Gönderen Konu: Fenerbahçe / Kadın Basketbol Süper Lig 2015-16 / ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 127821 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız, Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 2.haftasında Mersin Büyükşehir Belediye ile karşı karşıya geldi. Takımımız, Edip Burhan Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmadan 79-74 galip ayrıldı.

Fenerbahçe karşılaşmaya Birsel Vardarlı Demirmen, Anastasiya Verameyenka, Tuğçe Canıtez, Ewelina Kobryn ve Alexandna Quigley beşiyle başladı.

PERİYOTLAR:
1.PERİYOT: 27-16
2.PERİYOT: 48-37
3.PERİYOT: 60-59
4.PERİYOT: 74-79

SAYILAR:
Gökçe Doğan 2, Birsel Vardarlı Demirmen 12, Tuğçe Canıtez 7, Quanitra Holingsworth 8, Ewelina Kobryn 8, Jantel Lavender 13, Alexandria Quigley 29.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Ligde 3. maçımız;

2 Kasım Pazartesi

17.30 Fenerbahçe - Botaş  FBTV Canlı

Ligde ilk 2 maçımızı kazandık. Botaş ise 1 galibiyet 1 mağlubiyet aldı.

« Son Düzenleme: 02 Kasım 2015, 12:36:51 Gönderen: Anka »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Valla bir isteksizlikle hani yüzümüzü güldürürler belki diye tbf tv den izlemeye başladım baktım olacak gibi değil kapadım... Akşam bi öğrendim ki Alexandria Quigley 30 sayı koymuş ortaya. Güzel iş ne diyelim.

Bu amerikalı abla gelince herhangi biri dışarı çıkacak mı yoksa direk bu kadroya eklenecek mi ?
« Son Düzenleme: 25 Ekim 2015, 00:24:26 Gönderen: gozkus »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Bu amerikalı abla gelince herhangi biri dışarı çıkacak mı yoksa direk bu kadroya eklenecek mi ?
Kobryn çıkacak.

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Kobryn çıkacak.
Sağolun , ben Kobryn i anlamadım sezon başı maçlarda 15-20 arası atıyordu sonradan bozdu. Tabi takımlar tam oturmamıştı amerikalılar falan ama bu kadar düşüş anlam veremiyorum.

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
Kobryn dışarıda kalacağını biliyorsa antrenman motivasyonu vs düşmesi normal
moralini ve formunu koruması için takımda etkili bir manajer yada teknik ekip olması gerekli
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Kobryn dışarıda kalacağını biliyorsa antrenman motivasyonu vs düşmesi normal
moralini ve formunu koruması için takımda etkili bir manajer yada teknik ekip olması gerekli

Ben öyle düşünmüyorum.Kobryn hazırlık maçlarında başarılı olması hiç bir takımın hazır olmamasına bağlıyorum.Bir çok takımın yabancıları gelmemişti.ve hazırlık maçlarındaki rahatlık gerçek maçlar başladığında gerginliğe ve sitrese dönüşür.Sadece Kobryn değil bizim oyuncularında özellikle üçlük atışları gençlerin verdiği katkı hazırlık maçlarında gibi olmadı.
Quigley bu takımın içinde ençok göze ve skora hitap eden bir oyuncu ve bunu sadece oyun kurucu değil değişik yerlerdede kullanabilir,ve Birsel'de eksik olan liderlik vasfını üstlenebilir.
Bir süre sonrada olsa Angel'i başka takımda görmek insana garip geliyor ama iyiki Galatasaray'a gitmemiş diyorum.
Menejer konusuna gelirsek bu takım uzun süredir Menejersiz oynuyor.Bu takımı bu hale getiren İsfendiyar Bey ve Menejer Didem Hanımdır.Eğer iyi bir menejerimiz olsaydı sana ozaman katılırdım.Çünkü Takım güzel giderken Menejer ortaya çıkmaz Kötü sonuçlarda kendini göstermeli.Birsel Özellikle geçen sezon kötüydü kim ilgilendi?kim sordu?Kim nedenlerini araştırdı.Aynı şekilde Angel'in gitmesinde nasıl bir tavır koyabildi?Takım tam kan kaybederken üstüne Olcay'ıda kadro dışı bıraktırdı.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
İlk çeyreği 10 sayı önde kapadık ama devreye 37-39 geride girdik.Quigley 8/11 saha içi ile oynadı.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
70-55 öndeyiz son 5 dakika .

