"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tedavisi için İtalya da,eğer olumlu geçerse 2.yarıya yetişir,aksi halde sözleşmesi sona erdirilebilinirmiş.Bu arada 4.sette Elif bu takıma geldiği günden bu yana en verimli oyununu oynadı.
3. setin sonlarında 4 farkla gerideyken Ezgiyi oyuna aldı hoca, neredeyse o seti koparıp 3-0 yapıyorduk maçı. Elif belki de İtalyanca kontenjanından oynuyor diye geçiyor içimden abim be.
Bence olmuş yerli smaçör almaliyiz..bizde gelişmesi zor oyuncunun..alınacak oyuncu en az meliha seviyesinde olmali yani..o yüzden en güzel seçenek bosetti yi beklerken kristini değiştirmek esasinda..
Kristin bu aralar fena oynamıyor yalnız, Dimyata pirince giderken eldeki pirinçten olmayalım sonra
Elif sizce de Kim'e alçak pas atmıyor mu ya? Kadın iki büklüm vuruyor topa resmen..
Bütün pasları ezbere atıyor asıl sorun da bu zaten. Pas attığı oyuncunun kim olduğu farketmiyor hemen hemen hepsine aynı yükseklikte atıyor malesef. Ya oynatarak kazanacağız bu Ezgiyi, yada seneye ne yapıp edip gsdan Gamzeyi alarak Gamze-Ezgi ikilisiyle devam edeceğiz. Elif oynadıkça karın ağrısı çekiyoruz.
Abi, Gamze bize fazla bir sey katmaz bence.
baBaşka da genç ve gelecek vadeden pasör göremiyorum. Koyunun olmadığı yer misali