Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 234340 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Eren

• Üye
  • Yer: Karşıyaka
Ynt: BVL Playoff 1-4 Final Etabı 1. Devre 22/23/24 Nisan 2015
« Yanıtla #1860 : 24 Nisan 2015, 23:39:56 »
Herkese merhaba.
3 gündür salondayım, bu kadar saçma olaylar görmedim 50 kişi yüzünden dün salonu boşalttılar.
Bugün fenerbahçe tribününü açmadılar. Eczacı ve gs taraftarı beraber izledi. Bizde aralarında o maçıda izledik.
Takım olabildik, merve ve lucia savunmada iyi olunca takımda iyi oynuyor. Kimin standartı var her zaman iyi. Lobianco bazen luciayı çok kullanıyor ve o sırada tıkanıyoruz. Polen oynayınca açılmaya başladı. Çogu topa el sokunca ayarları bozuldu. Vakıfta bir tek kübra ayakta kaldı gibi.
Maç sonrası melis ağlıyordu :)
3 gündür iyi oynadık vakıf'a karşı son yılda olan şanssızlığıda kırdık 3de 3 oldu. Ankarada ki ilk maçı alırsak oldu bu iş.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #1861 : 24 Nisan 2015, 23:42:34 »
Ne Riski besim..

Gs 16 saat sonra maça çıktı..Gebermiş gibiymişler..Zaten gs rezil bir takım ki Dün Kim olsa 15 sayı alamazlardı

Galatasaray tabii ki iyi bir takim degil ama gunu gununu tutmayan bir takim.  Takip ettin mi bilmiyorum ama Vakifbank'a bu sene bazi maclarda kok sokturduler.  Ayrica, Eczacıbaşıbasi da ahim sahim bir performans ortaya koymuyor.  Bence rizikolu bir karardi.  Vakifbank maclarindaki Galatasaray, Eczacıbaşıbasi'na sorun cikarabilirdi. 

Çevrimdışı otuzbeşbuçuk

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #1862 : 24 Nisan 2015, 23:46:55 »
Haftaya bizim maçta da oynatmasınlar diycem de zaten o maça kadar çoktan şampiyonluk turu atarız   :D

Çevrimdışı nsmert

• Üye
« Yanıtla #1863 : 24 Nisan 2015, 23:47:37 »
Haftaya bizim maçta da oynatmasınlar diycem de zaten o maça kadar çoktan şampiyonluk turu atarız   :D

İNŞALLAH

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1864 : 24 Nisan 2015, 23:59:32 »
mactaydim. guzel mac oldun. yani bu vakifbanka koymak daha guzel. o hamsi surati gargameli susturduk ya cok mutluyum. gozde bagirdikca inip saldirasim geldi zor tuttum

Aynı hisleri bende yaşadım.Gözde bağırdıkça bu takım daha seni çok bağırttırır gözde dedim kendi kendime.3 Maçtır yazıyorum bu takımada bu hocayada güvenin diye ama takım Vakıfbank maçları öncesinde nasıl özgüvenini kaybetmiştiyse herkes öyle düşünüp öyle yazıyor.3 gündür devamlı yorum yapıyorum.Vakıfbank zinciri kırıldı bizim takımın güveni kendine geldi.Sevmediğiniz Abbondanza yabancı sınırlaması yüzünden Besim'in devamlı güvendiği Bianco-Bosetti ve Kim 3lüsünden vazgeçmiyeceğini gösterdi Polen'i Montana'ın yerine monte etti.Tüm takım iyi sadece hakenm hataları olduğu zaman hemen kırılgan oluyor.bugünde Abbondanza onları motive etti.Yalnız Bianco Bosetti hata yaptığı an hemen ters taraftan yeni bir silah bulmak zorunda.Aynı şekilde Bosetti bu boyuna göre çok iyi ama insan bir hata yapar tamam ama bu çekirge gibi habire aynı hataları yapıyor nerdeyse maçı zor anlara kadar getirdi bukadar ısrarcı olmaması gerekirdi.

