Bugün salonda neden Obradovic'in çok büyük koç olduğunu bir kez daha anladım. Hiç bir türlü momentum tutturamadık salonda belli süre. Fakat büyük reis, kontrol tamamen Maccabideyken fark 11 iken rüyamda görsem inanmayacağım bir hamle yaptı. Kenan-Gou-Bogdan-Emir-Zoric 5'lisi sahada bulunduğu 6-7 dakikada akla hayale sığmayacak işler yaptı gerçekten, Kenan hiç bir türlü savunamadığımız pargoyu yıldırdı, hücumda taraftarı da arkasına alıp attığı üçlük ve yaptığı ekstra paslarla adeta büyüdü, Emir gerçek bir kaptan nasıl olur gösterdi adeta, oyunun kontrolünü tamamen eline aldı. Zoric'in bu seneki Barca maçından sonra gördüğüm en efsane performansıydı, nasıl oldu anlamadım ama taraftarda arenada hiç görmediğim bir şekilde verdikleri destekle farkı kapatıp geri geldik ve maçı aldık. Salondan yeni geliyorum, heyecandan stresten üzerimdeki forma adeta sırılsıklam oldu, ses tellerim facia durumda. Bizlere bu günleri gösterdiniz ya takım, helal olsun size, ruhunuz yeter!
Görmek istemeyeceğimiz kötü performanslarda vardı ama şu tarihi gecede onları yazmayalım artık, son olarak Jan Vesely, seni anlatmaya kelimeler yetmezdi bugün cesur yürek! Bu seviyede bu kadar dominant bir uzun performansı görmemiştim. Geldiğin güne binlerce kez şükürler olsun