Gönderen Konu: Fenerbahçe / Kadınlar Türkiye Kupası 2016 - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 44416 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Kupası 2016 - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #120 : 30 Aralık 2014, 10:29:19 »
Tina dışında hücum olarak cidden vasat bir takımımız var.
Lakin herşey bir hamleye bakar.
Çok zor olduğunun farkındayım ama Maya ya da Elena'dan birisini getirebilirsek takımın çehresi 360 derece birden değişir.
...

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #121 : 30 Aralık 2014, 12:00:27 »
Tina Allahın bir lütfu bize, kıymetini bilmek lazım. Son senelerde hep transfer fiyaskoları yaşıyoruz bunda elbette içimizdeki yılanların büyük payı var. Kendi parasıyla rezil olmayı yaşatıyorlar bize. Ivananın ağır sakatlığına rağmen yeniden sözleşme yapılması, aynı şekilde Cappienin bitik haline rağmen yeniden anlaşılması, Kübranın kaç yıldır boşyere takımda tutulması, Veremeyenkanın hamileliği mevzusu, Bibanın bu seneki bitik durumu herhalde bizim      hatamız değil. Bojoviçten ben ümitliydim ama Whalen 200 bin dolara oynuyorsa çok daha iyi bir avrupalı guard almalıydık.
Hocam maalesef degisik bir yonetim tarzı var.AY Cappie'yi sevdigi icin kadın alınıyor.Disiplinsiz oldugu,basketi bırakıp modaya yoneldigi buralarda yazılmıstı.Alınmaması gerekirdi.Sonra benim omru hayatımda gordugum en berbat koc Inuquez ile 2. sene anlasıldı.Kubra'nın neden takımda oldugunu hepimiz biliyoruz ya da hicbirimiz bilmiyoruz.Bu da bence yonetim tasarrufu, İst.'da olacaksa Beşiktaş var,İU BGD var gitsin birine aksam yine evine donsun.Her dakika,saniye her kurus yazık,gunah, Matovic kac defa disiplinsizligi yuzunden kadro dısı kaldı.Oyuncuların baskısıyla affedildi.Sakatlıgı varken tutulmasının yanlıs olması dısında zaten disiplin sorunları da vardı.Vera en sevdigim oyuncuydu.Onun da Subat'ta hamile kalması cok buyuk profesyonellik ornegiydi.Yacobou tutmadı.Ama bence yanlıs transfer degildi.2m boyla pota dibinden bile ne basit atısları kacırdı.Gecen sene olmayacak hersey oldu.Didem Akın'ı gonderiyoruz.Sonra araya Bakan soktu denilip geri geliyor.

FB SK nun teklifini kabul etmeyecek yabancı oyuncu oldugunu dusunmuyorum.UMMC kadar para veremiyoruz ama onlardan sonra 2. tercih sebebiyiz dusuncesindeyim.İmkan,para,tesis en iyisiyiz.Ocak,Subat olmasa bile daha iyi oyuncu secimi yapılabilirdi dusuncesindeyim.Baric-Prints ikilisi idi benim guard tercihim ve Baric cok daha rahat alınabilirdi.Bu degisir bir baskası Anna Cruz der digeri baska bir isim diyebilir.Petrovic'in bizi reddetmesi benim cok aklıma yatmıyor.Bojovic her turlu yanlıstı.EL'i biraz takip eden,istatistiklere bakan herkes "Bu kız 5.5 asist,2 top calma,2 top kaybı yapar ama sayıyı zor yapar" derdi.Biba olsa da yok olmasa da yok.ASKİ macı ilk 2 periyot herkes isyan etmistir,sonra 9 sayı attı.Biba hicbir sekilde savunmada yok.Goudlock gibi her mac 20 atar,15 atar cekersin.O da yok 2 sayı ile 4 sayı ile bitirdigi cok mac var.Ulkeme donecem demis.Biba yerine daha iyisi alınmalıydı,alınabilirdi.