Çevrimdışı otuzbeşbuçuk

• Üye
« Yanıtla #1865 : 25 Nisan 2015, 00:05:26 »
Aynı hisleri bende yaşadım.Gözde bağırdıkça bu takım daha seni çok bağırttırır gözde dedim kendi kendime.3 Maçtır yazıyorum bu takımada bu hocayada güvenin diye ama takım Vakıfbank maçları öncesinde nasıl özgüvenini kaybetmiştiyse herkes öyle düşünüp öyle yazıyor.3 gündür devamlı yorum yapıyorum.Vakıfbank zinciri kırıldı bizim takımın güveni kendine geldi.Sevmediğiniz Abbondanza yabancı sınırlaması yüzünden Besim'in devamlı güvendiği Bianco-Bosetti ve Kim 3lüsünden vazgeçmiyeceğini gösterdi Polen'i Montana'ın yerine monte etti.Tüm takım iyi sadece hakenm hataları olduğu zaman hemen kırılgan oluyor.bugünde Abbondanza onları motive etti.Yalnız Bianco Bosetti hata yaptığı an hemen ters taraftan yeni bir silah bulmak zorunda.Aynı şekilde Bosetti bu boyuna göre çok iyi ama insan bir hata yapar tamam ama bu çekirge gibi habire aynı hataları yapıyor nerdeyse maçı zor anlara kadar getirdi bukadar ısrarcı olmaması gerekirdi.

Bosettiye getirebileceğim tek eleştiri son sette çağlanın üzerinden oynamak varken sürekli çapraza dönüp kübradan blok yedi onun dışında zaten blok-defans-manşet görevini gayet iyi yaptı.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1866 : 25 Nisan 2015, 00:13:39 »
Bosettiye getirebileceğim tek eleştiri son sette çağlanın üzerinden oynamak varken sürekli çapraza dönüp kübradan blok yedi onun dışında zaten blok-defans-manşet görevini gayet iyi yaptı.
yoyo benimde lafım yok ama bazen çok ısrarcı olmayacaksın.arka arkaya ayhı hata oldumu Takımın morali düşüyor.Ama defansta süperdi.Ha zamanında Madem Naz'la Gözde'yi alamıyoruz ozaman Poleni alırken gizem,çağla,ve Büsrayı da alalım diye boşuna söylemedik.Büsra takımı tek başına tuttu.Besim'in çok sevdiği :P Naz bugün yerleri süpürüyordu?

Ayrıca Vakıfbank maçında De La Cruz'un oynatılmaması midemi bulandırdı.Hakemleri anladık ama başka ayak oyunları olmasın.

Çevrimdışı Eren

• Üye
  • Yer: Karşıyaka
« Yanıtla #1867 : 25 Nisan 2015, 00:19:47 »
Aynen lucia, çağla yerine kübraya dogru atıp bloklanırken. Çağla kübrayı 2 numaradan bosettinin üstünden çok oynattı.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #1868 : 25 Nisan 2015, 00:38:19 »
yoyo benimde lafım yok ama bazen çok ısrarcı olmayacaksın.arka arkaya ayhı hata oldumu Takımın morali düşüyor.Ama defansta süperdi.Ha zamanında Madem Naz'la Gözde'yi alamıyoruz ozaman Poleni alırken gizem,çağla,ve Büsrayı da alalım diye boşuna söylemedik.Büsra takımı tek başına tuttu.Besim'in çok sevdiği :P Naz bugün yerleri süpürüyordu?

Ayrıca Vakıfbank maçında De La Cruz'un oynatılmaması midemi bulandırdı.Hakemleri anladık ama başka ayak oyunları olmasın.

Naz, bugun blok arkasi savunmayi iyi yapmis ama yaptigi oyle hatalar var ki, o seviyedeki bir pasore hic yakismiyor :)

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1869 : 25 Nisan 2015, 00:39:20 »
Sporun içine teknoloji işinin adapte edilmesi şahane oldu, özellikle bizim gibi şu ülkede hiç çekilemeyen bir takım açısından. Voleyboldaki VGS ve basketbolda hakemlerin daha sık ekrandan pozisyonun tekrarına bakmaları durumları olması gereken şeylerdi kesinlikle. Bulup getirenden Allah razı olsun :) Bir kaç seneye futbolda da yeni teknolojik gelişmeler olacağı söyleniyor gol çizgisi vs. gibi. Hadi bakalım inş :) Spordaki hakem hataları ne kadar aza indirilebilirse o kadar iyi olacağına inanıyorum.

