Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 849356 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Leggenda di Trieste

• Üye
  • Yer: Pendik
Maç sonunda mutlu mesut olacaksak M.Kosova, İsmet Badem, Hurşit Baytok triosu maçı anlatsın fark etmez.

Ne yaptın abi
İzlemem ve olsaydı Orhan Ayhan anlatımıyla radyodan dinlerim çok daha iyi
Hem Badem hem Baytok Allah muhafaza

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Rahat geçeriz

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Ne yaptın abi
İzlemem ve olsaydı Orhan Ayhan anlatımıyla radyodan dinlerim çok daha iyi
Hem Badem hem Baytok Allah muhafaza

Bir süredir bizim maçlarda yabancı spikere denk gelmezsem sevdiğim grupların konser performanslarını dinliyorum. :)
O yüzden kimin anlattığıyla ilgilenmeden direk olaya sonuç odaklı bakıyorum.
...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Bizim aksimize deplasman özürlüsü bir takım...Deplasmandaki son 9 maçlarını kaybettiler.
11.5 handikap var.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Seriye devam :D

Maçı Ntv Spor da veriyor.

Maçı NTVSPOR dan izlemek zorunda kalan kardeşlere naçizane tavsiyem sesi tamamen kısarak izlemeleri iyi olur, bu Fenerbahçe kinli kanalda kim anlatırsa anlatsın sinir katsayınız yükseliyor.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Maçı NTVSPOR dan izlemek zorunda kalan kardeşlere naçizane tavsiyem sesi tamamen kısarak izlemeleri iyi olur, bu Fenerbahçe kinli kanalda kim anlatırsa anlatsın sinir katsayınız yükseliyor.

Kanal düşman olabilir ama murat kosova ve ismail şenol bence kaliteli anlatıyorlarr..

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Maçı izleme şansım olsun  da kim anlatırsa anlatsın, benim açımdan sorun olmaz. Ben sesle değil, görüntü ile ilgileniyorum :)
« Son Düzenleme: 24 Mart 2015, 09:35:06 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı akarship

• Üye
Kanal düşman olabilir ama murat kosova ve ismail şenol bence kaliteli anlatıyorlarr..

özellikle de o kosova denen hıyar Fenerbahçe düşmanlarından biri.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Fenerbahçe antipatileri var ama Lig Tv kadar üst seviyede değil... Bu hafta Kolej maçında bile 40 dakikanın 30 dakikasında Can Sonat ve Osman "Kolejliler ne yapıp maça ortak olabilir" tartışması yaptı. Bizim savunmayı konuşan yok, hepsi Kolej hücumlarının derdine düştü. Rezil herifler... Can Sonat'ın kongre üyeliği sonlandırılmalı diyeceğim ama ona gelene kadar kimler ve kimler daha hala kongre üyesi...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Valla inanilmaz oynadigimiz bir maci, uzerine toprak atilmis biri gibi ruhsuzca anlatan Ismail Senol'dansa, Fenerbahce dusmani Kosova'nin coskun anlatimi ile izlemeyi tercih ederim. 

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Senol ruh gibi anlatiyor.
Bilmiyorum ne düşünüyosunuz ama Barboros Çıdal guzel anlatıyor geyik te yapıyor.Bu arada antipatik Hurşit yok piyasada ligtvden sildiler galiba

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
zor maç umarım kazanırız

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ben malaganin sakatlarini getireceğini sanmıyorum..artik onlar için lig önemli..bence asilmazlar maça..mac başı ağırlığı koyarsak öyle biter.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Fenerbahçe antipatileri var ama Lig Tv kadar üst seviyede değil... Bu hafta Kolej maçında bile 40 dakikanın 30 dakikasında Can Sonat ve Osman "Kolejliler ne yapıp maça ortak olabilir" tartışması yaptı. Bizim savunmayı konuşan yok, hepsi Kolej hücumlarının derdine düştü. Rezil herifler... Can Sonat'ın kongre üyeliği sonlandırılmalı diyeceğim ama ona gelene kadar kimler ve kimler daha hala kongre üyesi...
Aynen katılıyorum..tüm dertleri her mac FB nasıl kaybeder üzerine..başka birsetden konuşmuyorlar...böyle rezillik olmaz..

Çevrimdışı akarship

• Üye
Bilmiyorum ne düşünüyosunuz ama Barboros Çıdal guzel anlatıyor geyik te yapıyor.Bu arada antipatik Hurşit yok piyasada ligtvden sildiler galiba

Bence de en iyisi Barbaros hepsinin içinde