Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 234388 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: BVL Playoff 1-4 Final Etabı 2. Devre 29/30 Nisan/1 Mayıs 2015
« Yanıtla #2010 : 29 Nisan 2015, 23:51:01 »
Bu takıma , Kim'in yanına Kosheleva yakışır.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #2011 : 29 Nisan 2015, 23:52:22 »
Gui hırtının-tahminim- Polen'in ayağı çizgiye bastı diye itiraz ettiği ama vakıf'lıların fileye deyip değmediğini gösterildi diye tekrarlanan pozisyonda kim haklıydı?
Kendi adıma 2 kez kritik yerde vakıf'lıların fileye vurup devam ettirildi diye gördüğüm pozisyonda top fileden mi bizim oyunculardan mı döndü?
Abbo'ya kırmızı neden verildi(karar doğru muydu)?

Ayrıca KİM koydu KİM koydu vakıfbank'a KİM koydu. :))))
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2015, 23:52:42 Gönderen: Bülent »
...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2012 : 29 Nisan 2015, 23:54:12 »
niye...neyse boşver...kardeşim ben beyin ameliyatı geçirmiş, şekeri tirigig asiti, kolestrolu bilumum her boku olan bir adam olarak seyrediyorum da size ne oluyor...Bırakın bunları güzel sinerji yaratın bu takım için...hele f4 için aynı moda girmeyin ne olur

Basketbol ve diger branslarda sikintim yok.  Keza voleybolda da.  Ama su Vakifbank kadar beni rahatsiz eden baska bir takim daha yok.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2013 : 29 Nisan 2015, 23:56:12 »
Basketbol ve diger branslarda sikintim yok.  Keza voleybolda da.  Ama su Vakifbank kadar beni rahatsiz eden baska bir takim daha yok.

hepsi sırça köşk..biraz zorla hemen kırılıyorlar..yeter ki doğruyu bulalım

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2014 : 29 Nisan 2015, 23:58:37 »
hepsi sırça köşk..biraz zorla hemen kırılıyorlar..yeter ki doğruyu bulalım

Bu dizilim, gec de olsa, birbirinin eksikliklerini kapatan; uyumlu bir dizilim oldu. 

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
« Yanıtla #2015 : 30 Nisan 2015, 00:05:56 »
Tebrikler meleklerim. Kim harikasın harika...
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı obudak

• Üye
« Yanıtla #2016 : 30 Nisan 2015, 00:07:20 »
Maçtan kırkbeş dk. oldu döneli. Foruma bakayım dedim doğru tespitler ve güzel totemler yapmışsınız. Play offun belki de sezonun en önemli maçıydı ve yer bulabilir miyim endişesiyle kızlarımla gittiğim maçta taraftar beni hayal kırıklığına uğrattı. Maalesef münferitler dışında GFB ve Ünifeb yoktu. O yüzden organize bir destekte olmadı 4. sete kadar. İlk iki set gerçekten hem defansta hem hücumda kötüyken vakıf tam tersi blokları yerinde hücumları da bazen şansla da olsa iyiydiler. Evet yazmışsınız Merve kötü günündeydi ancak kenardan bakınca boy farkı bariz Vakıftan yanaydı. Bu anlamda Naz en önemli fark yapan oyuncu maalesef. Hem boy hem yerli pasör anlamında bu yabancı kuralı devam edecekse bence Gözdeden ziyade Naz alınmalı. Aynı zamanda Kübra da öyle genç, uzun ve hem orta hem P.Ç. oynadı. Bosetti her ne kadar iyi zıplayıp, aklıyla oynasa da blok anlamında Lo biancoyla zaaf oluşturuyor.
İlk 2 set gidince açıkçası bu oyun ve formla maçı verecez ne koparsak kar diyerek 1 sete razıydım. Ancak Kim faktörü 3. setin sonlarıyla birlikte ortaya çıktı ve bizleri coşturdu. Vakıfın hakem oyunları ve balları da bitince ivme bize döndü. Fakat bu çok önemli maçı ve büyük ihtimalle Şampiyonluğu da KİM getirdi. Yarın ve Cuma günü şehir dışında olacağımdan kupa maçına gidemeyeceğim ancak sezon finalini hafta içine alarak zaten az olan seyirciyi kaçırmayı mı hedefledi federasyon sormak lazım. Gerçi herşeye rağmen saat 8'deki maçın mazereti olamaz. Ancak gördüğüm benim gibi çoğu insan gerek 3 temmuz sonra başkanın tutumları ve yanlışları gerekse de siyaset, cemaat gibi etkenlerle spordan soğutulmuşuz.

Her neyse sonuçta ŞAMPİ... gibiyiz :) Kadın basketbola da Voleyboldaki gibi içimizdeki birini Çiğdem Kaptanımız gibi Serap, Nalan vb. getirseler de bu bizans oyunlarından kurtulsak.   

Çevrimdışı obudak

• Üye
« Yanıtla #2017 : 30 Nisan 2015, 00:09:55 »
Gui hırtının-tahminim- Polen'in ayağı çizgiye bastı diye itiraz ettiği ama vakıf'lıların fileye deyip değmediğini gösterildi diye tekrarlanan pozisyonda kim haklıydı?
Kendi adıma 2 kez kritik yerde vakıf'lıların fileye vurup devam ettirildi diye gördüğüm pozisyonda top fileden mi bizim oyunculardan mı döndü?
Abbo'ya kırmızı neden verildi(karar doğru muydu)?

Ayrıca KİM koydu KİM koydu vakıfbank'a KİM koydu. :))))

Aynen Bülent ben de çok net gördüm Vakıfın topu çok net fileden döndü hakem devam dedi akabinde de Abo'ya itirazı olmadan olsa da abartmadığı halde direkt kırmızı vererek rengini belli etti. Ayrıca haklısın sonuçta KİM vurduya gittiler... :)

Çevrimdışı cihatc

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #2018 : 30 Nisan 2015, 00:12:10 »

O pozisyonda yardımcı hakem, rakip fileye temas etti diye düdük çaldı. Ama aynı anda zaten topu da öldürmüştük. Fakat maalesef file hatası daha önce olduğu için sayı alsaydık öldürdüğümüz smaçtan değil rakibin fileye temasından dolayı alacaktık. Gui dallaması da fileye temas yok diye itiraz etti ve haklı çıktı. Kurallar gereği rallinin tekrar edilmesi doğru karar ama hakemin yanlış kararı bizim güzelim sayımızı yok etti. Yan hakem fileye temas uydurmasa sayıyı zaten almış olacaktık.

Çevrimdışı cihatc

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #2019 : 30 Nisan 2015, 00:13:50 »
kim çok büyük oyuncu ama insan olarak çok daha büyük kulübümüzde geçmişte ve günümüzde belki de gelecekte de herhangi bir branşta açık ara o branşta dünyanın en önemlisi sporcusu başka bilmiyorum

Heykelini dikmek lazım Burhan Felek'in önüne. Sonuçta sadece Fenerbahçe'ye değil, Türkiye'ye gelmiş en değerli voleybolcu.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #2020 : 30 Nisan 2015, 00:27:15 »
@obudak & @cihatc teşekkürler.
...

Çevrimdışı otuzbeşbuçuk

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #2021 : 30 Nisan 2015, 00:58:02 »
O pozisyonda yardımcı hakem, rakip fileye temas etti diye düdük çaldı. Ama aynı anda zaten topu da öldürmüştük. Fakat maalesef file hatası daha önce olduğu için sayı alsaydık öldürdüğümüz smaçtan değil rakibin fileye temasından dolayı alacaktık. Gui dallaması da fileye temas yok diye itiraz etti ve haklı çıktı. Kurallar gereği rallinin tekrar edilmesi doğru karar ama hakemin yanlış kararı bizim güzelim sayımızı yok etti. Yan hakem fileye temas uydurmasa sayıyı zaten almış olacaktık.

