Gönderen Konu: NBA  (Okunma sayısı 744312 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Ynt: NBA Playoffs
« Yanıtla #1320 : 15 Mayıs 2015, 08:17:05 »
hou kazandi artik burdan mac donmez

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1321 : 15 Mayıs 2015, 08:17:10 »
Houston 10 sayı öne geçti. Son 1:15... Eğer kazanırlarsa hem seriyi 3-1'den eşitlemiş olacaklar, hem de 6. maçı 19 sayıdan son periyot çevirerek bunu başarmış olacaklar. Daha 1 periyot önce dağılmış bir görüntüdeydiler. Artık Clippers'lılar kutlama hazırlığına başlamıştı.

Eğer kazanırlarsa NBA'de bir gelenek de yıkılmış olacak. Koçlar maç sonunu süper yıldız etiketli oyuncularıyla oynamak zorunda değil. Kötü oynuyorsa kenarda bekler. Maç sonunu onunla oynamaya mecbur kalmamalı koçlar...

Bu anlamda Kevin McHale'i cesaretinden dolayı takdir ediyorum.

Josh Smith ve Brewer... Büyük oynadılar.
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2015, 08:17:49 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #1322 : 15 Mayıs 2015, 08:21:24 »
josh smith 3'luk atacak zamani buldu tam da , bu herifden nefret ediyorum sirf bu adam sevinmesin diye clippers gecsin istiyorum.
eger hou seriyi alirsa cok buyuk supriz olur benim icin.
19 sayi geriden gelip 10 sayi one gecdiler sona 2 dk kala , 29 sayi difference yaptilar , inanilir gibi degil.
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2015, 08:23:44 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1323 : 15 Mayıs 2015, 08:23:22 »
"Bütün Houston benchi ayakta, Harden'ı göremiyorum. Oyuna alınmamasını protesto edip soyunma odasına mı gitti yoksa" diye düşünüyordum ki, bir köşede gördüm. :))))

Son çeyrek skoru 35-12 ve Harden'sız... Son 53 saniye...

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #1324 : 15 Mayıs 2015, 08:27:53 »
"Bütün Houston benchi ayakta, Harden'ı göremiyorum. Oyuna alınmamasını protesto edip soyunma odasına mı gitti yoksa" diye düşünüyordum ki, bir köşede gördüm. :))))

Son çeyrek skoru 35-12 ve Harden'sız... Son 53 saniye...

bu adami medya baskisina ragmen okc'de ilk 5 baslatmayan koc kimse helal olsun ona..brooks galiba

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
« Yanıtla #1325 : 15 Mayıs 2015, 08:32:02 »
4. çeyrek skoru: Houston Rockets: 40 - Los Angeles Clippers: 15 diyecek bir şey yok!!!

houstona hardendan dolayı ağır uyuzum da yalnız şu geri dönüşe helal olsun demekten başka bir şey gelmiyor aklıma.clippers ağır çuvalladı.son maç baya enteresan olacak
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2015, 08:32:47 Gönderen: onee »

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #1326 : 15 Mayıs 2015, 10:40:33 »
Hay böyle şansa, üçüncü çeyreği izledim, dedim bu gevşek rockets hayatta dönemez, tarihi çeyreği kaçırmışiz.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #1327 : 15 Mayıs 2015, 14:06:46 »
Chris paul adam değilmiş onu görmüş olduk..
houston golden state ve okc sempatizanı benim için efsane bir batı finali olabilir :D
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1328 : 15 Mayıs 2015, 14:46:50 »
Valla bence adamlığı (liderlik yetisi anlamında söylüyorum) sorgulanacak kişi Paul değil, Harden'dır. Houston kazanmış ama Harden kaybetmiştir.

Burası play-off... Köprünün altından ne zaman, hangi suyun akacağı belli olmaz. Hep söylerim. Daha Bulls-Cavs serisi dışında hiçbir seri bitmedi. Kimse 4. maçı kazanmadan konferans finaline çıktım gözüyle bakmamalı...

Şu anda gece izleyemediğim Chicago-Cleveland serisi son maçını izliyorum. Yeni indirdim. Chicago gayet iyi başlamış maça; daha akıllı ve organize oynuyorlar. Gerçi daha ilk periyotun bitimine bir kaç dakika var ama Cleveland bu kadar fark yakalamayı nasıl başardı; ilginç.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #1329 : 15 Mayıs 2015, 14:52:48 »
o kadar farktan bu seriyi bitiremiyorsa sıkıntı abi.
Hele elenirlerse bu leke daha bırakmaz peşini..

