Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845884 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Psikolojik sakat bence :)
vallaha orasını bilemem furkanim. Ama pek zannetmiyorum ve olmamasını istiyorum. :)
Ricky görevden kaçacak bi oyuncu değil ama nedir tam sorunu merak içindeyiz

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bir onceki macta Jordan'in ters turnikesini atan Goudelock'tan, bu macta da en son 1998'te Jordan tarafindan icra edildigini gordugumuz birkac fadeaway resitali bekliyorum.  Hatta zaman kalirsa, uc-dort tane de Ibrahim Kutluay'in Gentile'nin eli gozundeyken attigi ucluklerden bekliyorum. 

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #2852 : 12 Ocak 2015, 21:33:40 »
Efes inşallah cskayı yener bizde oly yenersek işin rengi bir anda değişir en azından böyle olacağını düşünüyorum

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Ricky nin asil tendonda sıkıntısı var Volkan abinin dediği gibi bir ayrılık olabilir :(
Ayrılık derken takımdan mı ayrılması?Kötü olur bence ritmini buluyordu bence takımda olması gereken bir adam

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
ya tam olması gereken zamanda sakat döndüğünde  kendini bulması yine zaman alacak.
Bu arada Hickman uzun süre olmassa adam alırlar mı yerine?

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Fenerbahçe Ülker’de Ricky Hickman’ın sakatlık sorunu devam ediyor.

Yaklaşık 1 aydır aşil tendonundaki sakatlık sebebiyle sadece CSKA Moskova maçında forma giyen Ricky Hickman’ın durumu geçen süreye rağmen hala net bir şekilde belli olmazken, Fenerbahçe taraftarı Hickman’ın durumunu merak ediyor.

Zonebasket’ın kaynaklarının iddiasına göre Fenerbahçe teknik kadrosu, sakatlığı ciddi olan Hickman’ı sezon boyunca fazla riske etmeden sadece Euroleague’de kullanmayı planlarken, başka bir kaynak ise doktorların olumlu raporuna rağmen Hickman’ın psikolojik açıdan sakatlığın etkisinden çıkamadığını ve bu yüzden riske edilmediğini iddia etti.

Son 1 aydır sadece CSKA Moskova maçında sahada yer alan Hickman, son Nizhny Novgorod maçında oynamazken, lig de ise en son Banvit karşısında süre aldı.

http://zonebasket.com/fenerbahce-ulkerde-hickman-sorunsali/
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
İnşallah sadece mental sorun vardır,aşılması daha kolay olur.Hickman lazım bu takıma.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Vallaha ben sadece el de oynamasına raziyim...ligde pek lazim değil su an...
Ama boyle bir risk varsa hickman konusunda bir adet 3 numara iyi gider her 2 kulvar için alternatif açısından sakatlığa karşı.

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
Hickman'ın kontratından zor çıkarız o yüzden takviye olmaz kanısındayım Kenan böyle devam etsin de gerisi çözülür
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Sezonun en kritik yani top 16 giriş maçlarında bize katkı vermeyecek bir oyuncunun hatta yazın yüzde 90 oranın da yolların ayrılacak olan bir oyuncunun ''psikolojik'' nedenler ve kendini hazır hissetmemesi bahanesi ile oynamamasını ben kabullenemiyorum,hazmedemiyorum  >:( >:( ( tabii bu durum varsa ) ...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Aşil tendon sakatlığı zor bi sakatlık, Allah korusun kopması demek spor hayatının bitmesi demek :(
ricky nin insanlığına güveniyorum ben sporcu karekteri olan iyi bir profosyonel 
tamamen mental olarak bu sakatlığın daha da büyümesinden çekiniyor diye düşünüyorum
Cuma akşamı olimpiacos maçında parkede olacaktır
kendisine ihtiyacimI var
bu arada furkan da demiş kenan katkısı da tabiki önemli

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Aşil tendon sakatlığı zor bi sakatlık, Allah korusun kopması demek spor hayatının bitmesi demek :(
ricky nin insanlığına güveniyorum ben sporcu karekteri olan iyi bir profosyonel 
tamamen mental olarak bu sakatlığın daha da büyümesinden çekiniyor diye düşünüyorum
Cuma akşamı olimpiacos maçında parkede olacaktır
kendisine ihtiyacimI var
bu arada furkan da demiş kenan katkısı da tabiki önemli

BO da böyle bir durum da kalmıştı sanırım abi benim hatırladığım en azından.. kendini aşırı saklıyordu. psikolojik olarak berbat dönmüştü..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
BO da böyle bir durum da kalmıştı sanırım abi benim hatırladığım en azından.. kendini aşırı saklıyordu. psikolojik olarak berbat dönmüştü..
aynen bileğinden sakatlanmıştı ve döndükten sonra bi 3 4 maç çekinerek oynamıştı . Ricky de korkuyordur hele ki mevzu aşil tendonu ise korkması doğal ama bizim bal dudağa ihtiyacımız var o korkuyu atması için kendisini hocaya götürüp okutmayı öneriyorum

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
aynen bileğinden sakatlanmıştı ve döndükten sonra bi 3 4 maç çekinerek oynamıştı . Ricky de korkuyordur hele ki mevzu aşil tendonu ise korkması doğal ama bizim bal dudağa ihtiyacımız var o korkuyu atması için kendisini hocaya götürüp okutmayı öneriyorum
sanırım bu sakatlık mehmet okurun basketbolu bırakmasına neden olmuştu.internetten biraz baktım da gerçekten çok kötü birşeymiş.
inşallah bal dudağımız sag salim bomba gibi etkisini iki katına çıkararak döner takımımıza.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
sanırım bu sakatlık mehmet okurun basketbolu bırakmasına neden olmuştu.internetten biraz baktım da gerçekten çok kötü birşeymiş.
inşallah bal dudağımız sag salim bomba gibi etkisini iki katına çıkararak döner takımımıza.
aynen memo nun hem belinde bi kronik sakatlıı vardı hemde aşil tendonu koptuktan sonra geri dönememişti .
çok kritik bir bölgedir. umarım sağlıklı şekilde parkelere geri döner