"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Federer finale çıkarsa varını yoğunu ortaya koyar çünkü o da biliyor ki bu kariyerinin en son ve en büyük fırsatı olacak. Novak ise dalga geçerek yendiği tenisçiler haricinde en azından ezeli rakip denebilecek bir tecrübe karşısında kaybetme hissiyatini içten içe yaşayacaktır. Zira su anda tüm grand slamleri alacağına kendisini çok inandirmis durumda. Baskı onda olacak.
Turnuvanın yıldızı net Jabeur muazzam bir hikaye muazzam.En azından kadınlar tenisine ağırlık verilmeli gerekli çalışmalar yapılmalı.Tunus çok mu zengin bizden.Bravo Arap kızına.Kamçılamalı bizim federasyonu.
abi sence federer’in olası finale kadar medvedev ve berrettini gibi novaka göre çok daha sert rakiplerle oynayacak olması kendisi için avantaj mı dezavantaj mı?
Futbolcu, basketci, voleybolcu, atlet devsiriyoruz da tenisçi neden devsirmiyoruz. Orada da devsirelim. Bu ülkede tenisçi çıkmaz. Tenis sosyete sporu olarak görülen bir spor.
Bu ülkeden futbolcu da basketbolcu da çıkmıyor ki abi.Yunanistan’ın yedek takımını yenemeyen bir milli takımız biz.Devşirmelerle yaşayan bir basketbol kültürümüz oluştu.Tenisçi bu ülkeden çıkmaz dediğiniz gibi
Bizde burs verelim yetenekli kızlara.Katılmıyorum eskidendi halka kadar indi tenis.Fazla merkez yok bu sayı artmalı.Pahalı ama az çaba.
hangi halk abi her gün zam haberi millet geçinme derdinde açlıktan ölüyor tenis falan kimsenin umrunda değil
snookerda bile masters turnuvası geldi türkiyeye.mesela teniste çim turnuvası organize edip takvime girmeye çalışsak fena olmaz mı?hazır sezonda quenns ve halle dışında turnuva da kalmamışken.