Harden zaten ayrı bir mevzu
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2015, 14:53:07 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1330 : 15 Mayıs 2015, 15:01:26 »
2. periyotun ortalarında Chicago aleyhine korkunç hakem kararları var. LeBron'un kaçırdığı bir yarım hook sonrası ribauntu aldılar, hakem ribaunt mücadelesinde kıçından faul uydurdu; bedeli Chicago potasında 3 sayı oldu. Art arda gelen bu düdükler Bulls'lu oyuncuları çıldırttı ve Mirotic çok sert bir faul yaptı.

Fark tam da bu bölümden sonra oluşmuş. Birkaç dakika içinde Cleveland bir anda kafa kafaya olan maçı 13 sayıya getiriverdi.
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2015, 15:06:29 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1331 : 16 Mayıs 2015, 07:12:12 »
Bir çok "olumsuzluk" yaşandı ama her şeye rağmen üstesinden geldik ve kazandık. Konferans finallerindeyiz. Golden State: 108 - Memphis: 95. Seri 4-2 bitti.

Bizim maçtan önce Atlanta'da Washington'ı yenip seriyi 4-2 ile bitirmiş ve doğu konferansı finalinde Cleveland'ın rakibi olmuş. Bu maçı da ancak gün içinde izleyebileceğim. Henüz nasıl bir maç oynandığı konusunda bilgim yok.

Böylece konferans yarı finallerinde 2-1 geriye düşen üç takım da, daha sonra üst üste 3 maç kazanarak serileri 4-2 kazandı. Bu üç seri de aynı akışı takip etti. Diğer dördüncü seri ise biraz daha farklı bir yol izliyor; o seride Houston diğer üç serideki gibi 2-1'den değil; 3-1 geriden gelip 3-3 yaptı. Bu serinin 7. maçı Pazar akşamı T.S. ile 22:30'da oynanacak ve Sports Tv'den canlı yayınlanacak. Kazanan batı finalinde bizim rakibimiz... Kim gelirse gelsin, çok güçlü bir rakip daha gelecek ve zor bir seri bizi bekleyecek.

Bugünün kahramanı yine MVP Stephen Curry idi. Muhteşem oynadı, insiyatif aldı, eli titremedi. Ama geçen maç olduğu gibi Igouadala'nın da kenardan gelip özellikle tıkandığımız ikinci devrede bulduğu üst üste üç adet üçlük isabeti bizi rahatlattı. Barnes maç boyu yüksek yüzdeyle orta mesafeden ikilik soktu. Livingston'da kenardan iyi katkı verenler arasında... Klay'da belli bölümleri, özellikle maçın başını iyi oynadı.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1332 : 16 Mayıs 2015, 09:52:24 »
Wizards 14 sayıdan gelip son 2 dakikaya önde girdi ama Hawks kazanmasını bildi.Korver'a rağmen kazandılar 40 dakika sahada kalıp 2 sayı(0/7 üçlük) üretebildi.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1333 : 16 Mayıs 2015, 13:24:20 »
Wizards 14 sayıdan gelip son 2 dakikaya önde girdi ama Hawks kazanmasını bildi.Korver'a rağmen kazandılar 40 dakika sahada kalıp 2 sayı(0/7 üçlük) üretebildi.

Wizards-Hawks maçında Paul Pierce bu seride 3. defa maç bitimi son şutu baskete çevirmiş, hem de üçlük çizgisinin gerisinden ve bu defa süre dolarken... Maçı uzatmaya taşıyacak basketi atmış. Ancak o kadar kritik bir karar ki, saliselerle sürenin dolduğuna hükmeden hakemler basketi geçersiz saymış.

Eğer birkaç salise erken çıkarsaymış topu, 6 maçta biten bu serinin üçünde son şutu sokarak belki de bir rekora imza atacaktı. Aynı play-off serisinde en çok maç sonu şutunda isabet bulan oyuncu olacaktı. Spanoulis'in Euroleague'de son dakika performansları neyse Pierce'da senelerdir NBA'de böyle anlar için yaşayan birisi... Yazık olmuş. Hakikaten trajik... Süre gerçekten dolmuş.

İşte pozisyon.

https://www.youtube.com/watch?v=iLEO-E4QvB8
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2015, 13:33:36 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
« Yanıtla #1334 : 16 Mayıs 2015, 21:28:31 »
Harden değişmeyip, Thunder'daki ısıran, hırçın savunmasının üstüne şu andaki skorerliğini ekleseydi, şu anda Nike onun adına ayakkabı üretiyordu ve o da NBA'da en iyi 5 oyuncudan biri olduğunu kimse tartışmıyor olurdu. Geçen sene savunmadaki rezil durumundan uzak olsa da, hem olması gerekenden hem de yapabileceğinden çok uzakta!
Hoops and rap