Gönderen Konu: Fenerbahçe Erkek Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 118451 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: EVL 5. Hafta Fenerbahçe - G.Saray FXTCR 09.11.2014 [18.00]
« Yanıtla #210 : 09 Kasım 2014, 19:59:44 »
Bu macun kaybedilmesi deki sorumlu ne yazik ki metin...tamamen düştü oyundan.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #211 : 09 Kasım 2014, 20:00:25 »
Bugun gunumuzde degildik.

• Üye
« Yanıtla #212 : 09 Kasım 2014, 20:00:29 »
Metin ne top öldürüyor nede savunma yapuyor..sahada geziniyor resmen.
Ne yazikki eline gelen firsati tepti.
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2014, 20:00:58 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #213 : 09 Kasım 2014, 20:09:12 »
Ahh metin ahh...firsati teptin...
Saglik olsun

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #214 : 09 Kasım 2014, 20:10:05 »
kötü oyun kötü skor :(
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #215 : 09 Kasım 2014, 20:10:59 »
Metin'in daha cok kredisi var.Guzel sayılar da yaptı.Ben bir mac ta Serkan'ın muhtesem oynayıp kazandırdıgı bir mac gormek istiyorum.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #216 : 09 Kasım 2014, 20:18:47 »
Geçmiş olsun :-/

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
« Yanıtla #217 : 09 Kasım 2014, 21:15:09 »
Sagolsun Aziz Yıldırım , protestoların kendisine zarar vermesinden çekinerek, bu boş salon ambiansının Fenerbahçe' ye zarar vermesini tercih ederek maçı 3-1 alan taraf oldu.

Öncelikle yazayım, yıllardır maçlara giden birkaç kişi ile maçın ilk set sonunda otel kapısından kaçak girmek zorunda kaldık. İvan önümde oturuyordu, en az iki hafta sürecek bir sakatlık problemi varmış.

Maç öncesi salon dışında yüzlerce kişi birikti, gün boyu ne statta ne salon gişesinde bilet satışı yapılmadı. Dışarıda  erken saatlerden itibaren protestolar başladı, bir sürü çevik kuvvet takviyesi ile gişe önünde kuyruk olan taraftarlar karşı kaldırıma doğru boşaltıldı. Daha sonra  yönetim yanlısı grupta meşalelerle gösteriş yaparak geliverdi, karşılıklı slogan atışmaları ve bir iki sürtüşme ile grup liderlerine yüklenme harici vukuat yoktu.
Emniyet görevlileri kalabalık grubu salona almamak için kontrollü davrandı, sürekli yöneticilerle irtibattaydılar, Anadolu yakası gfb de içeri alınmayınca saat altı buçuga doğru ortalık boşaldı.

İçeriye sadece torpilli teyze ve amcalar , kulüp içi yakınları olanlar otel kapısından içeri alındı. Necdet Ronabar gibi adamlarla girişte dakikalarca tartıştım. Stattan bilet satılmadığından bihaber şekilde bana 50 maç için 200 liraya çıkartılacak voleybol kombinesinden bahsedip masal anlatıverdi, Abdullah Paşaoğlu ile de aynı şekilde yanlış işler yaptıklarını bizim gibilerin de soğuttuklarını konuştuk.

içeride maçtan alakasız kız altyapı oyuncuları selfie çekmekle, oğlan altyapı oyuncuları da onları kesmekle meşguldü. Sessiz sakin ortam, kafa şişiren tezahürat gürültüsünün olmadığı,  herkesin kendi kendine takılıp sahaya seslendiği , oyuncuların alkış temposu tuttuğu, ceza korkusundan uzak nezih bir derbi ortamı vardı. Böyle bir ortamda benim salona giriş hakkım engellenmişken hiçbir şey yapasım gelmedi.
Asıl kazanan Galatasaray değildi.
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #218 : 09 Kasım 2014, 21:24:36 »
Sagolsun Aziz Yıldırım , protestoların kendisine zarar vermesinden çekinerek, bu boş salon ambiansının Fenerbahçe' ye zarar vermesini tercih ederek maçı 3-1 alan taraf oldu.

Öncelikle yazayım, yıllardır maçlara giden birkaç kişi ile maçın ilk set sonunda otel kapısından kaçak girmek zorunda kaldık. İvan önümde oturuyordu, en az iki hafta sürecek bir sakatlık problemi varmış.

