Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 863019 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Videoda takımla çalıştığına göre bogdan oynayacak herhalde baya ritimli antrenman yapıyordu

Çevrimdışı exex

• Üye
Ya sahi O Türk olan kim bıyıklı olan Obra'dan daha fazla konuşuyor ve bağırıyor.Yani ben tanımıyorum belkide önemli bir kardeşimizdir.

Erdem Can dı yanılmıyorsam adı. Itoudis de karışıyordu zamanında belki takıma ama bu adam iriyarı olunca çok göze batıyor :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Erdem Can dı yanılmıyorsam adı. Itoudis de karışıyordu zamanında belki takıma ama bu adam iriyarı olunca çok göze batıyor :)

Dogrudur.  Obradovic'e yardimcilik gorevi icin Erdem Can'dan daha iyisini bulmak mumkun degildir.  Inanilmaz derecede hirslidir; tipki koc gibi basarisizliga tahammul edebilecek yapida degildir.  Taninmamasina uzuldum zira bu takima gonul veren, onun gercek evlatlarindan.  Kupa maclarinda daha aktifti.  Acaba Hoca'nin ozel bir talimati mi vardi? 
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2015, 23:06:22 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
Dogrudur.  Obradovic'e yardimcilik gorevi icin Erdem Can'dan daha iyisini bulmak mumkun degildir.  Inanilmaz derecede hirslidir; tipki koc gibi basarisizliga tahammul edebilecek yapida degildir.  Taninmamasina uzuldum zira bu takima gonul veren, onun gercek evlatlarindan.  Kupa maclarinda daha aktifti.  Acaba Hoca'nin ozel bir talimati mi vardi?

Bana da oyle gelmisti. Acikcasi ben begeniyorum tavirlarini.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
instagramda yayinlanan son videoda bogdanovic 3luk çalışıyordu?
oynamazsa da yapacak bişey yok sağlıklı dönsün de zoc hickmanı iyileştikten sonra kadroya aldığı ikinci maç oynattı kadroda olsa bile oynatmayabilir obra

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
oynamazsa da yapacak bişey yok sağlıklı dönsün de zoc hickmanı iyileştikten sonra kadroya aldığı ikinci maç oynattı kadroda olsa bile oynatmayabilir obra
Bogdanovic Antep'te de takımla birlikteydi ve her gün sağlam ayağı üzerinde üçlük çalıştı. Aslında risk edilse oynayabilecek durumda ama pek düşünülmüyor..bir maç için tehlikeye atılmak istenmiyor

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Herşey iyi güzelde Hoca uzatacak mı bilen varsa söylesin.Hala bir hareket yok.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Bogdanovic Antep'te de takımla birlikteydi ve her gün sağlam ayağı üzerinde üçlük çalıştı. Aslında risk edilse oynayabilecek durumda ama pek düşünülmüyor..bir maç için tehlikeye atılmak istenmiyor
abi doğrusuda bui hickman örneğinde olduğu gibi oynamazsa üzülmem işin aslı oynarsada kazanacağımızın garantisi yok hayırlısı ne ise o olsun

Çevrimdışı exex

• Üye

abi sayende daha iyi tanıdık :) Belki  sn. @fundamental ın dediği gibi koçta özellikle istiyor olabilir ama çok göze batıyor :)

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Cska macında umarım son maçlardaki hücümda yaşadığımız tıkanıklığı yaşamayız yoksa bizim açımızdan hüsran olur.Bu maçta yenmek veya yenilmekten önemli olan sahaya karakter koymamız gerek.Eğer son ana kadar maçın içinde kalırsak bir şekilde maçı alabiliriz,diyelim ki kaybettik en azından Oly'e bi gözdağı veririz yani kısacası bir mesaj maçı bu ilk 2 iddiamız için umarım sonu iyi olur savaşalım,mücadele edelim,boynumuz bükük kalmasın başka birşey istemiyorum
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Cska macında umarım son maçlardaki hücümda yaşadığımız tıkanıklığı yaşamayız yoksa bizim açımızdan hüsran olur.Bu maçta yenmek veya yenilmekten önemli olan sahaya karakter koymamız gerek.Eğer son ana kadar maçın içinde kalırsak bir şekilde maçı alabiliriz,diyelim ki kaybettik en azından Oly'e bi gözdağı veririz yani kısacası bir mesaj maçı bu ilk 2 iddiamız için umarım sonu iyi olur savaşalım,mücadele edelim,boynumuz bükük kalmasın başka birşey istemiyorum

Oly'e gozdagi neden veriyoruz?  Gozdagi vermesek; karda yuruyup izimizi belli etmesek daha iyi olmaz mi?  Daha da onemlisi, Oly gunluk performanslardan ziyade, her takimin nasil bir kapasiteye sahip olup, ne sekilde oynayabileceginin muhakamesini zaten coktan yapmistir bence.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
B
Oly'e gozdagi neden veriyoruz?  Gozdagi vermesek; karda yuruyup izimizi belli etmesek daha iyi olmaz mi?  Daha da onemlisi, Oly gunluk performanslardan ziyade, her takimin nasil bir kapasiteye sahip olup, ne sekilde oynayabileceginin muhakamesini zaten coktan yapmistir bence.
Abi dediklerin doğru da şöyle de bir durum var;Biz ilk turda Barcaya evimizde kaybedıp orda onları yenerek onlara gereklı cevabı verdık,yani bız sahamızda size yenilsek bile gelip sizi orda yenebiliriz diye.Hatta suan saha avantajı olmasa bıle Barcayla eşleşsek ben dahil birçok taraftar ve oyuncular onları eleyebileceğımıze ınanabılırız.Bize bu acıdan bir özgüven verdi o galibiyet.
Top 16 da dogrudan rakıplerımız olan Cska ve Oly e de kendi sahamızda yenildik ki ikisini de kazanabilirdik.Şimdi bende diyorum ki bu takımlara da gerekli cevabı vermemiz gerekiyor ki bizde artık onların ayarında bir takım olduğumuzu onlara tam anlamıyla hissettirebilelim,onlar nasıl ki bizi kendi evimizde yendiyse bizde onlara sizi evinizde yenebiliriz diyebilelim.Yoksa bende senin dediğin gibi oly nin bizim tek maçımızı kıstas alacağını düşünmüyorum abi ama Oly nın kıstas  aldıgı maçlar Barca,cska ,efes maçları olacaktır bence

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Bogdan'ın olmadığı her maça 10-0 geride başlıyoruz, öyle düşünüp, öyle hesap edip, öyle izlemek lazım maçları.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bogdan oynar bence..3 GÜNDÜR takımla çalışıyor deniyor
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
Bogdan'ın olmadığı her maça 10-0 geride başlıyoruz, öyle düşünüp, öyle hesap edip, öyle izlemek lazım maçları.
Abi bence 10-0 dan bile daha önemli onun yokluğu çünkü direk Gou'yu da etkiledi onun olmayışı.Savunmalar sadece ona odaklanıyorlar ve bizde kısalardan 2. bir skorer bulamadığımız zaman tıkanıyoruz hucumda