Oklahoma ve İndiana'nın dün kazanmasıyla finaller belli oldu.Yalnız söylemeden edemeyeceğim.Oklahoma'nın eşleştiği takımları katlediyorlar ama 2 maçtır Clippers'a yapılanlar katletmenin de çok ötesinde,Oklahoma taraftarı eminim ki sevinemiyordur bile.Doc Rivers gerçekten dersine çok iyi çalışmış,çok iyi bir koç ama hakemlere takıldı.2 gün önceki maçta hakemler önce Deandre Jordan'a hiç alakası olmayan 2 faul çaldılar,adam sadece 18 dakika oynayabildi,hadi onu geçtim,maçın bitmesine 6-7 saniye kala Clippers 2 sayı öndeydi ve top Oklahomalı oyuncudan çıkmıştı,üstelik videodan izleyip topu Oklahoma'ya verdiler,dönüşte de Westbrook 3lük atarken Chris Paul'a faul çaldılar ve maçı bir taraftan alıp diğer tarafa verdiler.
Dünkü maçta ise Clippers'ın 2 tane basket faul olması gereken pozisyona hücum faul çaldılar,Griffin'in tertemiz bloklarına faul çaldılar.Gerçekten bu kadar katledilir bir takım.Sırf bu yapılanlar yüzünden inşallah San Antonio Oklahoma'yı perişan eder diyorum,zaten Oklahoma'nın bu basketbolla hiç şansı yoktu ama Tony Parker sakatlandı,umarım ciddi birşeyi yoktur.Oklahoma daha ilk turda elenmesi gerekirken hakemler sayesinde finale kadar çıktı.
Doğuda da İndiana finale çıktı.İndiana'nın basketbolu seyircilere işkence gibi geliyordur eminim,ben de hiç izlemeyi sevmiyorum İndiana'yı,hücumda bazen rezalet oluyorlar ama en azından onlara kimse yardım etmedi,haklarıyla çıktılar finale.Finalde ise bence Miami 4-2 kazanır seriyi.