Tina Allahın bir lütfu bize, kıymetini bilmek lazım. Son senelerde hep transfer fiyaskoları yaşıyoruz bunda elbette içimizdeki yılanların büyük payı var. Kendi parasıyla rezil olmayı yaşatıyorlar bize. Ivananın ağır sakatlığına rağmen yeniden sözleşme yapılması, aynı şekilde Cappienin bitik haline rağmen yeniden anlaşılması, Kübranın kaç yıldır boşyere takımda tutulması, Veremeyenkanın hamileliği mevzusu, Bibanın bu seneki bitik durumu herhalde bizim hatamız değil. Bojoviçten ben ümitliydim ama Whalen 200 bin dolara oynuyorsa çok daha iyi bir avrupalı guard almalıydık.
Hocam maalesef degisik bir yonetim tarzı var.AY Cappie'yi sevdigi icin kadın alınıyor.Disiplinsiz oldugu,basketi bırakıp modaya yoneldigi buralarda yazılmıstı.Alınmaması gerekirdi.Sonra benim omru hayatımda gordugum en berbat koc Inuquez ile 2. sene anlasıldı.Kubra'nın neden takımda oldugunu hepimiz biliyoruz ya da hicbirimiz bilmiyoruz.Bu da bence yonetim tasarrufu, İst.'da olacaksa Beşiktaş var,İU BGD var gitsin birine aksam yine evine donsun.Her dakika,saniye her kurus yazık,gunah, Matovic kac defa disiplinsizligi yuzunden kadro dısı kaldı.Oyuncuların baskısıyla affedildi.Sakatlıgı varken tutulmasının yanlıs olması dısında zaten disiplin sorunları da vardı.Vera en sevdigim oyuncuydu.Onun da Subat'ta hamile kalması cok buyuk profesyonellik ornegiydi.Yacobou tutmadı.Ama bence yanlıs transfer degildi.2m boyla pota dibinden bile ne basit atısları kacırdı.Gecen sene olmayacak hersey oldu.Didem Akın'ı gonderiyoruz.Sonra araya Bakan soktu denilip geri geliyor.
FB SK nun teklifini kabul etmeyecek yabancı oyuncu oldugunu dusunmuyorum.UMMC kadar para veremiyoruz ama onlardan sonra 2. tercih sebebiyiz dusuncesindeyim.İmkan,para,tesis en iyisiyiz.Ocak,Subat olmasa bile daha iyi oyuncu secimi yapılabilirdi dusuncesindeyim.Baric-Prints ikilisi idi benim guard tercihim ve Baric cok daha rahat alınabilirdi.Bu degisir bir baskası Anna Cruz der digeri baska bir isim diyebilir.Petrovic'in bizi reddetmesi benim cok aklıma yatmıyor.Bojovic her turlu yanlıstı.EL'i biraz takip eden,istatistiklere bakan herkes "Bu kız 5.5 asist,2 top calma,2 top kaybı yapar ama sayıyı zor yapar" derdi.Biba olsa da yok olmasa da yok.ASKİ macı ilk 2 periyot herkes isyan etmistir,sonra 9 sayı attı.Biba hicbir sekilde savunmada yok.Goudlock gibi her mac 20 atar,15 atar cekersin.O da yok 2 sayı ile 4 sayı ile bitirdigi cok mac var.Ulkeme donecem demis.Biba yerine daha iyisi alınmalıydı,alınabilirdi.
İsfendiyar Bey'e gece yazdım.2 oyuncuyla gitmeyecegini,yapılan yatırım ve destek icin tesekkur ettigimi ama yatırımların bosa gitmemesi icin en az 2 takviye olması gerektigini yazdım.Okur okumaz,sallar sallamaz ama en azından dusundugumu yazdım.Bu kadro ile Kursk,Prag,UMMC ile basa cıkamayız dedim.Bana gore kadroya takviye sart ben olsam acıkcası Biba,Bojovic gonderir yerine daha iyilerini alırım.Transfer devam ediyor.Whalen 200 bin'e geliyor.Elenen,imkanı olmayan takımlardan oyuncu transfer edilebilir.Biba,Bojovic 10 macta 1 oynayacak diye beklersek yanlıs yaparız.Quanitra ribaunt alıp,belli savunma yapıyor.Ama hucum gucu kısıtlı sadece Tina ve Angel sırtında nereye gidiceksin.Baric-Belyakova-Petrovic paketi bence olabilirdi.Aynı takımda oldukları icin uyum sorunu da olmazdı.Vieru da bu pakete dahil edilebilirdi.AGU transfer yapıyor.Laf olsun diye de yapmıyor.3-4 galibiyetleri var.Ve gruptan cıkmak,Familia vs gecmek icin Whalen'i alıyor.Mazic de idare eder.Onlar Whalen'i alıyorsa bizim de elenen takımlardan ya da gucsuz takımlardan transfer yapmamız lazım, Sopron'a 300-400 ne ise verip ara donemde Angel'ı almıstık.Ana Dabovic olabilir.Ya da EL den takımlardan transfer olabilir.Bojovic,Biba gonderirsen oradan da bir kaynak acılır.Kubra'yı bir takıma kiralasan kaynak gelir.