OTE liginden 2 oyuncu ilk 5'ten seçildi.
İkisi de inanılmaz hırslı ve çalışkan oyuncular gibi duruyor.
Şut formları pek hoşuma gitmiyor ama bakalım nereye gelecekler. Ben Ausar'da Shawn Marion-Iggy tipi bir oyuncu profili sezimliyorum. Umarım bu seviyeye gelebilir.
Wemby zaten bana göre Durant+Davis'in karışımı anormal bir yaratık. Wemby sakatlanmadığı sürece 21.yy'ın en iyi oyuncusu olma ihtimali çok yüksek.
Charlotte neden Scoot'u es geçti anlamıyorum. Ulan zaten sorunlu bir çekirdeğe sahipsiniz; neredeyse max vereceğiniz Miles Bridges eşini tekme tokat dövüp NBA tarafından uzaklaştırıldı; LaMelo Ball gibi verimsiz egomanyak bir guarda sahipsin; P.J Washington gibi tipik verimsiz modern 4 numaran var, Kelly Oubre dengesizi var ve şimdi de psikopat Miller'ı seçiyorsun.Rozier'ı da unutmayalım. Tam dengesizler takımı oldular. Şehirde de bir silah kaçakçılığı timi kurarlar artık. Portland Jail Blazers tadında bir yapılanmaya gittiler
Houston'da 3.sırayı alsa Scoot'u kapıp; Scoot-Jalen-Sengün üçlüsünü kuracaktı ama olmadı ve onlar da büyük kumar oynama kararı aldılar.
Dengeli bir draft gibi görünüyor yani, ilk 3 sıranın potansiyeli+ Thompson ikizler dışında; -13 arasının sana neler katacağı az çok belli gibi.
Ulan Spurs ne ballı takımsın be. Yine kaptılar franchise oyuncusunu.