Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Kupası 2016 - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 78198 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Kupası 2016 - Şampiyon Fenerbahçe
« Yanıtla #240 : 19 Şubat 2016, 19:19:02 »
maçı ya 7 2 yada 9 2 yapan karşıyaka basketinden sonra maça iyi başladık dediğini duydum belki de iyi başladı dedi ben yanlış duydum maçın internete düşünce bakıcam oraya

Çevrimdışı umitrenan

• Üye
« Yanıtla #241 : 19 Şubat 2016, 19:25:39 »
Datome çıkardı vurdu masaya her zamanki gibi.Muazzam bir 2. yarı performansı Gigi'den.Hickman da her geçen gün daha iyiye gidiyor.
Yorumculara parantez açmak gerekirse bu sene Fenerbahçe'mizin başarısız olmasını dört gözle bekleyen bir kesim var.Bence bunların derdi yabancı sınırı.Eğer başarısız olursak (ki benim gözümde kupa başarı değil kupa sadece başarını taçlandırdığın bir sembol) hemen ortaya çıkıp bakın işte yabancı sayısı artınca yabancılar maç seçiyor-Türk oyuncular yapmaz-Türk oyuncular muhteşem-Milli takım oyuncusuz kalıyor-işte bizim Türk oyuncularımız en iyileri ama işte oynatmıyor hocalar,hocalar da yabancı zaten yabancı hoca da yasaklanmalı hebele hübele tarzı yorumlar yapacaklar.
Her maçta bu kesimin eline veren Obra ya ve de böylesine birbirine inanan oyuncularımıza teşekkür ediyorum.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #242 : 19 Şubat 2016, 19:26:04 »
maalesef ksk sayi bulamiyor kac defa dedi böyle
sonunda bakti fark kapanmiyor yine bütce olayina girdi
böyle Fenerlinin Allah belasini versin.
bu objektif ayagina konusmak degil resmen kiskaniyorlar

sevmiyorsaniz bile saygi duyacaksiniz

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #243 : 19 Şubat 2016, 19:26:34 »
maçı ya 7 2 yada 9 2 yapan karşıyaka basketinden sonra maça iyi başladık dediğini duydum belki de iyi başladı dedi ben yanlış duydum maçın internete düşünce bakıcam oraya

Son periyot da spiker Karşıyaka hücum ederken "bu hücumdan sayı bulursak" diye ağzından kaçırdı, sonra düzeltti.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı serbian

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • #10 İbrahim Kutluay
« Yanıtla #244 : 19 Şubat 2016, 19:29:23 »
Maçın 3. çeyreğinin ortasından itibaren izleyebildim. O yüzden Serdar Apaydın'ın ne dediğini duyamadım tam olarak. Çarşamba günü de yabancı yerli ayrımında hakeden oynar minvalinde güzel yorumlar yapmıştı. Maçtan evvel Fenerbahçe Basketbol tarihinin en tatlı Şube Direktörü Nedim Karakaş'la konuşup telkin falan mı aldı acaba? Garip doğrusu.
Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe Yıkılmaz!

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
« Yanıtla #245 : 19 Şubat 2016, 19:40:45 »
Son periyot da spiker Karşıyaka hücum ederken "bu hücumdan sayı bulursak" diye ağzından kaçırdı, sonra düzeltti.
maçı komple tekrar izlesek daha birçok şey çıkar ikiside faciaydı

Çevrimdışı Barış Eymen

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #246 : 19 Şubat 2016, 20:06:11 »
Serdar Apaydın'ın Fenerbahçeliliğinin üzerini çiziniz.
Bu maçın başka yoruma ihtiyacı yok.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #247 : 19 Şubat 2016, 20:23:59 »
Apaydının söyledikleriyle "tarafsız olayım diye abarttı" (böyle yazanlar oluş) lafı arasında en ufak alaka yok. Bilakis, adam laflarıyla koçun ve takımın başarısını bertaraf etmeye çaba gösterdi. Neyse, çok da fazla takmamak lazım böyle şeylere. İlk değil, son da olmayacak.
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2016, 20:29:56 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı umitrenan