Çevrimdışı otuzbeşbuçuk

• Üye
« Yanıtla #1870 : 25 Nisan 2015, 00:45:39 »
Naz, bugun blok arkasi savunmayi iyi yapmis ama yaptigi oyle hatalar var ki, o seviyedeki bir pasore hic yakismiyor :)

Öyle deme beni alan şampiyon olur diyordu bi zamanlar kendileri bugün yer temizleyici çocuklara iş bırakmadı sağolsun seneye yer temizleyici olarak alabiliriz mesela

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #1871 : 25 Nisan 2015, 00:51:13 »
Güzelce dinlenip 2.etabın ilk maçında fişi çekelim.Gui'nin önünde kutlayalım.

Çevrimdışı nsmert

• Üye
« Yanıtla #1872 : 25 Nisan 2015, 00:52:20 »
Öyle deme beni alan şampiyon olur diyordu bi zamanlar kendileri bugün yer temizleyici çocuklara iş bırakmadı sağolsun seneye yer temizleyici olarak alabiliriz mesela

insallah bu sezon kupa alamadan kapatacaklar sezonu. loser
naz

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #1873 : 25 Nisan 2015, 01:14:59 »
Toplasan 4-5 mac izledim birseyler yazsam mı diye korkuyorum
Baslayalım :D

1.si, Ben bu bizim pasör ablaya hasta oldum. ÖZellikle ilk sette (digerlerini aynı konsantrasyonla izleyemedim :D) vakıf savunmasını bildigin mal etti. kedi fare gibi oynadı desek yeri.
müthiş bir oyuncu oldugu belli ki zaten sosyal medyadan sordugum sorularla gelmiş gecmiş en iyilerden oldugunu ögrendim

1-2 pozisyonda toplar o kadar dengesiz geliyordu ki bu ablaya, ellerinde birsey var sanki topun gelişiyle bu ablanın parmaklardan cıkısı gece gündüz. Top ne kadar savruk gelirse gelsin bu parmaklardan müthiş dengeli cıkıyor.

Aynı olay karsı pasörde yok. onu net söyleyebilirim, kısıtlı bilgimle.. Tamamen analitik geometri gözüyle bakıyorum :D

2.si, Kim'i az cok tanıyorum bu mac bence sıradandı onun icin.. Yani sıkılacak cok kursunu vardı daha.. ona ragmen kolay bir galibiyet oldu.

Bizim takım nasıl Sampiyonlar ligi sampiyonu olamamıs anlamadım. Hepsini tokatlıyoruz
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2015, 01:24:25 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #1874 : 25 Nisan 2015, 01:47:42 »
Toplasan 4-5 mac izledim birseyler yazsam mı diye korkuyorum
Baslayalım :D

1.si, Ben bu bizim pasör ablaya hasta oldum. ÖZellikle ilk sette (digerlerini aynı konsantrasyonla izleyemedim :D) vakıf savunmasını bildigin mal etti. kedi fare gibi oynadı desek yeri.
müthiş bir oyuncu oldugu belli ki zaten sosyal medyadan sordugum sorularla gelmiş gecmiş en iyilerden oldugunu ögrendim

1-2 pozisyonda toplar o kadar dengesiz geliyordu ki bu ablaya, ellerinde birsey var sanki topun gelişiyle bu ablanın parmaklardan cıkısı gece gündüz. Top ne kadar savruk gelirse gelsin bu parmaklardan müthiş dengeli cıkıyor.

Aynı olay karsı pasörde yok. onu net söyleyebilirim, kısıtlı bilgimle.. Tamamen analitik geometri gözüyle bakıyorum :D

2.si, Kim'i az cok tanıyorum bu mac bence sıradandı onun icin.. Yani sıkılacak cok kursunu vardı daha.. ona ragmen kolay bir galibiyet oldu.

Bizim takım nasıl Sampiyonlar ligi sampiyonu olamamıs anlamadım. Hepsini tokatlıyoruz

Mirac adamimsin :)