Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845883 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #5385 : 04 Nisan 2015, 01:29:16 »
Real Madrid'ten kacma sebebi acik degil mi?  Yari finalde Barcelona ile oynarsak, ciddi bir seyirci destegimiz olacak.  Finale cikma sansimiz daha yuksek.  Neyse, bunlar sonraki hesaplar...  Once ceyrek finale bakmak lazim.  Simdiden stresi basladi bende.
Kastettiğim şey F4 olsun da kimle eşleşirsek eşleşelim, şimdiden o hesabı yapmak gereksiz bana göre. Hem deplasmanda oynamak daha da iyi olabilir, malum bu yılki durumumuz :) Sonuç olarak stres başladı, muhtemelen Maccabi gelecek çeyrek finalde, hayırlısı diyelim.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #5386 : 04 Nisan 2015, 01:42:43 »
Eğer Eurolig yönetimi olaya el koymazsa şu form durumu ile Alba Maccabiyi geçer..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
« Yanıtla #5387 : 04 Nisan 2015, 01:46:41 »
Asla bi aet niyetim yok ama oyuncuların kafasinda ev sahibi avantaji vardi.onu da cskanin olyi yenmesiyle almis durumdayiz.

haftaya cok acayip olacak hakikaten.

Bir de maclar bence de ayni saatte baslamali ama bir tarafta ruslar bir tarafta israilliler ve bir tarafta biz variz.o lobilere karsi bizimkiler bir sey yapabilir mi ki?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5388 : 04 Nisan 2015, 11:42:22 »
şimdi bitime 1 hafta kala top 8 e kalmayı garantiledik..
hemde ilk 2 içinden girerek saha avantajını da aldık
kol gibi fikstürümüz vardı
sezona kendi evimizde CSKA maçı kaybederek başladık - çok şansız bir yenilgi oldu. uzatmaya gitti , basit hatalarımız ve hakemlerin rezil yönetimi derken yenilgi sonraı akıllara geçen sene geldi acaba dedik ama yinede umutlarımızı yitirmedik
Ricky'nin sakatlık durumu ortaya çıktı neredeyse top 16 ilk yarısını kaçıracaktı.
2nci kendi sahamızdaki maçta çok şansız şekilde Olympiacos a kaybettik , ve birçok kişinin umudu bitmişti.
4ncü olarak top 8 e katılabilirsek iyidir ( ben de bu şekilde düşünüyordum )
1-2 geri duruma düştük ve sırada Milano ve Malaga deplasmanları vardı..
ve şu anda bu takım ilk 2 de grubu bitirmeyi garantiledi. hala liderlik ihtimalimiz var.
Olympiacos önünde grubu bitiriyoruz. Olim ve Cska dan ikili evarajı aldık evlerinde yendik onları...
Ricky döndü ama sakatlık onu tekrar buldu
Zoriç son 4 maçtır takımda yok ,
beyler Allah nazardan saklasın bu takımı ama bu çok ama çok büyük bir başarıdır.
henüz birşey bitmedi , daha top 8 var. esas maçlar şimdi başlayacak.. çok ama çok zor geçecek
Obradovic çok ama çok büyük ...
takıma sonuna kadar güveniyorum. göğsümüzü kabartmaya devam edeceklerdir.
kenetlenme zamandır...

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Devam.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
sıralama belli kasmayız çok büyük ihtimal kaybederiz önemli olan bundan sonrası olarak düşünebiliriz (obra ivkoviç rekabeti dışında kazanmamız için bir neden yok obra efes laboralden efesin reali daha çok zorlayacağını düşünüyorda olabilir)

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
ıvkoviçin efesi ilk yılında top8 yapmamalı. Biz bu kadar iyi sezon geçirmişken efes yokları oynarken buna izin vermemeliyiz.

