Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 846100 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Rakip maccabi hayırlı olsun

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
iki takım arasındaki fark f8de maccabinin 2 vites yukarı atma ihtimali atletizm ve basketbol kültürü ama yapacak birşey yok hayırlısı neyse o olsun

Çevrimdışı exex

• Üye
Maccabi rakibimiz. Allah utandırmasın ...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Rakip maccabi oldu. Kendi adıma 5maçlık bi seri bekliyorum. Sonunda gülen biz oluruz 😎
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
iki takım arasındaki fark f8de maccabinin 2 vites yukarı atma ihtimali atletizm ve basketbol kültürü ama yapacak birşey yok hayırlısı neyse o olsun

Evet benim de korkum bu ama alba gelse bizim takımın nasıl olsa geçeriz rehaveti korkutuyordu..hayırlısı olsun

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
3-1 geçeriz Maccabi'yi Obra sever bu tarz deplasmanları

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Maccabi hayırlı olsun.insallah sagsalim geceriz insallah.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Yeni bir sayfa açılıyor takım için , hayırlısı olsun . Sonu güzel bitsin , tüm Fenerbahçelilerin yüzü gülsün inşallah .

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Top 8 maclari ne zaman basliyor?
Kendi sorumu cevapliyim.
Ilk mac 14 nisandaymis.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Çok heyecanlıyım artık daha da çok hatta.. Penaltılarda bekleyen futbolcular gibi tüm forum arkadaşlarımla hatta tüm Fenerbahçelilerle omuz omuza sarılıp final maçına kadar bekleyesim var 😳😳

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
bence işimiz zor. 1-Maccabi çok tecrübeli, 2-İsrail lobisi, 3- Hickman'ın yeri dolmadı. Takım onun potaya gidişlerini arıyor hücumda. Savunmada da önemli eksik. Kenan'ın hali içler acısı. O seriyi hiç kaldıramaz, 4- Nemanja da düşüşte. Bugün de hiç yoktu sahada, 4- Takımın hücum ritmi de bozulmuş gibi..O makina gibi işleyen düzen yok sahada. Tamamen tepeden bire birlere döndük. Bu da iyiye işaret değil.
İnşallah toparlarız.

Çevrimdışı exex

• Üye
Pargo - Smith - Sofo yu durdurursak dicektimde , biraz fazla abarttım galiba ! :(

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Kimse kusura bakmasın Kenan adı geçmesin mümkünse sene sonuna kadar sakatlıktan çıktı yok bilmem ne falan yeter artık daaa 2 Yıldır gayet te çok süre Aldı ve bir insan bir adım mı ilerleme kaydetmez ya ?? Bu çocuğu hep destekledim kesinlikle çok isterdim çok çok iyi Olmasını ama yok kardeşim ya yok Melih'e bu kadar süre versek çok iyi bir skorer rotasyon oyuncusu kazanırdık

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Kenan ın sonu berkay-metecan vs. Gibi olur çok net

Çevrimdışı exex

• Üye
Zisis - Gou - Bogdan - Emir - Nemenja - Vesely - Zoric - Oguz - Semih 9 kişi + 3 , 4 dk.lık Melih Serhat molası ile tamamlarız seriyi