Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 240528 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bence vasat bir maç değildi. Fazla basit hata olan bölümler öyle gösterdi ama çok güzel savunmalar, ralliler de izledik. İbre bir o tarafa bir bize döndü, heyecanlıydı da son sayılara kadar. Daha ne olsun :)

Ozlem yapma :)  Kalite yerlerdeydi: ralli desen Yesilyurt - Nilufer macinda da var.  Final Four'un en buyuk favorileri olan iki takima yakismadi. 

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Ozlem yapma :)  Kalite yerlerdeydi: ralli desen Yesilyurt - Nilufer macinda da var.  Final Four'un en buyuk favorileri olan iki takima yakismadi. 

Hihihi olsun, potansiyel gördüm ben. Güzel maçlar olacak :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
Ben zaten hiçbir yerde Merve bugun cok iyiydi demedim. Bir eczacı taraftarı olsam onlarin koçunu da elestirirdim. Mac vasat bir macti. Tek isildayan; hücumu, servisleri, blokları ve bitmek bilmeyen enerjisi ile Kim'di.

Karsidaki Hoca'nin yapabilecegi pek bir sey yoktu.  Bence eldekileri guzel kullandi.  Anladigim kadariyla Asuman son anda apandisit nedeniyle kadro disi kaldi.  Bu da as pasorun son anda devre disi kalip, yedek pasorun cok kisitli zamanda takimla calismasi demek.  Zaten Nilay'in ahim sahim bir pasor olmadigini da goz onune alinca, fena degillerdi. 

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bence vasat bir maç değildi. Fazla basit hata olan bölümler öyle gösterdi ama çok güzel savunmalar, ralliler de izledik. İbre bir o tarafa bir bize döndü, heyecanlıydı da son sayılara kadar. Daha ne olsun :)

Fürst fürst gibi değildi, Poljak'ın damarları bile çıkmadı maçta. Larson formada Larson yazmasa Eczacı bunu nerden bulmuş dedirtirdi. Neslihan ununu elemiş bir oyuncu görüntüsündeydi. Pasörlere gelirsek bu seviye takımlara kesinlikle yakışmıyor. Karşılıklı bazı rallilerde öyle paslar attılar ki oyuncuları sakatlayacaklardı. Bizim takımda da muazzam oynayan bir Kim haricinde dönem dönem parlayan Montano ve Eda harici tüm oyuncular kendi performanslarının altındaydı. Hocaların tercihleri de cabası.
Yalnız heyecan konusuna katılıyorum. Uzun zaman sonra ilk defa bu kadar heyecanlandım son sette :)
Daha iyi olacağız biz. Ben bu takıma güveniyorum. Ligde de avrupada da şampiyon olacak bu takım.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Larson 56 topta 10 sayı almış, 7 blok yemiş. Bu da Nilay farkı diyelim mi :)
ahaha vallaha iki tane kötü pasör vardı sahada
ama Larson nun durumu Besim ile alakalı :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
ahaha vallaha iki tane kötü pasör vardı sahada
ama Larson nun durumu Besim ile alakalı :)

Haydaaaa :)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Zeytinyaplı dolma götünü kaldıramıyordu ama % 35 civarı hücum ediyordu
Montano kaldırıyore da ne oluyor o da % 34 hucum ediyor
ama Montanoya tek laf yok hatta kurtarıcı oluyor. benim Zeytinyağlı dolmamı geçen sene  burada yediniz bitirdiniz :)
bu kadar iyi manşet aldığın maçta ortaları bu kadar az kullanıp oyunu sadece Kİm in zerine yıkıyorsa Elif de bi zahmet gitsin.
harbiden ne zaman gidecek de kurtulacağız merak ediyorum

Besim oluruz takım oluruz biraz daha fazla zamana ihtiyacımız var Bosetti olsaydı çok farklı olaiblirdik geçiş süresi biraz sancılı olacak
haftaya da VAkıfbank'a koyduk mu tadından yenmez

bu arada Larson içine kim kaçmış yahu ? besim sen mi kaçtın diyeceğim ama Londra'dasın zor olur.
yoksa LArson yazın tatil için Londra'ya mı geldi :) 8)

Abi çok iyi manşet almadık be..Çok hata yaptık aksine.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi çok iyi manşet almadık be..Çok hata yaptık aksine.
hataya laf etmiyorum ki muratım
% 56 % 44 ... oldukça tatmin edici oranlar. yapılan 16 hataya laf etmiyorum ama hata haricinde pasöre iyi toplar gitti ama ELif işte

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Ynt: BVL 6. Hafta Vakıfbank - Fenerbahçe Grundig 22.11.2014 [17.00]
« Yanıtla #638 : 17 Kasım 2014, 00:05:55 »
Takımın Eczacıbaşı maçındaki hatalarını görüp, hafta içi dinlenmesi ile daha iyi oynayacağını umduğum bir maç. Vakıfbank'ı bu sefer koşulsuz yenmemiz lazım

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #639 : 17 Kasım 2014, 00:13:40 »
Maç d smart ta..Yazık yav
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #640 : 17 Kasım 2014, 00:21:15 »
3+2 de olsa kazanalim..

• Üye
Bu takim geleceğini garantiye almak istiyorsa yerli bir libero ve yerli bir smaçör daha bulmali...ezgi bence yerli pasör için yeterli..özellikle lo biancodan öğrenecekleri ile iyi pasör olacaktır...

• Üye
Bosetti gelince savunma ve servis karsilama sorunları belli bir seviyede duzelecektir kesinlikle..

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #643 : 17 Kasım 2014, 00:33:07 »
Bugunku gibi oynarsak, Vakifbank rahat alir. 

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #644 : 17 Kasım 2014, 01:03:50 »
Bugunku gibi oynarsak, Vakifbank rahat alir. 

Buna katılmıyorum..Vakıf da iyi değil..

+ Biz çok kötü değiliz..Mesela blok sayısına hücum sayısına bakınca sıkıntının nerede olduğu açık..
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2014, 01:04:27 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM