sonucta hazirlik maciydi ama uzuldugum konular oldu;
1-Dixon ve Vesely hazir degiller
2- Reboundlarda cok sikinti yasadik ama tahminen bu durum kisalarin yardiminin azalmasindan oldu..
3- Ahmet den umitliydim biraz pota altini rahatlatir sure alir diye ama .... hoca demek ki mennun degil... hic dusunmuyor... bu da demektir ki bu sene yine pota alti konusucaz....
Birde hocayi otururken gordum sinirlenmisti ... arada boyle yenilgilere sanki bilerek izin veriyormus gibi geliyor... bu sezonki biraz erken oldu .... her sene boyle bir yada iki macimiz var sonrasinda takimin toparlandigi....
Tek aarti... egehan ve berk icin sevindim.... bence bu sene ikisi de sure alacak ...
Bu arada ELM, katiliyorum yine cok zorlandik iki kisaya tam saha pres varken. Ozellikle Sloukas in arkasindan gelip ikili sikistirmayla top caldiklari pozisyon, takimi hic izlememis olsak kimse birbiriyle konusmuyor dersin o pozisyondan sonra... anlamiyorum neden oldugunu, gecen sene Baris rahatlatmisti hatilarsan Efes yada GS serisinde ... Sanirim hoca bu durumu ele almistir... Hic olmazsa bu sene erken oldu, masaya yatirmak icin zaman var....