Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 889593 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
hakemlerle ilgili ufak bir araştırma yaptım

maçın baş hakemi RYZHYK, BORYS ile ilgili yorum yapılmış sıkınıtılı türk takımlarına karşı baya vukatı var. bizim içeride verdiğimiz olympiakos maçının baş hakemi ukraynalı

https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CBwQFjAA&url=https%3A%2F%2Feksisozluk.com%2F%3Fq%3Dborys%2Bryzhyk&ei=nNs0VZfZC8ydsgHdsIDQBg&usg=AFQjCNGLE40H10Nd0MnMX-Z52qXTYWw45A&sig2=idlVN_ZBNUdPcp00Xht-vg&bvm=bv.91071109,d.bGg

yardımcı hakemlerden biri

GARCIA GONZALEZ, JUAN CARLOS, Spain 

bu arkadaş meşhur milano maçında teknik faule 2 atış attıran arkadaş

KOROMILAS, ELIAS

bu sene cska ve efes maçlarında hakemlik yapmış

açıkcası hiç hoşuma gitmedi .

Belkide maç üzerinde tüm ayrıntıları düşünmekten paranoya yapıyoruz . Keşke lamonica falan yönetseydi
Buna cska deplasmanı öncesi ve sonrası olarak bakmak lazım çünkü cska deplasmanında hakemleride yendik karışamadılar bile o maçtan sonra saygı kazandık çok fazla hakem konuşulmadı şimdi devreye girerlerse onları da yeneriz isterse israilli 3hakem yönetsin o eşiği aştık yalnız hakem rezaleti yaşanır ve yinede kazanırsak f4da şaşabileceğimiz kadar adil bir yönetimle karşılaşabiliriz

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
Başıma bişey gelmiyecekse Maccabinin bu maçı 5-10 civarında alacağını düşünüyorum. Totem için demiyorum bu sonucu hissettiğim bu.hislerimle mantığımı birleştirince seri 4. maç 3-1 ile bitecek gibi duruyor. Bu maç son şansları sürekli penetre edeceklerdir içeri, uzunlarımızın faul problemine girmesi olası. Vesely ve semih dışında penetrelere çok karşı koyamamıştı uzunlarımız önceki maçlarda. Maç biraz da goudelockun hücum performansına bağlı gününde olursa getirebilir ama sanki kilitleyeceklermiş gibi geliyor bana.
Tempoyu ilk periyottan uçurup bi fark oluşturmak isteyeceklerdir. Bana göre 10 sayının altında bitirirsek ilk yarıyı başarıdır ve yenme şansımız artar. Ama ilk periyottan sürklase ederlerse çevirmemiz pek olası olmayabilir. Dediğim gibi maçın başında vurgun yapmak isteyeceklerdir başarabilirlerse alırlar maçı, atlatırsak şansımız artar.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Bana göre de ya bu maçı alır, kısa kesip Aydın abası yaparız, ya da İstanbul'a kalır. Zira bu maç adamların son şansıysa 4. maç da eşitlemek için son şansları olacak. Bu maç can havliyle oynayan, 4. maç daha da can havliyle oynar, evde bir maç almışken turu bırakmamak için.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
maccabinin kadrosu dar..sofo 5 maçı kaldırmaz, keza Pargo da Smith de.... seri uzasa da kısalsa da bizim olur...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
biz yenemedik bile o çoluk çocuk galatasarayı :)

biz yenemedik değil yenmedik....

Çevrimdışı lancelot

• Üye
1 saat 54 dakika

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Kazanacağız.
...

Çevrimdışı lancelot

• Üye

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
FENERBAHÇE ULAN.....İNANANLAR KAZANIR...YÜRÜYÜN OBRADOVİC'İN ASKERLERİ BE

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Boyle bi sıkıntı mı denir stres mi denir heyecan mı denir  bilemiyorum ama hiç yaşamamıştım. yüreğim g.tümde atıyo resmen...  :))
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Boyle bi sıkıntı mı denir stres mi denir heyecan mı denir  bilemiyorum ama hiç yaşamamıştım. yüreğim g.tümde atıyo resmen...  :))

bunun adı zafer öncesi adrenalin yükselmesidir...korku değil stres değil sadece adrenalin...

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
bunun adı zafer öncesi adrenalin yükselmesidir...korku değil stres değil sadece adrenalin...
Zafer inananların olur
Bizim olur inşallah...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
bu takım sadece kazanmak için sahaya çıktığı her maçı kazandı...Kaybettiğimiz Barça, Oly ve CSKA maçları hep elimizden kaçtı ki sonra raconu kestik zaten..arada Obra da dizginleri gevşetti bazı maçlar gitti...Ama bugün yine kayarız ve madrid rezervasyonlarına başlarız. Aklınızda olsun Sol'de çok güzel ve uygun hosteller var...

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Kaybederiz gibime geliyor ya,hayırlısı bakalım  :)
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı exex

• Üye
Allah'ım sen yardımcımız ol . amin.