İsfendiyar Bey'e gece yazdım.2 oyuncuyla gitmeyecegini,yapılan yatırım ve destek icin tesekkur ettigimi ama yatırımların bosa gitmemesi icin en az 2 takviye olması gerektigini yazdım.Okur okumaz,sallar sallamaz ama en azından dusundugumu yazdım.Bu kadro ile Kursk,Prag,UMMC ile basa cıkamayız dedim.Bana gore kadroya takviye sart ben olsam acıkcası Biba,Bojovic gonderir yerine daha iyilerini alırım.Transfer devam ediyor.Whalen 200 bin'e geliyor.Elenen,imkanı olmayan takımlardan oyuncu transfer edilebilir.Biba,Bojovic 10 macta 1 oynayacak diye beklersek yanlıs yaparız.Quanitra ribaunt alıp,belli savunma yapıyor.Ama hucum gucu kısıtlı sadece Tina ve Angel sırtında nereye gidiceksin.Baric-Belyakova-Petrovic paketi bence olabilirdi.Aynı takımda oldukları icin uyum sorunu da olmazdı.Vieru da bu pakete dahil edilebilirdi.AGU transfer yapıyor.Laf olsun diye de yapmıyor.3-4 galibiyetleri var.Ve gruptan cıkmak,Familia vs gecmek icin Whalen'i alıyor.Mazic de idare eder.Onlar Whalen'i alıyorsa bizim de elenen takımlardan ya da gucsuz takımlardan transfer yapmamız lazım, Sopron'a 300-400 ne ise verip ara donemde Angel'ı almıstık.Ana Dabovic olabilir.Ya da EL den takımlardan transfer olabilir.Bojovic,Biba gonderirsen oradan da bir kaynak acılır.Kubra'yı bir takıma kiralasan kaynak gelir.
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 12:17:44 Gönderen: hmetin »

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #122 : 30 Aralık 2014, 12:04:34 »
Tina dışında hücum olarak cidden vasat bir takımımız var.
Lakin herşey bir hamleye bakar.
Çok zor olduğunun farkındayım ama Maya ya da Elena'dan birisini getirebilirsek takımın çehresi 360 derece birden değişir.
Acıkcası Maya Moore benim de istedigim bir oyuncu,Angel'ı da cok begenmem.Diger taraftan da sadece Tina-Angel sırtında giderken ve Angel'dan vazgecmek varken olur mu olursa nasıl olur cok da emin degilim.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #123 : 30 Aralık 2014, 12:09:23 »
Maya Angel ın yaptıklarını yapan hatta onun yapamadıklarını da yapan bir oyuncu.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #124 : 30 Aralık 2014, 12:25:48 »
Prag'ın nesi var da biz Prag ile baş edemiyoruz. Bunu da bir türlü anlamıyorum.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #125 : 31 Aralık 2014, 10:06:53 »
bu saatten sonra biba ve bojovic gitmez abi...
zaten yerine alacagımız oyuncuları sımdıden getiremeyiz (baric haric)..eger cıkartabilirsek petrovic, cruz, prints gibi oyuncuları takımlarından bravo derim...ama cok pahalıya patlar...
o yuzden akıllı davranıp bu oyuncuları kimle degistirecek isek seneye o isimlerle simdiden anlasılmalı...

bu sene yapabilecegimiz yegane hamle iyi bir 2 numara alıp yolumuza devam etmek...bu yuzden dabovic mantıklı secim..cunku turkiye'de oynuyor..(daha oncede oynadı ted kolej'de...yani 2.sezonu)..daha once tina ile aynı takımda oynadı rusya'da...yani uyum problemi yasamaz takım icinde..

dabovic gibi bir 2 numara ile bojovic ve biba'dan da daha cok katkı alabiliriz...ozellikle bojovic'ten...

