Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 863016 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Onlar nasıl hamlelerdi öyle bee? Emir'in 4 numara oynadığı beş Kenan, Zoriç neler yaptı. Hepsi adamın ham maddesi helal olsun. Bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. İkinci maç Drew, Bjelica ve Emir'in maçı olacak bence.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Luka Zoric 9:28 10 s (3/5 2s 4/4 SA) 1 R 4 Asist 12 Efficiency

Ama Allah Zorici kahretsin değil mi?
zoriç emin olmamakla beraber 2 kere onla beraber 4 kısaya döndük ikincisinde tek başına müthiş savaştı 2 potadada hiç geri adım atmadı helal olsun

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bugün salonda neden Obradovic'in çok büyük koç olduğunu bir kez daha anladım. Hiç bir türlü momentum tutturamadık salonda belli süre. Fakat büyük reis, kontrol tamamen Maccabideyken fark 11 iken rüyamda görsem inanmayacağım bir hamle yaptı. Kenan-Gou-Bogdan-Emir-Zoric 5'lisi sahada bulunduğu 6-7 dakikada akla hayale sığmayacak işler yaptı gerçekten, Kenan hiç bir türlü savunamadığımız pargoyu yıldırdı, hücumda taraftarı da arkasına alıp attığı üçlük ve yaptığı ekstra paslarla adeta büyüdü, Emir gerçek bir kaptan nasıl olur gösterdi adeta, oyunun kontrolünü tamamen eline aldı. Zoric'in bu seneki Barca maçından sonra gördüğüm en efsane performansıydı, nasıl oldu anlamadım ama taraftarda arenada hiç görmediğim bir şekilde verdikleri destekle farkı kapatıp geri geldik ve maçı aldık. Salondan yeni geliyorum, heyecandan stresten üzerimdeki forma adeta sırılsıklam oldu, ses tellerim facia durumda. Bizlere bu günleri gösterdiniz ya takım, helal olsun size, ruhunuz yeter!

Görmek istemeyeceğimiz kötü performanslarda vardı ama şu tarihi gecede onları yazmayalım artık, son olarak Jan Vesely, seni anlatmaya kelimeler yetmezdi bugün cesur yürek! Bu seviyede bu kadar dominant bir uzun performansı görmemiştim. Geldiğin güne binlerce kez şükürler olsun :)
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 00:28:13 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
Bjelica'nın inişe geçen topunu blokladılar sayı geldikten sonra taraftara yaptığı hareketleri görmüşsünüzdür umarım. Bunu yapan adam buz adam dediğimiz Nemanja Bjelica. Vesely'i söylemeye gerek yok zaten. İlk çeyrek şaşırdılar o kadar desteğe ama alışınca fena oldu. :)

Çevrimdışı afat

Maçı kaydeden falan biri oldu mu acaba?

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
Devam..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bu sefer daha büyük özgüvenle oynayacağımızı düşünüyorum . Bu maç Andrew Goudelock´un .

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Kazanalım. İNŞALLAH MAŞALLAH AMİN :)
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı exex

• Üye
Çok şükür Allah ' ım.

Kenan Zoric ikilisi helal olsun
Tüm takım ve Obradovic Allah hep yardımcınız olsun...

Şimdi 2.maç daha zor olacaktır, ama bu tribünlerle sineceklerine eminim

Çevrimdışı south

• Üye
Başta f4 e bilet alan abiler olmak üzere bi sorum olcak acaba bir öğrenciye yani yattığın yerin yediğin yemeğin hiç önemi yok en az maliyetle  :D f4 maçlarına gitmenin maliyeti tahmini ne kadar olur acaba?

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Ses gitti başım çatlıyor boğazım ağrıyor ayak parmaklarıma kadar ağrıyor ama gerçekten hepsine helal olsun

Çevrimdışı exex

• Üye
Allah yardımcımız olsun . AMİN

Çevrimdışı exex

• Üye
Oyuncular bile atmosferden ilkkez bu kadar çok bahsediyorlar . Etkisi tartışılmaz tribünlerin. 2.maçtada en az böyle olmalı atmosfer

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Bu maçı izledim ya artık hiçbirşey umurumda değil elenseler ne olacak  böyle bir takıma sahibiz ve hep heyecanlanıyoruz, kendimi bildim bileli fenerliyim ne futbolda ne de başka branşta bu kadar mutlu olmamıştım.Oyuncular topu ısıracaklardı gözlerim yaşardı Bjelica bile tribunlere coşku vermeye çalıştı.Hepsine teşekkürler. VE OBRA SEN BİZE KAZANMAKTAN DAHA ÇOK ŞEY VERDİN EN AZINDAN KAYBETMEKTEN KORKMUYORUZ ARTIK.
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 00:05:41 Gönderen: Jason Bourne »

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Kenan kesin benim yazdıklarımı okuyor bunun başka izahı yok :)
Kenan belkide ilk defa bir maça damgasını vurdu.Ah be baldudak olaydın.Ben çok izlemedim bu pargo denen yakışıklı hep mi böyle oynuyor.Bilen varsa söylesin yoksa bize mi denk geldi.
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 00:12:00 Gönderen: Jason Bourne »