Voleybol > Dünya-Avrupa-Türkiye Voleybolu

Kadın Voleybol Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası Maçları

(1/37) > >>

Anka:
Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımının maçları dışında kalan takımların Bayanlar Voleybol Türkiye Ligi ve Türkiye Kupasında oynadıkları maçlar.

Rufat Sharafli:
Kura cekimi hangi kanaldan yayinlanacak acaba


Sent from my iPhone using Tapatalk

Rufat Sharafli:
Buraya yazalim, tvf play off statusuni yine degistiriyormus. Ne sacma sey ya hicbirsey anlamadim..

http://www.voleybolextra.com/35847/halkbank-derbi-ile-baslayacak/ sona kadar okuyun


Sent from my iPhone using Tapatalk

Rufat Sharafli:
İrem abla izah etti sağolsun. Ya bu nasıl saçma birşeydir Allahım yarabbim ya neyin peşinde bunlar. Yarı finale kalan ilk 4 takım, önce birşehirde sonra bir şehirde oynayacak, bir takım altı maç oynayacak, en çok puanı alan şampiyon olacak. 3-0 ve 3-1 3 puan, 3-2 2 puan.. 2-3 1 puan. Futbolda ŞL grupları gibi, bunlada Avrupa kupalarına katılan takımlar belli olacakmış. Çok saçma çok Allah belanı versin TVF

Rufat Sharafli:
http://www.tvf.org.tr/webroot/img/uploads/dosyalar/2014-2015/1LIG-PLAY-OFF(ERKEK-BAYAN).xls

Resmi açıklama da geldi, rezillik..  Normal sezonun hiçbir anlamı yok bu durumda, play offda sıralamaya göre AVRUPA KUPALARINA giden takımlar belli olacak..  Yukarıda yazdığım gibi, 4 takım 2 farklı şehirde lig üsülü maçlar oynayacak, mesela biz ilk 4 e katıldığımız durumda 6 maç oynayacağız..  En çok puanı alan şampiyon olacak, bu durumda 6 maçın 6 sınıda 3-0 veya 3-1 kazanmamız gerekiyor. Ama maçların Burhan Felekte olmaması çok kötü olacak..

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git