birsel-bojovic-olcay
dabovic-tugba
angel-biba-cansu
tina-tugce
quanitra-ndour

bu rotasyon bence f4 yapar ve isler yolunda giderse (f4 istanbul'da olursa ki olacak diye biliyorum) sampiyonluk hayal olmaz...

f4'de bence bizle olacak ummc, kursk gibi takımların bile zayıf noktaları var...hemde oyle ufak degil buyuk defolar...yani degerlendirmeyi bilmek lazım...

diger takım ya bizim grup 2. olacak yada diger tarafın 3.su... yani prag olur gibime geliyor..evet prag iyi takım ama evimizde f4 yaparsak bize karsı hic sansları olmaz...eslesme nasıl olur bilmiyorum ama rusları yarı gfinalde carpıstırıp, bizi prag'la oynatabilirler...

unutmadan agü muhtemelen takviyelerle grupta en kotu 4 olacak..2 olamaz sanırım...ama eger bizim grupta 3.luge falan cıkarsa veya 4. olursa; kursk ile ummc oturup bir daha dusunsun derim...agü eleyebilir bu takımalrdan birini ne oldugunu anlamadan rakipler...

lige gelirsek;

birsel-olcay-(bojovic)
dabovic-tugba
angel-cansu
tina-tugce
quanitra-(ndour)

gibi kullanmak daha mantıklı...ama burada ndour'un ne kadar gelisecegi onemli...
yani kadrodaki son isim macına ve sakatlıga gore degisir...angel+tina+dabovic + (bojovic veya ndour) yaparım...
dabovic geldikten sonra ben biba'ya ligde sans vermem...cansu'dan savunma katkısı alırım..dabovic'ten hucum katkısı alır o isi oyle cozerim...
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 10:09:04 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #126 : 07 Nisan 2015, 11:00:41 »
Kübra'yla amma uğraşmısınız :P Evet bütün sorunlarımız bitmiş tek derdimiz Kübra kalmış.Kübra şimdi yok takımmı düzeldi.?
Ben Obradovic'i ve Ekrem Memnun'u gördükten sonra Hatayı Kübra'da bulmuyorum.Saziye bizdeyken takıma girebiliyormuydu?Ama önce Galatasaray'a sonrada başka takımlara gidince kadın kendine geldi.Şuan bile attığı üçlükleri gördükçe içim cız ediyor.
Bence Kübra,Olcay,Cansu,Begüm,Saziye,Esra,hatta adı aklıma gelmiyen bir çok oyuncu hiç bir hoca tarafından yeterince oyun oynama hakkı verilmedi.Bütün Branşlarda yabancı sınırlaman varsa önce Yerli ve alt yapıya önemvereceksin.Öyle listeye yazıpta Benç'te oturmakla bu iş olmaz..Özellikle Basketbolda biraz becerin varsa çalışarak ve oynıyarak kendini geliştirebilirsin.Listedeki her oyuncuya sanş vereceksin ha çok kötüyse ozaman listene bile alma.Yabancı oyuncu alacaksanda Bojovic gibi değil Diana gibi,Maya more gibi Siemone Augustus gibi oyuncuları tercih edeceksin.Geçen seneyi hatırlayın Esra bizde sadece benc'te oturuyordu Galatasaray'a gitti Ekrem bize karşı oynattı.Kübra çok iyi oyuncu olmayabilir ama sen ona Bojovic'e verdiğin kadar  şanş verdinmi?Galatasaray'da Ayşegül Günay diye bir oyuncu var kimse kusura bakmasın ama ben onu yolda görsem bu kızdan olsa olsa Boksör olur derdim.Ama Ekrem onu takıma monte etmiş Bojovic'ten kat kat iyi oyun sergiledi.Bence bizim çok iyi bir Hoca almamız şart.

