Diğer Sporlar > Diğer Spor Branşları

Tenis

(1/1430) > >>

cemagrak:
Forever Nadal :)

fantastiCaptain:

--- Alıntı yapılan: Cem Ağrak - 26 Kasım 2013, 16:47:04 ---Forever Nadal :)

--- Alıntı sonu ---

Daha var yeni sezona Cem Abi :)

Cem Ağrak:

--- Alıntı yapılan: fantastiCaptain - 18 Aralık 2013, 13:27:09 ---
--- Alıntı yapılan: Cem Ağrak - 26 Kasım 2013, 16:47:04 ---Forever Nadal :)

--- Alıntı sonu ---

Daha var yeni sezona Cem Abi :)

--- Alıntı sonu ---
Beklemedeyiz  :)
Sakatlık sonrası efsane dönüş yaptı 8)

Anka:

Erkekler dünya sıralamasının 2 numarası Sırp tenisçi Novak Djokovic, efsanevi Alman tenisçi Boris Becker'i başantrenörü yaptı.

Djokovic'in internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 1999 yılında veda ettiği tenis kariyerine 49 tekler şampiyonluğu sığdıran Boris Becker, Sırp tenisçinin, Marian Vajda, Miljan Amanovic ve Gebhard Phil-Gritsch'ten oluşan antrenörler ekibinin başına getirildi.

Djokovic, Becker ile çalışma fırsatını yakaladığı için çok heyecanlı olduğunu belirterek, "O gerçek bir efsane. Bilgisi ve tecrübesi, yeni şampiyonluklar kazanmama yardımcı olacak. 2014 sezonunda, hem 'grand slam've 'Masters 1000' turnuvaları için forma girmek hem de en iyi tenisimi oynamayı hedefliyorum" ifadelerini kullandı.

Becker ise Djokovic'in hedeflerine ulaşmasına yardım etmek için elinden gelenin en iyisini yapacağını kaydederek, "Novak'ın, başantrenörü olmam için beni davet etmesinden gurur duydum. Eminim birlikte büyük işler başaracağız" değerlendirmesini yaptı.

tecessus:
İmkanım olsa,
Sharapova, Federer, Nadal gibi popüleritesi yüksek bazı oyunculara sponsor olup, onları klüp oyuncusu yapıp (turnuvalara bireysel olarak da katılsalar) formalarının bir yerinde Fener logosu bulunmasını sağlardım

Tabi bir de tenis branşı kurmak

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git