Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 849639 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #2685 : 08 Ocak 2015, 19:20:43 »
Bu haftaki Efes-Malaga ve Olympiacos- Milano maclarinda kimlerin kazanmasi lehimize olur?

Malaga,Milano,biz,Laboral kazansa herkes 1-1 oluyor güzel olurdu.Laboralin yeneceği yok tabii ama Malagadan Efesten galibiyet çalması konusunda ümitliyim Milano'da ise belki denk gelir iyi şut atarlar kazanır.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2686 : 08 Ocak 2015, 19:34:17 »
Sisifos'un görevi biter de bizdekinden şüpheliyim ben Besim. Ayrıca bana kalırsa, iki kötüden birini seçeceksek Galatasaray taraftarının yaptığının bizimkinden daha kötü olduğunu düşünmüyorum.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #2687 : 08 Ocak 2015, 20:15:11 »
Bu durum futbol dan gelen bi alıskanlık. Yıllardır 2-3 mac kaybeden antrenörün gönderilmesinin gelenek oldugu bi camia da tüm taraftarların sogukkanli kalıp duruma iyi tarafından bakmasını bekliyoruz ancak biraz hayalcilik oluyor bu. Bazı sitelerde mac sonrası mac haberine yapılan yorumlara bakıyorum da cidden utanıyorum..
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2015, 20:16:07 Gönderen: daredevil »
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı exex

• Üye
Turkiyenin en iyi kebabinin oldugu yerde de ,Japonyanin en iyi susisinin oldugu yerde de temenniler ayni;)Ama Rusya deplasmaninda insan hakemlere de guvenemiyor degil,yoksa Madridte Reali yenecegiz diyecek kadar gaza gelmis Galatasarayin oldugu yerde bizim su deplasmandan gule oynaya yener geliriz dememiz lazim;)

ahahah abi :D

Aslında hakemlere hatırlatmalı bizim havayolları olmasa yönetecek maç bulamazlar :D :D
Bugün Laboral Cska  karşısında son periyot hala maçın içinde bizde 2 rusya deplasmanından 2 galibiyet çıkarabiliriz, hakemler dışında 3 lük savunmamız ve rib. önemli. Sadece bu ikisiyle çift haneli farkla döneriz oradan :)

Not : totem amaçlı profil fotomu değiştiriyorum
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2015, 20:36:27 Gönderen: exex »

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
« Yanıtla #2689 : 08 Ocak 2015, 20:39:55 »
cska 99-90 caja
caja bugun sinsi sinsi son periyodun son bes dakikasina kadar gayet iyi getirdi 5 sayilara kadsr indirdi ama dlinde de colo teo olunca bi tarafta da daha yeni transfer edilmis oyun kurucular olunca fark ortaya çıkıyor.

cajanin bir eksisi de gecen hafta bizimde sorun yasadigimiz serbest atislar.

bence cska mutlaka maglubiyet ve mağlubiyetler alacak bu grupta.bugunku caja macindan sonra eminim

kadro kalitesiyle aliyor maclari.
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2015, 20:45:34 Gönderen: onee »

Çevrimdışı exex

• Üye
maçda Ntvspor daymış ... Benim gibi bihaber olanların haberi olsun

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2691 : 08 Ocak 2015, 23:37:54 »
Niznhy(D)-Oly-Milano(D)-Malaga(D) bu 4 mactan 3 galibiyet cikarirsak(Oly' macina galibiyet yazdim) bu grubu 2. bitiririz.

Olmayacak is degil. 4'te 4 bile isten degil. Umarim Obradovic'in aciklamasi takimi kipirdatir..
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2015, 23:40:31 Gönderen: İbrahim Awwad »

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
Daçka maçından sonraki demeçlerden sonra takımın çok motive ve 8*10 barajında bi farkla kazanacağını tahmin ediyorum. Tamam Nizhny şu aralar formda fena da takım değil ama bariz bir yetenek farkı var arada. Ayrıca bu gibi maçlarda tempoyu ayarlama ve açılan farkı koruma anlamında ciddi sıkıntılarımız oldu sene içinde ama yapılan son transferimizle bu konuda sıkıntı yaşamıyacağımızı düşünüyorum.

Benim asıl düşündüğüm mevzu koçumuz görece çalışmayan ya da çalışmadıklarını düşündüğü oyunculara süre vermiyor bu da rotasyonu oldukça daraltıyor ve dakikalar çok dengesiz dağılıyor son maçlarda. Bu bence bir handikap, süresi azalan oyuncularımızın da bir an önce forma girmeleri ve koçun gözüne girmeleri gerekiyor. Umarım bu maçın sonunda 30+ dakika süre alan hiçbir oyuncumuzu göremeyiz istatistik kağıdında.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
bu arada zisis henuz galibiyet yuzu gormedi ya.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Doğru doğru Nizhny zaten şampiyonluğun da en büyük adayı..Khvostov dünyanın en iyi guardı, Baburin keza...Tompkins duncan'dan iyi..Parakhouski 10 Shaq eder..Biz en iyisi çıkmayalım 3-0 hükmen kaybedelim de ikinci maçta hani olur da 4 sayıyla falan yenersek belki ikili averajla falan geçip ilk 4'e gireriz...
Volkan bey ,
40 lı yaşların gerginliğimidir bu üzerinizde ki ? tam anlayamadık :) 8)

Çevrimdışı exex

• Üye
bu arada zisis henuz galibiyet yuzu gormedi ya.

çünkü ben profil fotografı yapmamıştım kendisini :D

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
çünkü ben profil fotografı yapmamıştım kendisini :D

bunu soylerek risk aldin yalniz.  ;)

Çevrimdışı exex

• Üye

SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ  :D :D :D :D

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra

Egik basli, ucluk canavari Antoine Rigaudeau...  Volkan Abi ile yasit. 

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
hickmann yokmus.bal dudak :(