@ Besim ;
Bak sen 'bazıları' diye bana laf sokuyorsun
Bunu bir kenara yazdım
Hadi konu açılmış sohbet edelim
Bana 5 tane pasör sayar mısın ? (Eskileri sayma le bianco dahik /yenilere gel lütfen )
ben Cem hocanın gerçeklerle kısmen temellendirilebilmekle beraber Naz'a aşırı hüsn-ü niyetinin olduğunu düşünüyorum. kendisi de bu hüsn-ü niyet olayına katılacaktır. Naz karşıtı (!) olan bizler ise, Naz'ın çok abartılmaması gerektiğini düşünüyoruz. bu alıntı yaptığım mesajı ben; say bakalım Naz gibisi var mı diye değil de, say dünya üzerinde kaç pasör kaldı diye anladım. yani dünya üzerinde üst seviye pasör yok ki Naz'a laf edelim diye anlıyorum. Yani yokluktan Naz değerleniyor. Ayrıca Naz Türkiye'de eğer yabancı sınırı olmasa bu kadar değer kazanmazdı gibi geliyor bana. (kendi değeri var elbette ama)
aslında durumu ciddi anlamda çok güzel özetledin değerli dostum
beni twitterdan az çok tanırsın , mesela ben Arslan'ı sevmem beğenmem ama iyi oynadığı zaman söylerim desteklerim ve hatta büyük keyif alırım , öncelik Fenerbahçe'nin çıkarladır.. duygusalımdır ama mantıklı bakmaya çalışırım olaylara ...
sadece sempatim olduğu için Naz şöyle iyi böyle iyi modunda değilim onu demek istiyorum
Naz mevzusuna gelirsek ben oraya 15 yaşından itibaren Naz'ın bireysel ödüllerini yazdım ,
bu güzel kız jenerasyonunun en iyisi , taa o yaşından beri her katıldığı turnuvada kendisini kanıtladı , ve unutuluyor 23 yaşında .. önünde kendisini geliştirebileceği 5 6 sene daha var.
Ben Naz için ''gelmiş geçmiş en iyi 4 5 pasörden birisi '' demiyorum , demem zaten Allah çarpar
ama Bayan voleybolunda ( Usa harici ) ciddi anlamda kalite düşüyor , Erkeklerde nasıl ilerleme varise Dünyada bayan voleybolunda bu ciddi anlamda tam tersi ,
az çok hepimiz dünya voleybolunu takip ediyoruz ve izliyoruz ,
mevcut yeni nesil bütün pasörlerin seviyesi bu ,
yeni bir Kirillova ( böyle pasör gelmez zaten de ) , Fofao veya Lebianco veya Takeshita( ismini hatırlamadığım 1 2 isim daha var ya neyse ) çıkmasını beklemek şu şartlar için hayalcilik olur.
Besim ' e açık çek yazdım buradan
cevap versin ahahahahahahahah
haa ben severim o yüzden abartıyor olabilirim bu son derece doğal
ama yinen söylüyorum , Naz'ın kaybedilmesi bu şubenin yaptığı en büyük aptallıktır ( mevcut yabancı yasağı , kadorumuzda ki yerli isimler ve dünya üzerindeki ve yerli diğer pasör kalitesini göz önüne aldığımız zaman )