Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 234281 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Tebrikler melekler. Dicle ve Polen in oyununa çok sevindim onlara çok ihtiyacımız  var.Bir sözüm de Elif e:Bosetti diye bir oyuncumuz var hani hafta içinde mükemmele yakın oynayan oyuncumuz ,hatırlatmak istedim..
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Cidden bizim takımda Bauer iyi hoş ama rasic bizde olsaymis kusursuz takim olurmusuz..seneye vakıftan koparsak su hatunu keşke..

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Maalesef bilet konusunda buraya yazan herkes haklı.Milleti bir bilet için maymuna çeviriyorlar.Neymiş efendim GFB liler salonda yönetimi protesto ediyorlar ve salona patlayıcı atıp,küfür edip kulübe zarar veriyorlarmış.tamam salonda rahat durmuyorlar,bu konuda haklılar da.o zaman sen de emniyetle birlikte gerekli önlemleri alırsın ve sadece maç izlemeye gelen seyircilerin de maç izleme haklarını gasp etmezsin.Ama onlar kolay yolu seçip kestirip atıyorlar.Bu da kulüp yönetiminin bir ayıbı olarak hanelerine yazılmıştır.Buradan maça gelmek isteyip de bilet kargaşasından kaçınmak için tek çare voleybol kombinesi almak.Biz ihtiyar heyeti olarak hepimiz erkek-kadın,bütün maçlar için (Avrupa kupaları dahil) stadyumdan,kombine merkezinden kartlarımızı aldık.Bu işin en kestirme yolu budur.
 Maç için de şunları söyleyebilirim,GS'ı yenmek her zaman çok keyiflidir.Bu maç performanslarına bakarak ilk 6 da yerli oyuncu olarak kesinlikle Dicle ve Polen ile başlanmalıdır.Montano'nun bu formsuzluğu süresince Polen bu açığı kapatır ve bu oyuncular sürekli oynarlarsa oyunlarını daha da ileri seviyeye çıkarırlar.Bu durumda da çapraza Poleni monte edersek La Bianco'yu oynatabilir,Elif'e mahkum olmayız.Eda iyileşince (bileği sakatmış,1-2 hafta sonra iyileşirmiş) ortalar Eda-Dicle olur.Kim-Bosetti samaçör,Çapraz Polen,pasör de La Bianco.Bakın nasıl da kolayca kadroyu yapıverdim.Eee tabii klavye başında bunlar hemencecik oluveriyor işte. :)

Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Cidden bizim takımda Bauer iyi hoş ama rasic bizde olsaymis kusursuz takim olurmusuz..seneye vakıftan koparsak su hatunu keşke..
Lo bianco, brakocevic, larson ve rasic. Bizim takımda en cok görmek istediğim isimlerdi. Biri cok geç geldi. Diğer ucu de rakiplere gitti. Keske sene bası gelseydi. Muazzam olurdu. Daha once de dedim. Fabi ve thaisa'dan sonra bence en iyi orta oyunculardan birisi.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Lo bianco, brakocevic, larson ve rasic. Bizim takımda en cok görmek istediğim isimlerdi. Biri cok geç geldi. Diğer ucu de rakiplere gitti. Keske sene bası gelseydi. Muazzam olurdu. Daha once de dedim. Fabi ve thaisa'dan sonra bence en iyi orta oyunculardan birisi.

Fabiana bize yol yapiyor gibi.  Arada Istanbul'u ozledigini belirten mesajlar vs.  Gelirse, ikinci ruya kadro olur. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra

Ustte de yazdim.  Fabiana geri gelirse Rasic'in yuzune bile bakmaya gerek kalmaz. 
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 00:55:41 Gönderen: Besim »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Fabiana bize yol yapiyor gibi.  Arada Istanbul'u ozledigini belirten mesajlar vs.  Gelirse, ikinci ruya kadro olur.

Keşke olsa, varlığı bile sahada rakiplere gözdağı vermeye yetecek bir oyuncu.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Maalesef bilet konusunda buraya yazan herkes haklı.Milleti bir bilet için maymuna çeviriyorlar.Neymiş efendim GFB liler salonda yönetimi protesto ediyorlar ve salona patlayıcı atıp,küfür edip kulübe zarar veriyorlarmış.tamam salonda rahat durmuyorlar,bu konuda haklılar da.o zaman sen de emniyetle birlikte gerekli önlemleri alırsın ve sadece maç izlemeye gelen seyircilerin de maç izleme haklarını gasp etmezsin.Ama onlar kolay yolu seçip kestirip atıyorlar.Bu da kulüp yönetiminin bir ayıbı olarak hanelerine yazılmıştır.Buradan maça gelmek isteyip de bilet kargaşasından kaçınmak için tek çare voleybol kombinesi almak.Biz ihtiyar heyeti olarak hepimiz erkek-kadın,bütün maçlar için (Avrupa kupaları dahil) stadyumdan,kombine merkezinden kartlarımızı aldık.Bu işin en kestirme yolu budur.
 Maç için de şunları söyleyebilirim,GS'ı yenmek her zaman çok keyiflidir.Bu maç performanslarına bakarak ilk 6 da yerli oyuncu olarak kesinlikle Dicle ve Polen ile başlanmalıdır.Montano'nun bu formsuzluğu süresince Polen bu açığı kapatır ve bu oyuncular sürekli oynarlarsa oyunlarını daha da ileri seviyeye çıkarırlar.Bu durumda da çapraza Poleni monte edersek La Bianco'yu oynatabilir,Elif'e mahkum olmayız.Eda iyileşince (bileği sakatmış,1-2 hafta sonra iyileşirmiş) ortalar Eda-Dicle olur.Kim-Bosetti samaçör,Çapraz Polen,pasör de La Bianco.Bakın nasıl da kolayca kadroyu yapıverdim.Eee tabii klavye başında bunlar hemencecik oluveriyor işte. :)

ama dedem bu büyük haksızlık ...
adam belki sadece 5 ayda 1 kere maç izlemek istiyordur. bu insanların en doğal hakkı değil midir ?
benim maç izleme hakkımı gasp edilmesi hangi demokrasi de vardır dedim de hangi ülkede yaşıyoruz yahu ..
neyse sustum
dede mallar ne alemde

