"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vakıfbank en önemli rakibimiz. Öncelikle başarı konusunda son derece iyiler , Neslihan gibi takımın ahengini bozabilecek hayali bir stara sahip değiller ve artı olarak başlarında son derece iyi bir antrenör var. Bana göre Eczacıbaşı takımından daha tehlikeliler. Eczacıbaşı mental sağlamlık gerektiren iyi servise dayalı maçlarda Larson'un çaprazına Esra'yı , Asuman'ın çaprazına da Cruz'u adapte edemezse (ki şu an için bu formasyonda değiller) özellikle Avrupa da yine hüsrana uğrar. Yarın ki maç hem rakibe hemde taraftara mesaj anlamında iyi bir seçenek olarak görünebilir. Ama kendi açımdan bu maça fazla anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum. Alınacak herhangi bir galibiyet veya mağlubiyet üzerine keskin çıkarımlar yapmayı şu aşamada oldukça sağlıksız buluyorum. Bizim için esas belirleyici olacak olan maçlar (sağlam çıkarımlar yapabileceğimiz maçlar) Şubat'tan itibaren kendini gösterecektir.
3-0 alıcaz maçın başında naz sakatlanıcak çıkcak
Haydaa, yalnizca Meliha ile ne yapacağız bakalım. Neden boyle riskli secimler yapiyor bu Abbondanza. Bakalim ne olacak..
Risk almadan, Vakifbank'i bu haliyle yenmek zor.
Haklısın ama manseti saglama almadan hersey fazla riskli geliyor bana
Manset, oyle veya boyle, bayagi kotu zaten. Takim hazir degil: kazanmasi zaten zor (bu ana kadar olan maclari dusununce). O yuzden, fazla da onemsemiyorum. Serkan (Sisley_Volley)'in dedigi gibi Subat'a kadar sabretmeliyiz cunku o ana kadar gercek Fenerbahce'yi izleyemeyecegiz. Bu sadece kotu manada degil, iyi oyun acisindan da gecerli. Iyi oyun oynasak bile, tum takimlarin esas performansi Subat'a dogru oturacagi icin, onemli olan o donemde performansimizin zirvesine cikmamiz.
Evet oyle ya da boyle sabredecegiz Bakalim belki de tutar bu hamle..
Genc Fenerbahceliler iceri girmis, protesto da var destek de var. Karsi tribunde de Anadolu GFB, sayica daha az. Kaos olmazsa fena degil ama korkmuyor da degilim. Vakif taraftari her zamanki gibi az.