Adam sayı aldıgımız anda file hatası çaldı vakıfa ve ben daha monitöre bakılmadan pozisyonun file hatası olmadığını anlamıştım sırf vakıf itiraz etsin sayı tekrarlansın diye çalınan bir düdüktü çalan da geçen sene erkek takımımızın şampiyonluğuna malolan skandal kararı veren cinconlu erdal denen karektersiz.
Hatırlayalım: https://lh3.googleusercontent.com/proxy/g-tAyP78YTZmO4yEIJO45oT40C-lr4w56D644Im-m2uhYpqTPG0YLQD3l4xfoouIzUSs2b5T0MH8vHvJumB7vWc3iNwPFufqvsJZNkV-x7xwgRynOcfHdRvclojK5pQZjqTQ=w384-h384-nc
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2015, 01:01:34 Gönderen: otuzbeşbuçuk »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2022 : 30 Nisan 2015, 01:31:13 »
Volkan abimizden yediğimiz fırça üzerine birkaç cümle kurmak istedim.
2. 0 geriden gelip 3 2 kazanmak hemde vakıfbanka karşı muazzam bi olay.. Cidden cok önemli bi geri dönüş yaptık.
Bizim  Abbondanza'nıın içine Guidetti kaçmış gibi
cev den elendikten sonraki Abbo ya kefilim
inanılmaz güzel kadri kuruyor ve maç içi rotasyonlari filan muhteşem. Tepkiler filan cidden çok iyi.
yabancı rotasyonda doğru tercih  kim/bosetti ve lo bianco olmalı. Bu yabancı rotasyonu ve yapacağımiz savunma bizi şampiyon yapacaktır
montano Kötü oyuncu demiştim ne yazikki haklı çıktım.
Sadece zıplayarak voleybolcu olunmaz. Takima katkisi yok. denecek kadar az . Voleybol basit bi spor oyun zekası biraz iyi olduğu zaman hemen fark ediyor . Montano 3 yabancili sistemde gereksiz bi oyuncu
bu yabancı rotasyonu ve geri kalan Turkler iyi savunma yaparak sonuca giderler.
Iyi hücum ettiğimiz için değil ama iyi savunma yaptigimiz için kupayı alacağız. .
Allah yardımcımız olsun

Ekleme yapmak istedim.
Cev den elendigimiz için kendisine çok kızdım ama sin 2 aylık performansi oldukça iyi .
ze gelmez,  hugh ( eski amerika erkek & bayan voleyvol takımları koçu ) işi zor ..
o zaman daha dikkatli kadro kurulması şartıyla abbo ile devam edelim. Biraz alınacak oyuncu ve tercih edilecek Türk oyuncularda dikkat edelim gerisi sorun değil...
kraly filan yazan var değerli dostlarim arasında,  o da hikaye. Esas amerika da devrim yapan sistem kuran adam Hugh dur. Alınabilecek ise onu almak lazım ama bütçe vs zor geliyor...
gerçekci olmak lazım.
çaprazimiz polen in %20 ile hücum edip aadece 7 sayı ürettiği maçı kazandik hemde 2.0 geriden gelip kazandik 
kim muhtesem oynadı
bosetti manset savunma da iyyidi bizdeki en yüksek hücum performansı ile oynadı..
lo zaten muazzam
o kadar iyi savunma yaptıkki orta oyuncu harici smacoleri %40 i dahi bulamadilar hücumda
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2015, 09:10:07 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
« Yanıtla #2023 : 30 Nisan 2015, 02:16:04 »
Doyamadım doyamadım seyretmeye KIMI ben:)
3.seti tekrar seyrediyorum deli zevkli..Kim dantel gibi işlemiş:)
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2024 : 30 Nisan 2015, 02:33:39 »
Doyamadım doyamadım seyretmeye KIMI ben:)
3.seti tekrar seyrediyorum deli zevkli..Kim dantel gibi işlemiş:)
Aaaaa abartmayalım lütfen o sadece en iyi 3 voleybolcudan 1i ne malum 1. Olduğu siz de heeee😜