Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862825 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

• Ziyaretçi
Takımı tebrik ediyorum.Simdi onumuze bakalım.CSKA 2 macta da Oly i yenebilir.2. lik icin her mac savasmalıyız.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
ben taraftarından oyuncusuna bu kadar leş bir takım görmedim.tüm ispanyollara kapak olsun bu galibiyet.güle güle malaga.git kumda oyna :D :D

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
bu maç başka türlü alınamazdı lakin çok fazla hata yaptık
tebrikler takıma
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 23:29:18 Gönderen: lancelot »

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Belkide top16 oynadığımız en kötü yada en çok hata yapıp rakibi kendi gayretimizle oyuna soktuğumuz maç oldu. Amma velakin Savunmadaki direncimiz gün geçtikçe artarak devam ediyo. Emir in varsa eğer salonun arka kapısından kaçıp Zoc a görünmeden türkiyeye dönmesi lazım. Sanırım ciddi bi fırça onu bekliyo şuan :) . Zoric i ile melihi ile savunma gayretimizin hakkını yememek lazım çok yürekten oynadılar her oyuna giren. Ama vesely nin patlayıcılığı dev yüreği, goudelock un yine müthiş hücum resitaliyle çok çok önemli bi galibiyet aldık. Haftaya averajı sağlayacak şekilde laborali yenereksek ciddi manada ilk 4 deki yerimizi bence tamamen sağlama alacağımızı düşünüyorum. Tebrikler tüm takıma bu kadar hata yaptığımız bi günde malaga deplasmanından galibiyetiyle döndükleri için :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
kazandık önemli olan da kazanmaktı. gou ve nemanja çok iyiydi ama vesely çok önemliydi. darısı laboral'in başına artık.

Çevrimdışı CemiL

• Üye
  • Yer: Adana
Obra reis'de röportajında iyi değildik ama kazanmaya yetti dedi çok hata yaptığımız maçı kazanmak süper oldu

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Çok kastık beah daha kolay olabilirdi.. Tebrikler FENERBAHÇEM :D  bence maçın adamı Goudelock gene hiç çekinmeden yapıştırdı sayıları.. Son sözüm şu ;  SIRADAKİİİİ

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
Resmen izleyemedim maci. Benim yuregimi bu kadar hoplatan takim sagligima zararli.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
İyiki bu oyunu malaga deplasmanında oynadık başka hiçbir deplasmanda maç kazanamazdık..herşeye rağmen galibiyet güzel

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Bende dikkat ettim. Özellikle 7. sayfayı geçince (Barcelona ve Oly maçlarında 7 sayfayı geçmişti maçtan evvel)

Gecirtmedik son anda  8)

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Çok rica edicem burada bir daha Goudelock tartışılmasın..

Kendisi bu maçı tek başına aldı..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı altann

• Üye
  • Fenerbehçe Spor klübü
Takımı'mızı tebrik ediyorum.
Gou Takımı'n rengi :))

Sıradaki gelsin )))

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Çok iyi bir galibiyet.Goudelock mükemmel oynadı :)

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Maçı babaannemle izledim, beraber gidiyorduk kalpten az kaldı... Goudelock, Zisis ve Obra çok kritik katkılar verdi. Emir, babanı da sevmezdim... Yalnız seneye Oğuz, Semih ve Zoriç'ten en az biri kesin gidecek gibi, resmen ziyanlık, Vesely 5 olsun.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
gou iki maç art arda 20 sayının altında kalamaz ;D ayrıca varımı yoğumu maç sonu 2'ye  yatırdım beni üzmesinler :)
kendi iletimden alıntı yapsam görmemişlik olur mu :D bir tane de vesely ruhlu 3 numara almalıyız seneye