Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 860012 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Bildiğin aynı maçı yaşadık ya

Çevrimdışı south

• Üye
Allahım yarrabbim ya sen moladan dön dünyanın en saçma hücumunu kullan koç  Goudelock sen saçma bi sallama atış yap evladım mı demiş acaba böyle bir şey yok ya elimizdeki maçı hediye ettik.
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 21:46:18 Gönderen: south »

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Emeğimize yazık oldu,ona yanıyorum...
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Spa son 90 saniye de 8 sayı atarak maçı aldı götürdü..

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Maci zoc kaybetti en iyi macini oynayan emiri kenarda unutup zisis ile oynayarak ayrıca semih biraz daha oyunda kalmaliydi.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
şanssızlık mı acemilik mi gene yazık oldu. cska ve bu maçta ivmeyi alacağımız anda çok kritik hatalar yapıyoruz.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Geçmiş ola gercekten yazık son ana kadar getirip elimizle verdiğimiz 2.maç... goudelock orta mesafede bomboşken geri çıkmaya calışıp 3lük deneyip boş şutu kaçırmasa belkide bitirmiştik maçı, içgudusel 3lükle işi bitirmek istedi ama keske o an o orta mesafeyi atsaydı :( 39dk hiç bişey yapmayan spa da hanceri indirdi attığı 3lükle :( bu mağlubiyetle artık 3.lük-4.lük için mucadele ederiz muhtemelen. Gercekten çok yazık oluyo mucadelemize...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
İlk çeyrek 16 sayı yedik, ikinci çeyrek 27 sayı. İkinci yarı 17 dakikada 17 sayı yedik. Son 3 dakikada 14 sayı yemeyi başardık.

Hücumda bu kadar istikrarsız olursan, rakip skor bulamazken sen de eşlik edersen, inatla serbest atış kaçırırsan, en kötüsü de maç sonunda aptallaşırsan Final Four'u babayı görürsün. Çok üzgünüm, çok canım sıkkın. Ayrıca hücumda maçın yarısının isolation/birebir oynayarak geçirmemiz kabus gibiydi. Printezis'ten o üçlüğü yediğimizde maç sonunun nasıl gelişeceği belli oldu az çok. Hala çok toy hareketler yapıyoruz maalesef.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Malaga-Efes-Laboral deplasmanların da hata yapma lüksümüz kalmadı artık eğer tabi hedef hala ilk 2 ise..

Çevrimdışı exex

• Üye
ilk 2 sansimiz kalmadi . ayrica kendi evimizde direk rakiplere karsi 2 mactada son toplari son 4 5 dk yi oynayamiyorsak 2. de olsak bisey olmaz .

burda artik kocta elestiriyi hakediyor kusura bakmayin . mola donusu gou nun attigi anlamsiz sutu kocun dememis olmasida sikinti demis olmasida sikinti .

neyse  yine tuh son top, hakemler , calismayan oyuncular falan diyerek  4. olur 2 0 ile elenir seneye planlar kurariz.

son sozumde zisis e .
senin ben ...

GT-I9001 cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı gfbcan

• Üye
Goudelock 23 atip 11 verimlilik.
Lojeski 18 atip 27 verimlilik.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Goudelock 23 atip 11 verimlilik.
Lojeski 18 atip 27 verimlilik.

Eeee? 

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Uzun zamandır bir mağlubiyetten sonra bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bu maçtan sonra ilk iki şansı bitmiştir. Mental olarak ne kadar zayıf bir takım olduğumuz da kırılma anlarında kafa kafaya giden her maçta ne kadar saçmaladığımızla belli oluyor. Adamlar sayı atamıyor, çizgiye gidiyorlar. Bizde varsa yoksa üçlük. Girmediği zaman son 2 dakikada 12-2'lik seri yersin böyle.
Barca, Cska, Olimpiakos. F4 adayı üç takım ve üçüne de kendi evimizde, hemen hemen aynı şekilde yenildik. Kötü oynayıp zaten yeniliyorsun. İyi oynayıp, çok iyi savunma yapıp yine yeniliyorsun. Nasıl olacak bu iş böyle böyle. Gerçekçi olmak lazım. Önümüzdeki iki deplasman maçı kaçıncılık mücadelesi yapacağımızı da belli edecek artık. 

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Spa'nın üçlüğüne faul gelince Cska maçı geldi aklıma sonuç kafamda canlandı. Bence faul yoktu ama ben mi göremiyorum bilmiyorum.