Karaktersiz oldugunu zaten Miamiye gidince belli etmisti. Ama formasini yakan bu kadar insan varken, giderken arkasindan kufurler edilmisken, olanlari kendisine sigdirarak, genis mideli birisi oldugunu yine gosterdi. Ve bu karaktersiz ikiyuzlu oldugunu gosteriyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Peki bunda hırsızın hiç mi suçu yok?Tabi burda hırsız Cleveland'ın sahipleri oluyor,Lebron takımdan ayrılana kadar o kadar süre içinde 1 tane kendisine yardımcı olabilecek bir adam aldılar mı?Takımı hep çöp oyuncularla doldurdular,Lebron 35 sayı atsın,Lebron 10 asist yapsın,Lebron 15 ribaund alsın,yetmedi mi 3-4 tane top çalsın oda mı yetmedi,bir de mükemmel bir savunma yapsın,ona rağmen yine de gidip elensinler.Nasıl olacak bu iş.Micheal Jordan ilk senelerinde Boston'a karşı inanılmaz maçlar oynamasına rağmen yine de kaybetmişti,belki de Chicago'nun sahipleri Jordan takımdan ayrılmasın,ona yardımcı olacak bir oyuncu alalım diye Pippen'ı getirdi ve Jordan efsanesi ondan sonra başladı,peki Cleveland sahibi Lebron'u elde tutmak için ne yaptı?Yanına doldurdular çöp adamları,ondan sonra şampiyonluk beklediler.Empati yapıp kendinizi Lebron yerine koyun,Boston'da Paul Pierce var,Allen var,Garnet var,Rondo var onlarla tek başına mücadele etmeye çalışıyorsun,hadi bir şekilde doğu şampiyonu oldun,bu sefer de karşına makine düzeninde Spurs çıkıyor,onlara karşı tek başına birşeyler yapmaya çalışıyorsun.Ne hissederdiniz bu durumda?Günümüz basketbolunda bir adamın tek başına bir takımı Nba şampiyonu yapması diye birşey yok,olamaz da.Basketbol bir takım oyunudur,Lebron da uzaylı değil sonuçta,sen Cleveland sahibi olarak Lebron için birşey yapmazsan sonuçlarına da katlanırsın.
Bir insan sırf şampiyonluk yaşamak için,sırf o yüzüğü takmak için başka takıma gidip karaktersiz oluyorsa dünya karaktersiz sporcularla dolu o zaman.
Giderken küfürlerle gitti evet ama gelince Cleveland taraftarı"Yok biz Lebron'u istemeyiz"diyeceğini sanmıyorsunuz heralde,tabiki de yine bağırlarına basacaklar.Eğer bu dediğim olmazsa(kesinlikle olacaktır) o zaman geniş mideli diyebilirsiniz de bu yaptığı bence yüreklilikten başka birşey değil.En küçük başarısızlıkta kendine yapılacak şeyleri bile bile yine de gidiyor adam.Bu geniş midelik değil yürekliliktir.
Tabi bunları yazarken benim Lebron hayranı olduğumu düşünenler olabilir ama ben Lebron hayranı değilim,her zaman gördüğümü söylerim,hep Sezar'ın hakkını Sezar'a veririm.Lebron şu an dünyanın en iyi basketbolcularından biri değil açık ara en iyi basketbolcusudur,bu çok ama çok net.Üstelik sayısız maçını izledim,rakibe yaptığı olumsuz hiçbir hareket görmedim,İndiana serisinde Stephenson'un Lebron'a yapmadığı pislik kalmadı,adam gıkını çıkarmadı.Bazen bu adam hakkında öyle şeyler yazılıyor ki heralde yazan kişi,karşısında Lebron olsa silahı çıkarıp Lebron'u vuracak diye düşünüyorum,o derece kin var yazılanlarda,gerçekten çok ilginç.Ya da bu Lebron bizden Galatasaray'a mı gitti,ya da Galatasaray'dan bize mi geldi de bu kadar büyük kin var diye aklımdan bile geçireceğim nerdeyse.