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Maçın tekrarı şu an FBTV de.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Ustte de yazdim.  Fabiana geri gelirse Rasic'in yuzune bile bakmaya gerek kalmaz. 
Aynen. Fabi varken Rasic i ne edim
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı magi

• Üye
  • gastronomy and culinary art
Fabiana'yı tekrar getirebilecek biri var mı şubede ?

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
ama dedem bu büyük haksızlık ...
adam belki sadece 5 ayda 1 kere maç izlemek istiyordur. bu insanların en doğal hakkı değil midir ?
benim maç izleme hakkımı gasp edilmesi hangi demokrasi de vardır dedim de hangi ülkede yaşıyoruz yahu ..
neyse sustum
dede mallar ne alemde
Sonunda beni narkotikle başımı derde sokacan da ne zaman bakalım.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
Bilet konusunda hep tekrara giriyoruz, uzun uzun yazmaya gerek yok.

Fenerbahçe'yi izlemek isteyen insanları Fenerbahçe'den alıkoyan şahıs ve dalkavuklarını toprak kabul etmeyecek.

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
Eskiden beri kombine kart niye çıkartmıyorsunuz diye şubedekilerin başının etini yiyen ben, şimdi bu zihniyetteki idarecilerin sunduğu hiçbir hizmeti desteklemiyorum, fiyatları çalışan biri için makul olsa da kart falan almak istemiyorum.

Eskisi gibi maç takip etme hevesi de kalmadı ama salona gittiğim her maçta da yaşanan saçmalıklara göz yummadan gerekirse tartışa tartışa içeri girerim. Maksat günü kurtarmak, kendi rahatımıza bakmak olmamalı. Herhangi bir gruptan olmasam da, ne zaman ki sesimizi çıkarıp yanlışları söyledikçe artık sakıncalı şahıslar olarak dışlanmaya başlıyoruz. Eskiden kimseler yokken, şimdikiler salon yolunu bilmezlerken maça desteklemeye geldik diye kucak açarlardı.

Dün kuzenim geldi, salona beraber gittik. Ortada büyük bir kalabalık gişeden kapıya öbek halde geçişi tıkamıştı.Dışarıdaki Gişede bilet satışı yoktu, zaten gün boyu da olmadı. Kalabalığı yarıp geçebilenler diğer tarafa doğru kuyruk oluyordu, içeriden bilet satışı tercihli sistemle yapılıyordu. Yani kuyrukta ilerleyip paranı verip bilet alarak salona girmen için, orada kapıda duran kulüp güvenlik görevlilerinin ve polislerin yönetim tercihli eleme kriterlerine uymanız halinde geçerli oluyor.
Kapıya yaklaştıkça kimisinin tersine dışarı çıktığını görürken, sağ tarafta birikmiş olan genç kalabalık içinde ise idarecilerden  toplu halde tedarik edilmiş biletleri abileri tarafından  dağıtıldığını görüyorduk.

Önümüzdeki birkaç 15 yaşlarındaki formalı atkılı genç aileleriyle olmadan giremezsiniz denilerek bilet satılmayıp dışarı çıkartılmıştı. Bize yanaşıp abi sizinle girebilir miyiz, aile olmadan almadılar bizi diye rica edip yanımıza geçtiler, bilet parasını da şimdi verelim istersen abi bile dediler. Kuzenimle çocuklardan biri girerken görevli çocuğu fark edip biletiniz yoksa dışarı çıkın dedi.

Bu arada sağdaki taraftar grubundan içeriye yönelenlere ise aile salonuna giriş muamelesi yapılmıyordu. Benim kuzende renksiz haliyle giremeyince , Vakıfbank-Eczacıbaşı  maçı zamanı görevliden aldığım biletler aklıma geldi. Madem kulüp bilet satıp gelir elde etmek istemiyor, böyle deneyelim dedim, görevliler Fenerbahçe formalı çocukları gene geçirmedi içeriye ama üstünde lisanslı ürünün bir ipliği bile olmayan bizim elimizdeki bilette ne yazdığına bile bakmadan geçirdiler. He tabi kulüp güvenlik sorumlusuyla daha önceden de tartışmalarım olduğu için o biraz dikkatle yüzüme bakıp niyetimi kestiriyordu.

Maç ve salon ortamını yazmak istemiyorum, videolar koymuştum..

Bu genç çocuklar ise anca bir set arasında fırsat bulup girebildiler, çünkü onlar Fenerbahçeliydiler.
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
BVL 14. Hafta İdman Ocağı - Fenerbahçe Grundig 25.01.2015 [14.00]
« Yanıtla #1154 : 20 Ocak 2015, 13:52:29 »

14. hafta maçında rakibimiz deplasmanda Trabzon İdman Ocağı

25 Ocak Pazar

14.00 İdman Ocağı - Fenerbahçe Grundig

İlk yarıdaki maçı 3-0 kazanmıştık.

Ligde Fenerbahçe bir maçı eksik 32 puanla 3. sırada yer alırken; İdman Ocağı 22 puanla 5. sırada.

FENERBAHÇE