Gönderen Konu: Forum Kuralları ve Prensipleri  (Okunma sayısı 2523 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurol1967

  • Ziyaretçi
Forum Kuralları ve Prensipleri
« : 28 Kasım 2013, 02:16:41 »
FORUM KURALLARI

1- Forumda yazılan mesajlardan tamamen yazan forum üyesi sorumludur. Şahısların yazdıkları yazılardan dolayı forumumuz hiçbir sorumluluk kabul etmez.

2- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen, din, dil, ırk, cinsiyet ayrımı, kişi ve kurumları küçük düşürücü ve siyaset mesajları yazılmamasını rica ederiz.

3-Başta Fenerbahçe Başkanı, yöneticileri, antrenörleri, oyuncuları olmak üzere, rakip takımlar içinde aynı şekilde küfür, hakaret, argo, aşağılayıcı dalga geçen, tahrik türü mesajlar yazılmamasını rica ederiz.

4-Forumda büyüklerin küçüklere, küçüklerin de büyüklere sevgi saygı prensibi esastır. Üyelerin birbirlerine küfür, hakaret, argo, aşağılayıcı mesajlar yazmamalarını rica ederiz.

5-Altını doldurduktan sonra ve genel ahlak + forum kuralları çerçevesinde her türlü fikir belirtmek, tartışmak serbesttir.

6-İkili tartışmalardan forumun amacı her ne kadar fikir beyan etme, tartışma olsa da mümkün olduğu kadar kaçınalım zira işin sonu kişiselleşmeye ve hoş olmayan durumlara gidiyor.

7- Forumda, büyük harfle yazı yazmaktan '' sanal alemde bağırmak anlamına geldiği'' için lütfen kaçınalım. Tabiki istemeden veya bilmeden yazı yazan dostlar olacaktır bu durumlarda yazıya gerekli düzenlemeler yapılacaktır.

8-Mesajlarımızda TÜRKÇE'mizi düzgün kullanmaya özel gösterelim  ''msn dili'' olarak tabir edilen mesajlaşmayı mümkün mertebe kullanmamaya çalışalım.

9-Mesajlarda ( özel mesajlar dahil) ve imzalarda site, blog v.s.reklamı yapılmasını istemiyoruz. Ancak bloglarınızda yazdığınız yazıları link vererek paylaşabilirsiniz.

10-Maçlarda bilet karaborsacılığı ve hukuki sorun doğurabilecek telif hakkı (film,müzik) ve maç linkleri paylaşmak yasaktır. Yetkili makamlar bilgi talep ettiği takdirde verilecektir.

11- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajları değiştirme ve silme hakkına sahiptir.

12- Forum kurallarına uymayan üyeler yöneticiler tarafından adabıyla uyarılır, davranışın bir kaç kez tekrarında sistemimizden kayıtları silinir.

13-Forum kirliliğine yol açmamak için başlık açarken daha önce açılmış bir başlık veya benzeri bir başlık olup olmadığına dikkat edilmeli, mesajlarınızı ilgili başlıklara yazmalısınız.

14-Yöneticiler her yazılan mesajı göremeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda lütfen o bölümden sorumlu yöneticilere bildiriniz. Bu forum sadece yöneticiler olan bizlerin değil hepimizin forumu.

15-Forumumuz da Ceza Sistemi yoktur mecbur kalmadıkça uygulamayı da düşünmüyoruz. Sadece yukarıda belirttiğimiz üzere önce uyarı sık tekrarı halinde üyeliği sonlandırma işleminde bulunulacaktır.

16-Üyelerimizin daha iyi iletişim için Yaş,Konum bilgilerini mutlaka doldurmalarını rica ederiz.
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2013, 08:59:58 Gönderen: KE-Billz »

gurol1967

  • Ziyaretçi
Ynt: Forum Kuralları ve Prensipleri
« Yanıtla #1 : 21 Mart 2014, 11:49:42 »
Maçlar sırasında klavyemizden anlık öfke ile istenmeden olduğuna inandığımız ''küfürler'' çıkabiliyor.
  Hemen hemen tüm üye dostlarımız özen gösterip bize yardımcı olmaya çalışıyor aslında.
Hepsine çok çok teşekkür ediyoruz.
 Hiç bir üyemize ceza vermek,ihraç etmek istemiyoruz.Son çare olarak bunu uyguluyoruz.
Bu vesile ile ''KÜFÜR'' konusunda ara sırada olsa olabilen istemediğimiz durumlarla karşılaşmamak
için tüm üyelerimizden hassasiyetlerinin devam etmelerini diliyoruz.
Teşekkürler.