Olur da F4 a kalamazsak efes örneği ile medya ve obra karşıtları bunu kullanır sonuna kadar. Kazanma alışkanlığımızı kaybetmemek lazım. hickmann işi iyice psikolojik duruma dönüşmesin.

tekmelemek lazım.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ıvkoviçin efesi ilk yılında top8 yapmamalı. Biz bu kadar iyi sezon geçirmişken efes yokları oynarken buna izin vermemeliyiz.

Olur da F4 a kalamazsak efes örneği ile medya ve obra karşıtları bunu kullanır sonuna kadar. Kazanma alışkanlığımızı kaybetmemek lazım. hickmann işi iyice psikolojik duruma dönüşmesin.

tekmelemek lazım.
biz efesi yendik
laboral de malaga ya yenildi diyelim ..
efes top 8 yapacak..
bunlara takılmamak lazım be cenk.
Efes tabiki beter olsun. bunu tartışmak yersiz ama biz kendi işimize bakalım , biz büyük takımız
6-8 ile top 8 yapsalar ne olur yapmasalar ne olur..

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907

tekmelemek lazım.

Efesin pekde yokları oynadığını düşünmüyorum. Krstic, Saric, Lasme, Huertel.. hicbiri bedava oyuncular değil. Birkaç aylık Krstic sakatlığı dışında ciddi bir kayıpları da olmadı ki oda ilk tura denk geldi. Tabi Birkan ve Cenk i saymazsak.
Avrupada da Real, Barca ve Cska dışında çok da güçlü bir takım kalmadı. Efes için top8 normal sayılabilir. Kaldıki bence Malagaya kaybedecek Laboral..

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
yav bize ne efesten :) biz kendi işimize bakalım :)

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Gönül ister ki Efes'i yenelim, Laboral de Malaga'yı yensin Efes'i play-off dışına itelim. Ama takımın maçı ciddiyetle oynayacağını düşünmüyorum.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Onlarca senedir basketbol izlerim. Bildiğim bir şey varsa denk kuvvetler arasında oynanan bu tür maçları kazanmak zorunda olan takımın kazanma olasılığı yüzde doksandan fazladır. Efes'in kazanma şansı yüzde doksan... Onların yerinde biz olsaydık ve Efes'in işi garanti olsaydı, bizim kazanma şansımız da yüzde doksandı.

Maç bir yana, umarım Efes için değil, Trabzon için dolar salon.

Çevrimdışı exex

• Üye
Küçük hesapların takımı olmadık , olamayızda. Ama işimize yarayan mağlubiyetse mağlup oluruz!

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
biz efesi yendik
laboral de malaga ya yenildi diyelim ..
efes top 8 yapacak..
bunlara takılmamak lazım be cenk.
Efes tabiki beter olsun. bunu tartışmak yersiz ama biz kendi işimize bakalım , biz büyük takımız
6-8 ile top 8 yapsalar ne olur yapmasalar ne olur..
abi haklısın biz taraftar gözüyle bakıyoruz olaya oyuncuların kasmadan belli düzende oynamaları olası gayette doğal. Efes fikstür avantajı ile yırtacak gibi. şu laborali ispanyada ilk hafta yenmeleri bonusları oldu resmen
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı truth126

• Üye
  • Yer: İstanbul - Başakşehir
    • truthuntold126
Arkadaşlar efes gruptan çıkmış çıkmamış bizim konumuz olmamalı.

Son iki maçta aldığımız can sıkıcı mağlubiyetlerden sıyrılıp seri yaptığımız dönem ki basketbolu hatırlamalıyız. Laboral mağlubiyeti oynanan oyun dışında hayırlı bir mağlubiyet oldu ayakların yere basması için ama playoff maçlarına mağlubiyet serisi yaparak gitmemeliyiz bu oyuncular üzerinde baskı yaratır. Efes ve Eskişehir maçlarını alıp tamamen top 8 odaklanmak gerek.

Playoff öncesi son ciddi sınav bu maçta karakter koyup sert savunma güzel bir oyun ile artık evimizde maç kaybetmemeye alışmalıyız.