• Üye
« Yanıtla #248 : 19 Şubat 2016, 20:25:45 »
 Çok çok tarafsız bir kanalın çok çok tarafsız yorumcularına fazla yüklenmeyin arkadaşlar. Sonuçta Obradovic yeryuzune hiç gelmemiş olsa  Sarıca ondan daha çok kupa kazanmış,çok çok daha başarılı efsane heykeli dikilesi bir adamdır ve Avrupanın en iyi koçlarından biridir.Siz de biraz objektif olun :D

Tamam başarılı Türk koçlarımız var  Türk oyuncularımız var onu biz de biliyoruz yeri gelince  övüyoruz da ama sen tut Sarıcanın çalıştığı oyuncu sayısı kadar başarıları olan dünyada efsaneler arasında olan herkesin saygı duyduğu adamı ve takımını bütçe fazla yea işte kalite çok farklı değil de işte başabaş aslında da falan da filan da yazık.Evet Karşıyaka başarılıdır zaten Fenerbahçe'nin rakibi olmak için Efes'e koymuştur.Ama öveceğim diye de bu kadar saçma salak konuşamazsın.Neyse böyle sığ insanlar ,için çok bile yazmışım.Tekrar içlerinden geçtiğimiz için mutlu oldum :D

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #249 : 19 Şubat 2016, 20:27:12 »
FB den kazandığın her kuruş haram olsun sana apaydın. TRT ninde allah belasını versin. Tüm takımıda helâl olsun. Yine susturdu yavsakları

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #250 : 19 Şubat 2016, 20:36:57 »
Çok az kalmış :)
Son hucumu kullanmadik boşken..yoksa tuttu...:)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #251 : 19 Şubat 2016, 20:38:03 »
Dacka gelsin..banvit daha çok zorlar bizi.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #252 : 19 Şubat 2016, 21:00:12 »
Banvit'in ikinci çeyrekte yaptığı alan savunmasına Darüşşafaka cevap veremedi . İkinci çeyrek skoru 28-8 Banvit lehine .

Finalde Banvit gelsin , kendimizi alan savunmasına karşı test etmiş oluruz.

Çevrimdışı hatai

• Üye
« Yanıtla #253 : 19 Şubat 2016, 21:04:33 »
İyi oynadık ve güzel bir galibiyet aldık. İkinci yarıda gücümüzü gösterdik. Adamlar ne kadar şanslı olsa da sürprize izin vermedik. Bu arada bir uzunumuz olsa bizim uçan devler (udoh, vesely)  rahat ederdi. Antiç umarım bir an önce döner.

Yorumcu Denen zat Serdar Apaydınmış yanlış duymadıysam. İnsanda biraz vefa olur. Bu takımda oyunculuk yaptın menajerlik yaptın. Ekmeğini yedin. Bu kin ve nefret nedir anlamıyorum bizden giden oyuncularda? Utanır insan biraz. Bu adamı dinlersen  Ufuk Sarıca elit koç oldu ve Obradoviçi geçti. Yazık...

C2105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2016, 21:13:46 Gönderen: hatai »

Çevrimdışı umitrenan

• Üye
« Yanıtla #254 : 19 Şubat 2016, 21:47:50 »
Maç sonrası Ufuk Bey !!hakemlerden!! dert yanmış aman işte sportmenlik dışı faul çalmaılar,bunların kadrosu da kaliteli zaten yeaa hedede hödede şeklinde.Yorum yapmıyorum zira her şey ortada zaten.
Bir de konyalı wilyıms 1 maç ceza almış hareketten dolayı.Maç içerisinde kör olan ama Sırpça bilen hakemlerimiz bir karar verememişti bununla ilgili.En azından TBF disiplin göz yummamış.