Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 92977 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
3. periyoda iyi başlayan kupayı alır. Fark kritik bir yerde... İki hücumdan boş dönüp üst üste iki basket yedin mi çift hane sınırından Efes'e karşı geri dönmek maç sonunda epey yıpratıcı ve zor olur.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
Ya ayıptır ama bizim pota altında her müdahaleye faul çalındı. Efes pota altında tekme tokat savunma serbest. İkili oyun savunmamızı bu düdükler ddüşürdü..
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 18:03:47 Gönderen: eu_kobe »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Bogdanovic'in olmaması falan hikaye bence. Maçı şu noktaya getiren tek sebep konsantrasyon. Konsantre olur, maça odaklanırsak maçı rahat alırız. Olmazsa da canları sağ olsun, pek üzerinde durulacak bir kupa değil kazansak da kaybetsek de.

Yok yok alalım Kupayı sakatlığa değişirim sadece bu Kupayı önemli olan bide Efes gibi ifrit olduğum takıma karşı olması. He bide bir ara yoğun şekilde muhabbeti olmuştu hatırlarsanız sonra Loser'a çıkmasın adımız😉

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Zisis kendi potasına sokar, Hickman adama asist yapar, hakem de 1+2 sayı ikram eder, etti 7 sayı.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
ilk yarı ucuz atlattık.Oyuncular isteksiz mi desem yorgun mu desem anlamadım.Bu arada yorumcu çok kötü bize görmediğimiz bilmediğimiz bişey söylese keşke.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Yok yok alalım Kupayı sakatlığa değişirim sadece bu Kupayı önemli olan bide Efes gibi ifrit olduğum takıma karşı olması. He bide bir ara yoğun şekilde muhabbeti olmuştu hatırlarsanız sonra Loser'a çıkmasın adımız😉

Ben de alalım istiyorum ama kupa çok çirkin, müzede arkalara koyacaksak alalım :D

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Ben de alalım istiyorum ama kupa çok çirkin, müzede arkalara koyacaksak alalım :D
Aynen Fazlasıyla şekilsiz 😂😂

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Doğuş 5 fıçı devirip gelmiş galiba maça😂😂

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Düdükler dengelendi gibi... Bu güzel.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Sıkıntı biraz da Goudelock'ta çok formsuz bugün.. İsmail adlı karakter yoksunu Emir'in verilen sayısına nerdeyse maalesef diyecekken nasıl da coştu Lasme'nin smacında

hmetin

• Ziyaretçi
Salon Full FB taraftarı dolu kupayı almamız lazım,onları sevindirmek lazım

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Melih'ten gelecek bir üçlük takımın elini çok kuvvetlendirir.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Yalniz bugun Efes'in sutlari da feci.  Farki yaratan husus aldiklari ribaundlar gibi gozukuyor.  Istatistiklerle teyit etmedim, gerci. 

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Sıkıntı biraz da Goudelock'ta çok formsuz bugün.. İsmail adlı karakter yoksunu Emir'in verilen sayısına nerdeyse maalesef diyecekken nasıl da coştu Lasme'nin smacında

Şu anda anlatan İsmail değil, Murat Kosova anlatıyor, İhsan Bayülken yorumluyor.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Şu anda anlatan İsmail değil, Murat Kosova anlatıyor, İhsan Bayülken yorumluyor.
Bu iki herifin seslerini karıştırıyorum hep 😳 doğru İsmail stüdyo'da