 

Zoriçe verdiği 2 kötü pas var maçın kaderi oldu malesef
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Maçın 3. çeyreğine ancak yetişebildim. Oğuzun saçmaladığı dakikalarda hocanın Semihi oyuna almamasını anlayamadım. Keza Zoriç girdikten sonra da Oğuzdan daha fazla katkı verdi. Veselynin erken 5 faulle çıkması, alamadığımız savunma ribauntları, yediğimiz tonlarca faul atışı ve olabilecek en  karaktersiz hakemlere rağmen maçı yine de alabilirdik. Maçın asıl önemli kısmı benim izleyebildiğim bölümde CSKA müthiş savunma yaptı, pota altına bizim adamlar giremediler bile. Çok kritik dakikalarda yediğimiz 3'lükler de tuzu biberi oldu. Can sağolsun, takımın bu kadar karakter koyması bile çok güzeldi bence. :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
Maçta 5 numarada 4 farklı oyuncu ile oynadık . 23 sayı , 12 ribaund , 2 asist , 7 top kaybı istatistiği yapmışlar . Bunun üzerine çıkılması lazım diye düşünüyorum .

Oguz, ucuncu ceyrekte ekstra katki verdikten sonra, dorduncu ceyregin basinda iki cok onemli hata yaptik.  Bu hatalari Bogdan'in iki buyuk hatasi takip etti.  Andrew'un son topuna bakmadan once, bunlara dikkat edilmeli diye dusunuyorum.