Maçtan kırkbeş dk. oldu döneli. Foruma bakayım dedim doğru tespitler ve güzel totemler yapmışsınız. Play offun belki de sezonun en önemli maçıydı ve yer bulabilir miyim endişesiyle kızlarımla gittiğim maçta taraftar beni hayal kırıklığına uğrattı. Maalesef münferitler dışında GFB ve Ünifeb yoktu. O yüzden organize bir destekte olmadı 4. sete kadar. İlk iki set gerçekten hem defansta hem hücumda kötüyken vakıf tam tersi blokları yerinde hücumları da bazen şansla da olsa iyiydiler. Evet yazmışsınız Merve kötü günündeydi ancak kenardan bakınca boy farkı bariz Vakıftan yanaydı. Bu anlamda Naz en önemli fark yapan oyuncu maalesef. Hem boy hem yerli pasör anlamında bu yabancı kuralı devam edecekse bence Gözdeden ziyade Naz alınmalı. Aynı zamanda Kübra da öyle genç, uzun ve hem orta hem P.Ç. oynadı. Bosetti her ne kadar iyi zıplayıp, aklıyla oynasa da blok anlamında Lo biancoyla zaaf oluşturuyor.
İlk 2 set gidince açıkçası bu oyun ve formla maçı verecez ne koparsak kar diyerek 1 sete razıydım. Ancak Kim faktörü 3. setin sonlarıyla birlikte ortaya çıktı ve bizleri coşturdu. Vakıfın hakem oyunları ve balları da bitince ivme bize döndü. Fakat bu çok önemli maçı ve büyük ihtimalle Şampiyonluğu da KİM getirdi. Yarın ve Cuma günü şehir dışında olacağımdan kupa maçına gidemeyeceğim ancak sezon finalini hafta içine alarak zaten az olan seyirciyi kaçırmayı mı hedefledi federasyon sormak lazım. Gerçi herşeye rağmen saat 8'deki maçın mazereti olamaz. Ancak gördüğüm benim gibi çoğu insan gerek 3 temmuz sonra başkanın tutumları ve yanlışları gerekse de siyaset, cemaat gibi etkenlerle spordan soğutulmuşuz.
Her neyse sonuçta ŞAMPİ... gibiyiz

Kadın basketbola da Voleyboldaki gibi içimizdeki birini Çiğdem Kaptanımız gibi Serap, Nalan vb. getirseler de bu bizans oyunlarından kurtulsak.