Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 859467 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Hocam size şöyle bir soru sormak istiyorum cska-madrid-barca nın bütçelerinin seneye %50 düşürüldüğünü varsayarsak sizce bu üç takımdan kaç tanesi f4 görür?
Oly bunu yaptı daha önce Eurolig şampiyonu oldu
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra

Bana da hep bu uc takimin butcesiz yapabilecekleri, Olympiakos ve Panathinaikos'un butcesiz yapabileceklerinden cok daha sinirli imis gibi gelir. 

Çevrimdışı RickyHickmannn

• Üye
  • Yer: antalya
    • RickyHickmannn
peki hocam sizede bişey soruyim oly nin bunu üstüste 2 sezon birden yapmış olması diğer takımlarında fire vermeden hepsinin bunu yapabilicek olduğu anlamına mı geliyor sizce?2012 deki bütçesi düşürülmüş olmpiakos un da kadrosunu verelim.
spanoulis(hala olyde)-acie law(hala olyde)-Papanikolaou(houston rocket)-Printezis(hala olyde)-Hines(cska moskova)-joey dorsey(barcelona)-pero antic(atlanta hawks)-Sloukas(hala oly de)
Bişey daha sormak istiyorum şuan şu kadroyu toparlamaya kalksak sizce kaç milyon euro ya kapatırız bütçeyi?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Aşil tendon sakatlığı sürüyor sanırım  ricky yarın da yok büyük ihtimalle

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
peki hocam sizede bişey soruyim oly nin bunu üstüste 2 sezon birden yapmış olması diğer takımlarında fire vermeden hepsinin bunu yapabilicek olduğu anlamına mı geliyor sizce?2012 deki bütçesi düşürülmüş olmpiakos un da kadrosunu verelim.
spanoulis(hala olyde)-acie law(hala olyde)-Papanikolaou(houston rocket)-Printezis(hala olyde)-Hines(cska moskova)-joey dorsey(barcelona)-pero antic(atlanta hawks)-Sloukas(hala oly de)
Bişey daha sormak istiyorum şuan şu kadroyu toparlamaya kalksak sizce kaç milyon euro ya kapatırız bütçeyi?

Dorsey bu sezon NBA'e geri döndü; şu anda Houston Rockets forması giyiyor. Ömer Aşık'tan boşalan Dwight Howard'ı yedekleyecek uzun niyetine alındı sezon başında... 

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
o aşil tendonu olayıda çok kötü bir sakatlık artı bunun psikolojik etkileri daha kötü ve koptumu kolay kolay geri dönüşüde yok bu işin kobe geçen gün röportaj vermiş sakatlıktan sonra ayağındaki ağrıların dayanılmazlığından bahsedip sezon sonu bırakabileceğini söyledi o yüzden çokta oyuncuyu suçlayamam hickmanda tırnaklarıyla kazıya kazıya buralara kadar gelmiş bir oyuncu temennim en azından cska maçına kadar tamamen iyileşmiş olarak dönmesi

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Cidden çok can sıkmaya başladı Hickman olayı.. Yahu zoric sakatlansın ne bileyim Bogdan yada Vesely.. Takımda Bjelica hariç bütün yabancılar sakatlanabilir bir şekilde alternatif üretebiliriz ama Hickman elimiz de zaten olmadığı için oraya transfer yaptığımız PG bölgesinde olduğu için öyle yaralayıcı ve can sıkıcı oluyor ki olmayışı.. katkı vermese bile saha da, savunma top çalma vs yapması bile yeterli oluyordu..

Çevrimdışı exex

• Üye
armani ye 2 ayagimizi 2 kolumuzu sokar geliriz.

GT-I9001 cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı valance

• Üye
bu maçı kazanamazsak en az 1 ay kendime gelemem
iyi oyun filan istemiyorum bi şekilde kazanalım artık
hakem triosunda da 2 yunanlı var inşallah bi de onlarla uğraşmayız

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
İyide İlk yarıda Gentile varkende önde girdik soyunma odasına..O gün kim olsa kazanan biz olurduk

Tamam EA7 geçen hafta kazandı da..2 haftada ezilmediler mi?

Ne bu panik
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2015, 12:03:42 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
 Mutlaka ve mutlaka İspanya ve İtalya deplasmanlarında 3 maçta iki galibiyet çıkarmalıyız...Buna milano'da başlamak hiç de fena olmaz..EL'deki savunmamız da güven verici..Kazanırız diyorum eğer hakem faktörü devreye girmezse

Çevrimdışı exex

• Üye
İlk turdaki ilk maç gibi olmaz. Kesinlikle çok zor maç

İlk turda hem Milano tam savunmasını oturtamamıştı

İlk turdaki ilk maçta en önemli oyuncusu Gentile sakatlanarak oyundan çıkmıstı

İlk turdaki ilk maçta kendı salonlarında oynayamamıslardı...

Bence bu kadar son periyot son dakika oynayamıyoruz eleştirisinden sonra son 3 4 dakikadada olsa koparırız maçı ... 

Milano deplasmanlarında hep iyi oynamışızdır , maçlarda başabaş geçmiştir (kaybetsekte ). Milano yu orada yenecez
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2015, 12:39:29 Gönderen: exex »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Kazanırsak bir galibiyetten çok daha fazlası olacak. Buna gerçekten ihtiyacımız var. Şakası olmayan bir yerdeyiz. Buna sadece matematiksel olarak bakmamak lazım.

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
Cidden çok can sıkmaya başladı Hickman olayı.. Yahu zoric sakatlansın ne bileyim Bogdan yada Vesely.. Takımda Bjelica hariç bütün yabancılar sakatlanabilir bir şekilde alternatif üretebiliriz ama Hickman elimiz de zaten olmadığı için oraya transfer yaptığımız PG bölgesinde olduğu için öyle yaralayıcı ve can sıkıcı oluyor ki olmayışı.. katkı vermese bile saha da, savunma top çalma vs yapması bile yeterli oluyordu..
Naptın dayı sen, bogdan vesely sakatlansa biz naparız hallaç pamuğuna döneriz. Sakatlanması en az can sıkacak oyunculardan biri Hickman, adam şimdi sakat diye mi kara kaşlı kara gözlü aranan özlenilen adam oldu?

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
Maçı çift hanelerle kazanacağımızı düşünüyorum savunmamız sıkı olur bugün, maçın erken kopup kopmaması milanonun hücum direncine bağlı olacaktır. Ben milanonun 73'ü geçeceğini düşünmüyorum bugün.