Burası Transfer haberlerinin olduğu sayfa değil ama herkes yazdığı için yazdım kusuruma  bakmayın.
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2015, 11:02:15 Gönderen: ahadeli »

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #127 : 18 Şubat 2016, 16:03:09 »

2-5 Mart 2016 tarihleri arasında Kayseri'de oynanacak olan Kadınlar Türkiye Kupası Sekizli Final kuraları çekildi.

Kupada oynanacak tüm karşılaşmalar TRT’den canlı olarak yayınlanacak.

Maç Programı;

2 Mart Çarşamba

1- 13.00 Hatay Bşb - Fenerbahçe

2- 15.15 Yakın Doğu Ün. - AGÜ

3- 17.30 B.G.D. - Edirnespor

4- 19.45 Beşiktaş - Galatasaray

Yarı Finaller

3 Mart Perşembe

5- 17.30 1. maçın galibi - 2. maçın galibi

6- 19.45 3. maçın galibi - 4. maçın galibi

Final

5 Mart Cumartesi

16.00 5. maçın galibi - 6. maçın galibi

FENERBAHÇE

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #128 : 18 Şubat 2016, 16:42:53 »
Gsnin grubu lokum gibi olmuş. Beşiktaş zorlar mı bilemem. Neticede çok rahat yeniyorlar beşiktaşı.
Kupa yolunda hatay, agü ve gs/bjk var gibi. Herkesi dizmemiz lazım sıraya.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #129 : 18 Şubat 2016, 16:54:12 »

Kayseri de düzenlenecek Türkiye Kupası 8 li Finallerinde Çeyrek Final maçı;

2 Mart Çarşamba

13.00 Hatay BŞB - Fenerbahçe  TRT Avaz

Ligde Fenerbahçe nin ardında 2. sırada bulunan Hatay Bşb. ile yarı finale yükselmek için karşılaşacağız.

Bu maçı kazanmamız halinde de yarı finalde rakibimiz YDÜ-AGÜ eşleşmesinin galibi (büyük ihtimalle evsahibi AGÜ) olacak.

« Son Düzenleme: 02 Mart 2016, 09:40:58 Gönderen: Anka »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #130 : 18 Şubat 2016, 18:45:51 »
Kritik ve bence en onemli mac.
FENERBAHÇE

• Üye
« Yanıtla #131 : 19 Şubat 2016, 11:40:29 »
kadınlar kurasında neden hep en zor yol bize cıkar'da; gs ye cıkmaz merak ediyorum...

ceyrek final zor; yarı finalde cok zorlanmayız bence...umarım agu gelir hatta yarı finalde...

• Üye
« Yanıtla #132 : 29 Şubat 2016, 09:32:03 »
hatay'ı gectikten sonra onumuz acık bence...
ydu veya sanders olmadan agu'yu yeneriz tahminim...
allahtan hatay macımız ilk mac..yarı finalde hatay daha zor olabilirdi yorgunken takım...

diger taraftan kim gelecek cidden belli degil...gs cok asılacak bjk macına ama, bjk gs yi yenerse sasırmam...
diger tarafın yarı finalinde gs-bgd olursa; gs final yapar...ama bjk-bgd olursa o mac ortada olur...
umarım bjk-gs'yi yener; sonra da bgd-bjk yi yener; finali de rahat rahat kazanırız...

ama keske bgd-edirne galibi bizim tarafta olsaymıs..cok iyi olurmus...

• Üye
« Yanıtla #133 : 01 Mart 2016, 13:07:33 »
zor ma colacak..hatay'ın yuzdeli sokmasına izin vermemeliyiz..tum bildikleri 3 luk sokmak...ozellikle dobis paris hc reblerini alıp, bunlara 2. hucum sansı tanımasın...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #134 : 01 Mart 2016, 19:55:24 »
Rakip çok formda.Son 10 maçta 9 kez kazandılar.
Hatayla yaptığımız 8 maçın hepsini kazandık.
6.5 handikapla favoriyiz.