Gönderen Konu: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası  (Okunma sayısı 115270 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #570 : 12 Nisan 2015, 20:54:16 »
Evet beyler neydi dusturumuz...FENER TERSTEN SAPLAR

Çevrimdışı CemiL

• Üye
  • Yer: Adana
« Yanıtla #571 : 12 Nisan 2015, 20:54:30 »
oha..konu ile ilgili değil Prag Ekaterinburg'u da yenmiş...

Aynen şok oldum. Biz Prag'ı yenseydik bugün kötü oynayan Eka'dan kupayı alabilirmiydik acaba sorusu bir an aklıma geldi.Ama yok biz gene daha fazla şaçmalardık olmazdı dedim ve hafızamdan sildim.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #572 : 12 Nisan 2015, 20:56:16 »
yalnız bu Eda çok şımarık ha...Rakip takımda olsa acayip gıcık olabilirdik-)))))))))))))))

Civi civiyi sokermis :)

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #573 : 12 Nisan 2015, 20:56:45 »
Ulan kel bu kadar çok saçmalamasan bu güne kadar sevebilirdik seni de be sempatik olabilecek tip var aslında

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #574 : 12 Nisan 2015, 20:57:53 »
Helal olsun kızlara vakıfa koymak kadar zevkli bu şey yok + bosetti ve lo ya artik kimse laf demez insallah

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #575 : 12 Nisan 2015, 20:58:01 »
Beyler Basketbolu ilgili yerlere yazın buraya değil, o değil de Vakıfa ...... da tadına doyulmuyormuş. :)

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #576 : 12 Nisan 2015, 21:00:24 »
Ulan kel bu kadar çok saçmalamasan bu güne kadar sevebilirdik seni de be sempatik olabilecek tip var aslında

aynı şeyler aklımdan geçti :D

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #577 : 12 Nisan 2015, 21:01:05 »
Hakan Abi sana bir daimi kadro acip, devamli voleybol maci izletelim :)

İki sene öncesine kadar (Cem bilir) Fenerbahçe'nin beş ana şubedeki tek maçını kaçırmazdım. Erkek basketbol, kadın basketbol, erkek voleybol, kadın voleybol ve futbol. Fenerbahçe Ülker bir yana soğuduk artık hepsinden... Geçen yıl yine kenarından köşesinden takip ettik ama bu sezon Fenerbahçe Ülker ve futbol takımı dışında diğer şubelerde tek maç izlememiştim yeminle. Hele hentbolla birlikte dünyanın seyir zevki en düşük iki branşından birisi olan ama sırf Fenerbahçe'nin hatırına senelerce izlediğimiz kadın basketbolunu gördüm mü cin çarpmış gibi oluyor ve saniyesinde kanalı değiştiriyordum. Ama bu hakikaten güzel maç oldu.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #578 : 12 Nisan 2015, 21:02:33 »
aynı şeyler aklımdan geçti :D
Bir de şampiyon yapsın o zaman sever miyiz ki acaba?😊

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
« Yanıtla #579 : 12 Nisan 2015, 21:04:11 »
Maçı izlemeyi bıraktım ve sonuç istediğimiz gibi oldu. Yalnız çok güzel oldu sıkılmıştım Vakıfbanka yenilmekten. #FenerTerstenSaplar :D
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #580 : 12 Nisan 2015, 21:06:19 »
Benim için seyir zevki olarak branş sıralamamız erkek basketbol bayan voleybol futbol(3 Temmuz öncesi açık ara ilk sıraydı) erkek voleybol bayan basketbol (geçen yıldan sonra son sıraya düştü)

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #581 : 12 Nisan 2015, 21:08:35 »
Kim 35 sayı. Gerçek MVP. İnanılmaz bir oyuncu. Servis, Smaç, Blok. Ne ararsan vardı bügün.
Yanılmıyorsam 3 yıl aradan sonra Türkiye sınırlarındaki ilk kupamız. Şeytanın bacağını kırdık. İnşallah darısı ligin başına. Lo Bianco da çok iyiydi. Hakkını teslim etmek lazım. Rakipte Rasiç hariç 10 sayıyı geçen yok.
Şampiyonlar liginin burukluğu hep içimde olacak ama ne olursa olsun şunlara koymak, koyarken de kupa almak büyük mutluluk.
Şu Kim'in yanına lütfen seneye Koshaleva. Tüm zamanların en iyi smaçör ikililerinden birisi olur. Durdurulmaz oluruz. Şans mans kurtaramaz kimseyi.
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2015, 21:11:15 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
« Yanıtla #582 : 12 Nisan 2015, 21:08:43 »
yalnız reşat yazıcıogluyu pek sevmesemde dogru bir tepit yaptı oda Kim in voleybolcular arasında MAJESTE ünvanını söylemesine sonuna kadar katılıyorum kesinlikle iyiki bizim takımdasın majesteleri

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #583 : 12 Nisan 2015, 21:10:58 »
Kim 35 sayı. Gerçek MVP. İnanılmaz bir oyuncu. Servis, Samaç, Blok. Ne ararsan vardı bügün.
Yanılmıyorsam 3 yıl aradan sonra Türkiye sınırlarındaki ilk kupamız. Şeytanın bacağını kırdık. İnşallah darısı ligin başına. Lo Bianco da çok iyiydi. Hakkını teslim etmek lazım. Rakipte Rasiç hariç 10 sayıyı geçen yok.
Şampiyonlar liginin burukluğu hep içimde olacak ama ne olursa olsun şunlara koymak, koyarken de kupa almak büyük mutluluk.
Şu Kim'in yanına lütfen seneye Koshaleva. Tüm zamanların en iyi smaçör ikililerinden birisi olur. Durdurulmaz oluruz. Şans mans kurtaramaz kimseyi.

Sen ben istiyoruz Koshelevayı da çapsız adamlar var yönetici olarak onlar halen kibirlerini büyütüyorlar. Kosheleva da yüzde 99 gitti Eczacıya malesef :(

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
« Yanıtla #584 : 12 Nisan 2015, 21:12:25 »
şöyle düşünüyorumda majeste ve gamova yanyana aman tanrım didim karşı takımdakilerde ne sinir yıpratır ama