Maç öncesi salon dışında yüzlerce kişi birikti, gün boyu ne statta ne salon gişesinde bilet satışı yapılmadı. Dışarıda  erken saatlerden itibaren protestolar başladı, bir sürü çevik kuvvet takviyesi ile gişe önünde kuyruk olan taraftarlar karşı kaldırıma doğru boşaltıldı. Daha sonra  yönetim yanlısı grupta meşalelerle gösteriş yaparak geliverdi, karşılıklı slogan atışmaları ve bir iki sürtüşme ile grup liderlerine yüklenme harici vukuat yoktu.
Emniyet görevlileri kalabalık grubu salona almamak için kontrollü davrandı, sürekli yöneticilerle irtibattaydılar, Anadolu yakası gfb de içeri alınmayınca saat altı buçuga doğru ortalık boşaldı.

İçeriye sadece torpilli teyze ve amcalar , kulüp içi yakınları olanlar otel kapısından içeri alındı. Necdet Ronabar gibi adamlarla girişte dakikalarca tartıştım. Stattan bilet satılmadığından bihaber şekilde bana 50 maç için 200 liraya çıkartılacak voleybol kombinesinden bahsedip masal anlatıverdi, Abdullah Paşaoğlu ile de aynı şekilde yanlış işler yaptıklarını bizim gibilerin de soğuttuklarını konuştuk.

içeride maçtan alakasız kız altyapı oyuncuları selfie çekmekle, oğlan altyapı oyuncuları da onları kesmekle meşguldü. Sessiz sakin ortam, kafa şişiren tezahürat gürültüsünün olmadığı,  herkesin kendi kendine takılıp sahaya seslendiği , oyuncuların alkış temposu tuttuğu, ceza korkusundan uzak nezih bir derbi ortamı vardı. Böyle bir ortamda benim salona giriş hakkım engellenmişken hiçbir şey yapasım gelmedi.
Asıl kazanan Galatasaray değildi.
Başkan kına yaksın Kerem
yıllarca emek verip bir bu noktaya getirdiği Amatör branşların içine ediyor...
ben yaptım ben bozarım diyor.
tebrik ediyoruz kendisini

• Üye
« Yanıtla #219 : 09 Kasım 2014, 21:48:47 »
Kritik yerlerde nikic ve bohme hariç sicak el olmayunca bloklara takildik...

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
« Yanıtla #220 : 09 Kasım 2014, 22:36:47 »
İbrahim zoruna mı gitti diye bağıran taraftar kalp ben :)

Sayıca çok az olduğumuzdan olabildiğince GS.lı oyuncuları bozmak istedik.İbrahim her sayıda çok sevindiği için onunla epey uğraştık ama maalesef bu gün oyuncularımız çok formsuz olduğundan fazla bir işe yaramadı.Salona biletli seyirci almadılar,sadece yönetimin tanıdıkları girebildi,biz ihtiyar heyetini de bildiklerinden bizleri topluca otelin kapısından içeri aldılar.Maalesef dışarda binllerce taraftar içeri giremedi.Sevgili Kerem'in affına sığınarak aşağıda verdiğim linkte salonun maç seromonisindeki durumunu gösteren videoyu çektim.
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2014, 22:47:26 Gönderen: Süleyman Özgül »
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
« Yanıtla #221 : 09 Kasım 2014, 23:31:41 »
Biletin hiç satılmadığına inanamıyorum. İyi ki ne bilet için stada gitmeye ne de salona gelmeye kalkmamışım.
Bu kadar emekle bu günlere gelen amatör şubelerin düştüğü/düşeceği durum çok üzücü.

Çevrimdışı Mert Uzun

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • Mertuzn
« Yanıtla #222 : 09 Kasım 2014, 23:55:31 »
bir umut gittik ama giremedik saatlerce kapıda protesto ettik yazık bu kadar insana bir de çevik kuvvet çağırmışlar biz gidene kadar beklediler sanki terör örgütüyüz :)

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
EVL 6. Hafta Palandöken Bld - Fenerbahçe 15.11.2014 [14.00]
« Yanıtla #223 : 10 Kasım 2014, 09:40:50 »

Ligin 6. maçında Erzurum deplasmanında Palandöken Belediyesi ile karşılaşacağız.

15 Kasım Cumartesi

14.00 PALANDÖKEN BLD. - FENERBAHÇE

Ligde 5 maç sonunda Fenerbahçe 9 puanla 3. sırada yeralırken, Palandöken Bld. 2 puanla son sırada bulunuyor.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Ynt: EVL 6. Hafta Palandöken Bld - Fenerbahçe 15.11.2014 [14.00]
« Yanıtla #224 : 10 Kasım 2014, 11:04:07 »
Eee herhalde halledilir....
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.