diamantidis bir asist daha yaparsa 1000 asiste ulaşıyormuş, sıkıntı yapmasın 1010 asiste ulaşmış şekilde bitirir maçı:)
bir de inşallah pao tribünleri the king is back pankartı tarzı bişey yapmaz koç için, zaten 3-4 maçtır felaket durumda obradovıc. plaket işine filan da girerlerse hepten yandık:(
biz panathinaikostan daha iyi takımız ama oyun içinde çokca aklımızın durduğunu düşünüyorum maç yakın gider OAKA etkisiyle pao alır gibime geliyor
şurayı bi izah et Allah aşkına nasıl felaket durumda...
çok merak ediyorum
diğer detayları yazmıyorum çünkü takıma karşı takıntılı durumdasın . 57 sayı atıp 14 asist yaptığın transition hücumun anasını bellediğin devrede tek kelime etmeyip 3ncü çeyrek teki 22-7 lik seriyi 40 dakikaya yayıp takımın anasını belliyorsunuz .
turow maçında peşpeşe 2 mola alıp 5 e inen farkı tekrar 10 a çeken adam mı felaket durumda.
obradoviç i her anlamda eleştirmek eyvallah( şu oyuncuyu aldı almadı vs ) ama mola alma oyuna müdahele etme ve aldığı mola sonrası tavkımın ivme kazanması konusunda her zaman en üstteki hocadır.
rotasyona takılmış durumad
bu takım sike sike rotasyon yapacak başka çaresi yok . geçen seneki gibi emir bogdan bo 35 er dakikaları alsın sonra top 16 da nefesimiz mi kesilsin ?
Gou harici 30 u kimse geçmeyecektir. bu böyle olmak zorunda başka çaresi yok , gou ve bogdan yokken de sayı üretmek zorundayız.
her maç + 30 + 20 ile bitmez.
burada yeni oluşturulmaya çalışılmış bir takım bir oyuncu grubu ve yeni bir sistem var ,biraz sabır göstermek cidden bu kadar zor mu
Euroluegue in en kötü takımı köy takımı SAssari karşısında yusuf yusuf yapan Efes akarken bizim takım nasıl bu kadar sorunlu oluyor Tuncay'ım bi izah eder misin
ben sıfır basketbol bilgisi olan birisiyim ve aydınlanmak istiyorum