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
83-59 kazandık . Quigley 26 sayı 7 ribaunt, maşallah diyorum eu statüsünde bir oyuncu için çok iyi katkı veriyor.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
3. çeyreğin başında 5 sayı geri düşsek de 83-59 kazandık.Quigley 12/15 saha içi, 7 ribaunt...

Çevrimdışı Murat

• Üye
Artık geriye düşünce reaksiyon veren bir takıma dönüştük.( lniquez ve winnicki Zaman'ında zaafa uğramıştı.)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
lavender ve quanitra dogru pası dogru anda verdigin an cok kuvvetli oyuncular...ve isi bitirirler...

ama o pas onemli..yoksa kendi baslarına is yapmazlar...

vera ve kobryn ise aksine hareketli oyuncular ve kendi ekmeklerini tastan cıkartan oyuncular...

pota altımız bu yonden iyi cesitlilik gosteriyor..

birsel kıpırdandı gecen seneye gore..cok onemli..

olcay bence savunmanın yanına hucumu katarsa super olacak...

gokce bence beklenenden az katkı yapıyor ve bu elimizi cok kısıtlıyor...

tugce belli bir seviyede isteneni verir...o yuzden degerli bizim takım icin...

quigley'e nazar degmesin 10 numara oyuncu....ozellikle avrupalı olunca...

coleman'a gelirsek...dun ben begendim...sert oyuncu ve ceza sutlarını dun resmen mancınık gibi soktu...ilginc bir stili var...top hızlı ve sert cıkıyor elinden ama cok keskin sutor adımını dogru koyunca...

ama hala daha coleman yerine daha iyi 3 numara amerikalı lazım diyorum..maya subat sonrası zorlanmalı her turlu...(coleman'a keske su italyan pasaportu aldırsak..o zaman el'de de eu olarak oynardı)...

ama eger moore icin butce yoksa ve coleman boyle her mac en az 10-12 sayı katkı verirse belki de kısa eu yeter avrupa icin ileriki turlarda..hatta bu oyuncu iyi bir skorer olursa (iagupova gibi ) ligde de macına gore al yonat...

su an sorun gokce'nin rotasyona katkı vermemesi yeteri kadar...savunma yapıyor ama hucumu yetmez bizim takıma bu gıdısle...ayse cora belki de kacırılmamalı ıdı...orada da hata yapıldı ve bjk'ye kaptırıldı ayse cora...seneye bakalım belki alırız o kızı..aptallık etmeyiz umarım...

aynı sekilde melis daha oynamıyor...hoca daha cok sans vermeli..

melisa ise bence cok kaliteli oyuncu olacak...simdiden soyleyeyim..

« Son Düzenleme: 03 Kasım 2015, 08:55:29 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
tiffany hayes ydu'de cok iyi oyuncu bence...keske o hatunu avrupalı olarak alsaydık ve oynatsaydık...gerci o zaman ligde oynatamazdık quigley varken...

su takıma bir amle daha lazım kısa rotasyonuna...sıkıstıgımız zaman quigley haric sutuna guvenilir ve penetre eden delici bir kısa daha...umarım tamamlanır bu eksik..

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Ligde 4. maçımız;

7 Kasım Cumartesi

14.00 Samsun Canik Belediye - Fenerbahçe  FBTV Canlı

Ligde takımımız 3 de 3 ile lider iken; Canik Bld. 1 galibiyet 2 mağlubiyetle 10. sırada.

« Son Düzenleme: 07 Kasım 2015, 09:03:54 Gönderen: Anka »
FENERBAHÇE